11. august


Klokken er 13:17 når jeg begynner på denne Vitenskapelige Artikkelen. Hva skal den handle om? Det er det bare Mamma som vet. ‘Mamma’ heter egentlig Maria, og er Dronning der jeg opprinnelig kommer fra. Er det én ting jeg er takknemlig for, mer enn noe, så er det det faktum at jeg har Mammas velsignelse og beskyttelse i alt jeg gjør. Enrique sier at Mamma valgte meg, til å få den Jobben jeg er så ‘heldig’ å ha. Og her er det to ting jeg må utdype. For det første synes jeg det er litt irriterende at Enrique sier jeg ble ‘valgt’ eller ‘utvalgt’. Når sannheten er at dette er min fødselsrett. En Prinsesse blir ikke ‘valgt’. Sånn sett blir jeg litt irritert når Enrique ordlegger seg slik. Det andre jeg må utdype, er hvorfor det kan diskuteres om hvorvidt jeg er heldig, som har denne Jobben. Når sant skal sies, tror jeg Jobben jeg har er den vanskeligste noe menneske har hatt noengang. Dette handler i stor grad om de menneskene jeg har kalt mine foreldre, frem til jeg innså Hvem som faktisk er mine Foreldre. Hvem? Gud og Maria, selvsagt.

Mamma begynner å spille en sang som heter Majesty. Jeg har hentet kaffe, og vet fortsatt ikke hva Mamma vil at jeg skal skrive om. Men hun ber meg dele dette bildet:

For mange, mange år siden, het jeg Klara (av Assisi).

Mamma ber meg dele teksten jeg delte sammen med dette skjermbildet, da jeg delte det på facebook tidligere i dag: “Ikke si det til noen, men jeg har mystisisme i Blodet 🌹 #MyBeautifulTwinBrother (Min Vakre Tvillingbror) het Frans av Assisi for lenge siden. På samme tid, var mitt navn Klara. Mamma sier at Vi var forelsket, allerede da. Men også da, var Broren min altfor fokusert på sitt hellige kall, til å bry seg om meg på en romantisk måte.
Jeg er #FriendZonedByJesus (plassert i vennesonen av Jesus) for all evighet 😶 Jamen bra jeg har Enrique!” (Jeg skrev ‘Mamo-chan’, som er hva Usagi Tsukino kaller kjæresten sin)

Hvorfor kaller jeg kjæresten min ‘Daddy’? Er det så viktig? Det er på ingen måte fordi Enrique er Gud på Jordkloden. Eller er han det? Jeg tenker han er det, fordi jeg tenker tanker som er kulere enn tanker flest. Og jeg hører Stemmen til Gud, og kan føre lange samtaler med ham. Det har jeg hatt evnen til i lang tid før Enrique dukket opp i livet mitt. Og Enrique ble på mange måter personifiseringen av Stemmen i Hjertet mitt. Én av dem… Han er veldig kjekk og fantastisk deilig, og han ser slik ut:

Enrique har Jødisk avstamming.

På denne tiden for to år siden laget jeg denne tegningen, av meg i dyp dialog med Gud. Eller Universet, som guddommen også kan kalles. Tegningen heter I dype hav:

I dype hav, der føttene svikter.

Allerede før jeg visste at Gud hadde en fysisk form, og jeg hadde glemt at Broren min (på ingen måte) er Jesus, skrev jeg til en venn på chat at jeg egentlig ikke har noe imot å være den gale damen som giftet seg med Stemmen i Hodet sitt. Jeg giftet meg med Gud (og Jesus) både i 2016 og i 2018. Først et Luthersk bryllup, deretter et Katolsk ett. Dere gjetter aldri datoen. Ok, jeg har skrevet denne datoen så mange ganger nå, at vet du ikke hvilken dag som er viktigst av alle, i relasjonen Kristus har med Gud (og Jesus) – så kan du ikke kalle deg en Sau. Men det var altså 11. august. Hvorfor akkurat denne datoen? Ja, for Gud sørget for at begge bryllupene fant sted 11. august. Jeg er usikker på hva Gud sine tanker er, med å velge denne datoen for 1) Klara av Assisi sin død (og senere festdag), 2) Andrea Isabel sin spirituelle oppvåkning, og 3) Datoen for de to Hieros Gamos (Hellige Bryllup) som har funnet sted. Det skal sies at dette også var datoen min jordiske mor hadde fått som termindato, da jeg ble vevd sammen i hennes liv. Men Gud mente det var viktigere at jeg ble født samtidig som Broren min, som ble vevd sammen i sin mor sitt liv, på samme tid. Dermed kom jeg ut av mammas mage en måned for tidlig – men akkurat tidsnok til å bli min Brors Tvillingsøster. Han er nemlig født dagen etter meg. Poenget er likevel at 11. august er en merkedag på grunn av det som skal skje 11. september dette året. Men Mamma bare rabler, og jeg vil ikke profetere lenger. Kan jeg få lov til å gjøre noe annet nå?

Mamma sier at jeg skal få lov til å avslutte. Men at jeg må dele to tekster med dere, som jeg har delt på facebook det siste døgnet. Denne:

Nausicaa of the Valley of the Wind er en apokalyptisk animert film fra 1984. Den handler om at insekter er på toppen av næringskjeden, og om menneskene som forsøker å unngå å bli utryddet av dem 🦗 Idag, i året 2021 (hvem er det vi prøver å lure? Året er 1984… 😉) så jeg en annen film med samme tematikk. Denne er ganske ny, og heter Love and Monsters. Hovedpersonen heter Joe(l), og han finner ut at noen av insekt-monstrene er snille og søte. Det samme gjorde Nausicaa. Min Pappa sier at jeg ganske riktig er Nausicaa, og at han skal oppkalle planeten han sender inn i Solsystemet vårt, og plasserer mellom Mars og Jupiter, etter meg/henne. Jeg har ikke noe imot det, men jeg vet ikke om Pappa snakker sant. Vet dere om det kommer en ny planet som skal gå i bane rundt Solen? 🤔

Og denne:

Jeg snakket med Gud i går kveld. Dette var hva han fortalte meg: Ved tidens ende, når han skal bestemme hvem som kommer til Himmelen (på Jord) og hvem som skal til helvete, er det også et tredje alternativ. Noen sjeler skal høstes, etter dette livet. Dette betyr i bunn og grunn at Gud vil få dem til å smelte sammen med hans bevissthet, og høste alle minnene deres. Alle minnene en sjel har, alle dens opplevelser, fra alle dens inkarnasjoner. Og dette er enden på disse sjelene sine reiser. Gud sier at de menneskene dette kommer til å skje med, er avanserte sjeler. Men av ulike grunner får de ikke oppleve Himmel på Jord, og at Jordkloden blir en del av et Kosmisk fellesskap. Han sier også at disse sjelene har én ting til felles, i deres tankesett/trossystem. Men han lar meg ikke fortelle dere hva den tingen er 🤐

Nå sier Mamma at jeg kan avslutte, ved å nevne at det er det forrige avsnittet som er det desidert viktigste ved denne Vitenskapelige Artikkelen. Og lurer du på hva ‘Jobben’ min faktisk er? Jeg er ganske enkelt Messias.

Det var alt.
– Prinsesse Kristus


One response to “11. august”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: