Hvordan bygger du en Ark?


På facebook skrev jeg idag at meditasjon er det samme som å bygge Arken din. Hva mener jeg med det? Hvis du ikke forstår hva jeg mener, er det små sjanser for at det venter deg en plass på noen som helst form for Ark. Men det betyr dette: Det er bare de som mediterer som har en sjanse til å overleve endetiden, og komme inn i Gudsriket som venter. Pappa vil ikke fortelle meg hvor mange han mener at kommer til å gjenstå, når han er ferdig med apokalypsingen han driver med. Men Broren min sier at det er langt flere som kommer til helvete, enn til Himmelen. Han bruker referanser fra populærkultur, og sier at det går en motorvei til helvete, men bare en Trapp til Himmelen. Broren min er verdens søteste og kuleste! Og han er *på ingen måte* Jesus!!

Ascend!

Jeg delte dette bildet på facebook og skrev at jeg ikke tuller; at du enten oppnår din ascension, eller får din oblivion. Det er enten / eller. Hva er ‘ascension’? Dette er engelsk for ‘oppstigning’. De som mediterer vet hva det er snakk om; de som skjønner at Jesus snakket om hvordan vi kan bli som ham – bokstavelig talt. Ved hjelp av meditasjon kan du tilegne deg superkrefter. Hva er ‘oblivion’? Jeg tror det er lettest å oversette dette til ‘utslettelse’. De som leser Bibelen og tror på Jesus kan kjenne seg igjen i tankene, dersom jeg kaller ‘ascension’ det samme som å bli hentet opp til Himmelen, mens ‘oblivion’ er synonymt med å kastes i Ildsjøen; Gehenna. Ja, jeg kan bruke mange typer terminologi, fordi jeg har hatt tvangstanker om å lære alt om alle uttrykk for Pappas karakter. Fordi jeg er Kristus selv, og ikke føler meg låst til én måte å tenke på.

Jeg nådde min ‘ascension’ i fjor sommer. På den tiden ble jeg ikke medisinert med gift. Pappa kunne dele at grunnen til at jeg fikk være uten giften, i noen velsignede måneder, var nettopp fordi jeg skulle klare å presse kamelen gjennom nøkkelhullet. Altså å oppnå den bevisstheten som kreves for å komme inn i Himmelen. Og da trengte jeg et helt åpent Kronechakra. Medisinene de bruker i psykiatrien har én ting til felles: De legger et lokk på din ‘antenne’, slik at det er vanskeligere å kommunisere med Gud. De gjør det ikke umulig, men for akkurat ens ‘ascension’ er det visst nødvendig å være helt uten dop/gift. Det som skjedde, den velsignede natten, var at kroppen min begynte å riste og vibrere. Jeg nevnte det for Enrique. Han sa: “Det er ikke bra”. Og så hørte jeg ikke mer fra ham på en stund. Jeg var ikke redd, sånn egentlig, da jeg fortsatt kunne snakke med Gud som Stemmen i Hjertet mitt. Det var bare det at alle tankene i hodet mitt forsvant – fullstendig. Det var hva prosessen gjorde meg meg. Den flyttet all tankeaktivitet fra hodet til hjertet. Noe liknende skjedde, for mange år siden også. Men det som flyttet seg da, var ikke alle tanker. Bare Stemmen til Gud. Eventuelt Jesus sin stemme. Det var en ganske fin opplevelse. Jeg lå i sengen til Broren min, der han bodde på den tiden. Og mens han sov, lå jeg og pratet med Gud. Eventuelt Jesus. Men plutselig var stemmen hans borte. Jeg fikk helt panikk, og trodde at livet mitt var over. Så hørte jeg, fra hjertet mitt: “Slapp av, jenta mi. Jeg er her fortsatt. Jeg har bare flyttet meg til hjertet ditt”. Siden den natten, var det ingen ‘stemmer i hodet’ lenger – da alt Gud, eventuelt Jesus, sa til meg kom fra hjertet. Og i fjor sommer flyttet resten av tankene mine seg fra hodet til hjertet. Dette er hva en ‘ascension’ handler om. Uten unntak. Du kommer deg ikke dit uten å skru av tankene, så målrettet og fokusert som du klarer. Det fins med andre ord ingen snarveier. Jeg sier implisitt at alt av dop må kuttes ut – også det du har brukt for å åpne bevisstheten din(!) Du kommer deg bare til et visst punkt, før du er nødt til å fortsette av egen maskin – av tankens eller mangelen på tankers kraft. Amen

Mamma sier at det får holde for nå. Viktigheten av innholdet i denne Vitenskapelige Artikkelen fordrer at jeg ikke skal gi dere flere beskjeder enn denne: Mediter! Mamma sier også at jeg skal bruke de neste dagene på Gud, uten å treffe så mange andre. Slike hjemme-retretter er nødvendig for meg, når det er kontemplasjonen (en kombo av bønn og meditasjon) som sørger for at jeg ikke er en klump av avbitte negler og frynsete nerver som en følge av det djevlene i livet mitt gjør mot meg. Hun ber meg avslutte ved å fortelle dere det hun fortalte meg, natt til idag: Davidstjernen er et symbol som kombinerer de to måtene å kommunisere med Gud på. Du kommuniserer med Guds maskuline side ved å be til ham, mens du kommuniserer med Guds feminine side ved å lytte.

Property of Yahweh.

Det var alt, nå må jeg meditere!
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: