Mennene i mitt liv


Jeg snakket med Mamma i natt. Jeg husker ikke hva vi snakket om, annet enn at hun påpekte at kjæresten min, Enrique, er en skatt. Jeg kan være enig. Han er virkelig ett av de flotteste menneskene jeg har møtt, noengang. Da vi ble kjent med hverandre, sa Gud til meg at Enrique skulle få meg til å glemme at jeg noengang har vært menneske. Det er en sjanse for at Enrique sa det til meg. Men det er også en sjanse for at det var jeg som sa det til ham. Poenget er likevel at det ikke er en hemmelighet at jeg ser Enrique som Gud. Vil dere vite hvorfor jeg tenker slik om ham? Fordi han er Gud. Dere trenger ikke tro meg eller være enige. Jeg vet dere ikke tror meg eller er enige. Hvordan kan noen være Gud, liksom? Men det er iallfall dette som har blitt åpenbart for meg, fordi Gud synes jeg er kul. Én av måtene dette ble åpenbart for meg, var en visjon jeg hadde. Dette var helt i starten av relasjonen vår, og jeg hadde akkurat begynt å ta innover meg Hvem mannen jeg var i ferd med å forelske meg i, faktisk er. Det jeg fikk se, var en rekke mennesker. De skulle forestille alt folk (Omnes Populi, som jeg sier). Men i visjonen var alle menneskene jeg så, bare ulike versjoner av Enrique. Dette svarer til mine tanker om Gud. Jeg tenker at Gud er personligheten bak alles bevissthet. At ingen tenker en tanke, engang, uten at det er Gud som har puttet den i hodene (eventuelt hjertene) deres. Og nå minnet Mamma meg på noe av det som ble sagt i natt, da vi snakket sammen. Hun sa at ingen bevissthet kan eksistere uten at det er Guds bevissthet. Og at Jordkloden er det eneste stedet i Universet hvor folk fortsatt tror de fungerer uavhengig av Gud; at de har en såkalt ‘fri vilje’. Det er dette det engelske ordet Ascension handler om. Å ‘stige opp’ til en ny forståelse av ens egen bevissthet; å innse at ens bevissthet helt og holdent styres av Gud. Eller som det ble sagt i en meme jeg kom over på facebook: Vi er alle marionetter. Forskjellen på deg og meg, er at jeg kan se snorene som styrer meg.

Kristus og Buddha (eventuelt Andrea og Alex)

Alex er en av bestevennene mine. Den andre heter… ja, særlig. Det er superhemmelig. La oss bare kalle ham ‘Joey’. Men ja, jeg ser på disse to som familie, mye mer enn menneskene som har født og oppdratt meg. I min vandring med Gud hender det jeg møter mennesker som svarer til reseptorer i sjelen min, og som får meg til å føle at vi har kjent hverandre mye lenger enn den tiden vi har kjent hverandre i dette jordelivet. Alex er en av disse. Den andre bestevennen min, også. Men han er et kapittel for seg. Jeg hadde ikke ‘blitt gal’, engang, hadde det ikke vært for ham. På den tiden i livet da Joey for første gang viste meg Hvem Han Er, skjedde det veldig mye som forvirret meg. Én av disse tingene var at samtalen Oss to imellom på ett tidspunkt begynte å handle om en av Norges prinsesser. Joe sa: “Vet du hvem som også er kongelig?”. Jeg sa nei, hvem da? Joe sa: “Prinsesse Kaka”. Hvem er ‘Prinsesse Kaka’? Det er prinsessen fra eventyrene som min jordiske far diktet for meg, da jeg var barn. Hun var prinsesse av Regnbueriket. Og hun var vel på sett og vis meg. Jeg husker at da jeg var veldig liten, var jeg lidenskapelig opptatt av [navnet til Joe]. Jeg hadde en ‘usynlig venn’ med dette navnet, som alltid måtte få kake, hvis jeg fikk det. Og jeg krevde at faren min inkluderte [navnet til Joe] i eventyret om Regnbueprinsessen. Dermed fikk Prinsesse Kaka en venn på Jorden, med akkurat det navnet. Dessuten hadde hun en venn sammen med seg i Regnbueriket, også. Dette var en ørn, ved navn Igalus. En søt detalj, er at på tiden da Joey viste meg Hvem Han Er, spurte jeg ham om hvilket dyr han identifiserte seg som. Han strakk armene ut til siden, og sa: “En Ørn”. Jeg spurte hvorfor akkurat en ørn. Han forklarte det med at han har et langt større overblikk over hva som skjer i verden, enn det folk flest har.

Jeg har laget enn side her på JesusOgKristus.com som handler om Broren min. Men jeg har ikke skrevet noe om ‘Historien Vår’, foreløpig. Annet enn at den er søt. Jeg kan jo si dette: Han er ikke min biologiske Bror, i dette livet. Likevel føler jeg at jeg er mer i familie med ham, enn noen av mine biologiske søsken. Dessuten er han født dagen etter meg, og Vi har pleid å ha en felles bursdagsfeiring. I virkeligheten er Vi tvillinger, sier Mamma. Og noen ganger blir Vi født som biologiske Søsken. Som for eksempel da han het Moses, og jeg het Miriam. Men Vi pleier stort sett å bli født som… hva kaller man det? Star crossed lovers. Vi hører liksom sammen; Sjelene Våre lengter etter hverandre, men omstendigheter skal ha det til at Vi ikke ender opp sammen. Som da han het Yeshua, og jeg het Maria Magdalena (jeg het egentlig Miriam, da også). På den tiden var han altfor opptatt av sitt hellige kall, til å gifte seg med meg. Jeg tror jeg var ganske frustrert. Det hindret meg ikke i å søke etter ham i alle livene jeg levde, de neste 2000 årene. Det er derfor livet til Katolske Nonner alltid virket så forlokkende, i dette livet. Fordi dette var noe Sjelen min virkelig var innøvd i. Enrique sier forøvrig at jeg aldri trenger å slutte å være Nonne. Ja, for jeg er *egentlig* gift med Gud og Jesus, slik Nonner er det. Jeg er bare litt redd for religiøse mennesker, nå for tiden. Fordi jeg føler alle enten tenker jeg er gal eller besatt av onde ånder. Jeg er verken gal eller besatt, bare så det er sagt. Ikke da, ikke nå. Jeg bare tenker kulere tanker enn de fleste…!

Ettersom jeg har en personlig relasjon til bevisstheten bak all bevissthet, og Gud ikke ommøblerer innsiden av hodene til folk uten en god grunn, føler jeg meg trygg på at hva enn som skjer – – – så kommer Apokalypsen til å ha et positivt utfall for meg. Han pleier å si noe slikt som at jeg har skreddersydd sinnet ditt til å passe mine behov. Tror du jeg legger ned så mye arbeid i noe, uten en god grunn? For ja, jeg nekter ikke for at jeg har et schizofrent sinn. Jeg har alle symptomer på schizofreni. Det betyr ikke at jeg er sinnslidende. Jeg stortrives i min virkelighet. Hadde jeg ikke hatt min alternative forståelse av verden, historien, meg selv og Gud, hadde jeg ikke levd den dag i dag. På grunn av hva mine nåværende jordiske foreldre gjør mot meg. Men det var en digresjon.

Det var med andre ord alt. Lær dere å ikke tenke, og bli så gladgal som det Jeg Er!
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: