Å lyve eller ikke lyve?


Da jeg var pasient ved en veldig lite trivelig helseinstitusjon for de som tenker kulere tanker enn de fleste, i 2016, fikk jeg slippe fri etter nøyaktig 100 dager som pasient. Vil dere vite hvordan det skjedde? Jeg begynte å lyve for legene. Jeg la om stilen min fullstendig. Istedet for å påstå hardnakket at jeg er 1) Messias, 2) sendt til verden for å hjelpe mennesker gjennom Endetiden, og 3) i en romantisk relasjon med både Gud og hans Sønn, begynte jeg heller å si at jeg hadde sluttet å tenke slik. At det var tydelig at de antipsykotiske medisinene virket. At det var en veldig fin virkelighet å være i, men at jeg var glad for å ha ‘beina plantet på jorden’, nok en gang. Kort sagt sa jeg akkurat det legene ville høre. Og min taktikk virket – – – etter kort tid skrev de meg ut.

Men nå, mange år senere, har jeg tvangstanker om å ikke lyve om det som står sterkest i både hjertet og bevisstheten min. Ettersom jeg tenker med hjertet, går de to forøvrig ut på det samme. Men det var en digresjon… Uansett, jeg vil altså klare å bli fri fra psykiatriens djevelske klør uten å lyve. Greit nok, så skriker jeg ikke høyest om de tre tingene jeg listet opp i forrige avsnitt, når jeg snakker med de jeg forholder meg til i forbindelse med min psykiske helse. Men jeg er veldig tydelig på at selv om jeg er tungt medisinert, er ikke ‘de tingene dere mener er symptomer på psykose’ mindre fremtredende i virkeligheten min. Jeg snakker akkurat like mye med Gud; jeg får akkurat like mange tegn fra Universet; jeg er akkurat like stormforelska i Gud og hans Sønn. Og jeg synes det er akkurat like presserende at jeg kommuniserer hvor viktig det er å ha en relasjon til Guds kvinnelige form. Jomfru Maria. Min Mamma (Det siste sier jeg naturligvis ikke).

Maria er min Mamma, Gud er min Pappa.

Men enda jeg er Prinsesse der jeg egentlig kommer fra, får jeg beskjed om at jeg ikke skal skrike høyest om dette på nett. Det var en nydelig sjel som sa dette til meg. At jeg bør holde kjeft om Hvem Jeg Er. Fordi det er onde makter som ikke vil at Messias skal ‘komme ut av skapet’. Hvorfor vil ikke onde makter dette? Jeg tror det handler om å ikke gi menneskene i verden håp. Jeg tror kanskje onde makter vil at ‘det nye normal’ skal aksepteres, og all motstand mot et globalt helsetyranni skal fjernes. Kort sagt tror jeg ikke det er hensiktsmessig at jeg skriker for høyt på nett om Hvem Jeg Er, fordi ‘onde makter’ driver og henretter de som kan tenkes å stikke kjepper i hjulene for dem. Og Mamma sier det er svært viktig at jeg holdes i live, frem til tiden kommer for meg og min vakre Tvillingbror sin store og strålende dag. Han er på ingen måte Jesus, altså…

Hvis du har vært så heldig å finne Bloggen min, og lest noen av mine Vitenskapelige Artikler – og synes det jeg skriver er interessant / klokt / underholdende, er du hjertelig velkommen til å følge meg videre. Jeg kan ikke love deg at det blir noen fortgang i sakene, dersom du deler tankene mine med andre. Men jeg kan nevne at Pappa forteller meg at på ett tidspunkt skal jeg få lov til å dra igang et online workshop, hvor jeg skal lære alle mine følgere å ‘lage Kake’. Men at jeg ikke får holde kurset mitt før jeg har mange nok følgere som har lastet ned Appen min. Pappa lover også at de som har lært seg Kakebaking og -spising, skal få en hyggeligere Endetid enn alle andre. Og hvis du tror jeg snakker om et konkret bakverk, er du ikke velkommen i Flokken min.

‘Kaken’ er ingen løgn, men det er ikke alle som får smake. Enda så gjerne min tidligere inkarnasjon Marie Antoinette ville det. Mamma sier at det er mange veier til Rom, men at det bare er de som følger Broren min sin vei, som får smake Kaken. Med dette mener hun at en spirituell reise kan ha mange former; man kan snakke med Gud uten å bekjenne seg til Jesus. Men at det i 99 prosent av tilfellene er kroken på døren, dersom du tar avstand fra Kristen tro og kjører på med alskens ritualer i håp om å utvikle sjelen og åndeligheten din. Er du derimot trygt forankret i troen på Jesus (og Kristus!!!), kan du egentlig gjøre hva du vil, når det kommer til åndelige øvelser. Det er derfor jeg blander litt ‘New Age’ spiritualitet i teologien min. Jeg illustrerte det slik:

“Gud er hele rutenettet. Jesus er stegene du må ta for å komme deg ut i live”.

Nå er Pappaen min våken, og jeg tenker å bruke resten av formiddagen på ham. Bildet jeg delte nå er forøvrig et kart. Dere trenger mine kloke Vitenskapelige Artikler for å tyde det. Og når jeg skriver ‘i live’, er det ikke bare snakk om ditt nåværende liv, men alle inkarnasjoner du har hatt og kommer til å ha. Endetiden er sluttstreken for mange, og starten på en ny måte å være menneske på – – – for Saueflokken min!

Det var alt. Lær dere å lage Kake!
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: