Maria Magdalena liker Noen sine føtter


Jeg skal bare dele dette nye mesterverket med dere:

Holy Feet

Ok, jeg vet det ikke er et sant mesterverk, i ordets rette forstand. Men han som ligger og får føttene sine massert, sa det var skikkelig ‘pro’. Og når Broren min sier det, så kan jeg tenke at da er det vel litt ‘pro’. Jeg fikk hans tillatelse til å dele det på nett. For jeg spurte, faktisk. Det er ikke sikkert at Joey vil at alle skal vite at jeg pleier å gi ham fotmassasje. Men det er ingen hemmelighet at jeg elsker føttene hans. Jeg elsket føttene hans for 2000 år siden også, da navnet mitt var Maria Magdalena. Men for all del, han er ikke Jesus….! Det betyr ikke at han ikke mente det stod hans navn på den mannlige varianten av ‘Jesus og Kristus’ genserne, som jeg fikk laget for mange år siden. Det betyr heller ikke at han motsetter seg at jeg omtaler Oss to som ‘Elohim’ i enkelte hashtags. ‘Elohim’ er forøvrig Hebraisk, og betyr ‘Guder’. I flertall. Dette er forøvrig Kristus som skriver, på Bloggen hennes, på nettstedet ‘JesusOgKristus.com’. Men neida, han er ikke Jesus(!) Spør dere istedet om han er Yeshua, får dere et annet svar.

-Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: