Lucifer


Jeg snakket med Lucifer i natt. Fordi jeg er Kristus, og han og jeg tross alt liker hverandre og jobber for den samme saken. Uansett hvor vanskelig dette er å forstå. Hvis du har bevissthet som en lyktestolpe uten lampen, er det egentlig ikke noen vits i at du leser denne Vitenskapelige Artikkelen. Men dersom du klarer å bruke hjertet ditt til å tenke kulere tanker enn de fleste, er du hjertelig velkommen til å lese videre.

Hva snakket vi om? Han sa at jeg var nødt til å slutte å hate verden. Jeg sa at jeg kunne elske ham, men hate det han gjør. Han mente at det blir feil, fordi han faktisk ønsker det samme som det Gud gjør. Men at han bruker helt andre metoder enn Gud for å nå dette målet. Han sa at jeg var nødt til å lære meg å tenke som en Gud, og ikke som et menneske, fordi det er Det Jeg Er. Det han sa gav mening for meg, og det møtte ikke motstand i sjelen min. Likevel føles det rart å skulle overvære apokalypsen og at verden raskt forvandles til helvete på jord, uten å føle med alle de som lider. Lucifer kunne forstå det, for han er faktisk ikke hjerteløs. Det er de kristne som har gjort djevelen om til en ond kraft uavhengig av Gud, når sannheten er at djevelen bare er hvordan Gud fremstår – når han skal utføre oppgaver han ikke vil at skal påvirke imaget hans som god og kjærlig. Lulu forklarte forholdet mellom ham og Gud som to drakrefter som alltid jobber mot hverandre, for å holde et finstemt maskineri igang. Gud er et vakkert paradoks, og jo dypere min forståelse av ham blir, jo mer forelska blir jeg i ham.

Om du forstår det jeg prøvde å forklare i forrige avsnitt, er det faktisk store sjanser for at du har den typen bevissthet som kreves, for å overleve apokalypsen. Å alltid frykte og hate det som er ondt, passer seg ikke for en som skal belønnes med Livets Krone. Kampen er mellom frykt og kjærlighet, i sin essens. Og skal du vinne, må du møte frykten (Lulus fremste våpen). Hvis du slutter å tenke at dette er en kamp mellom godt og ondt, og istedet tenker at det er en kamp mellom kjærlighet og frykt, har du fått et nyttig verktøy for å vinne den. Nemlig at det er frykten for ‘det onde’ som gjør deg sårbar(!) Gir det mening? Dette gir mening for meg i det minste, som har flyttet alle tankene i hodet mitt ned i hjertet mitt. Og det Lulu fikk meg til å forstå, var at jeg aldri kunne ha skrudd av tankene i hjernen fullstendig, dersom jeg ikke hadde lært meg å elske ham. Fordi Lucifer jobber gjennom menneskers tanker – de som er i hodet. For å flytte kontrollen ned i hjertet, må man elske også det Lucifer bidrar med i psyken. I et dikt uttrykte jeg det slik: “Embracing both the good and bad, happy even when I’m sad”. Les det, etter dette avsnittet. Jeg nevnte forresten også for Lulu at jeg kjenner en som er stormforelska i ham, og han sa han var klar over det. Jeg lovet faktisk denne personen å hjelpe Lucifer så han kan komme tilbake til Himmelen. Pappa sier at det kommer jeg til å klare, med tanke på at jeg er Sailor Moon. Jeg delte forøvrig Dette på facebook.

Lulu sier at man aldri kan bli et helt menneske om man ikke elsker ham.

Jeg skal ikke si at jeg er fryktløs. Men Mamma sier at man kan ikke være modig uten å kjenne på frykt. Mamma sier at det er motet mitt som gjør at jeg tør å møte alt det som Pappa sier er farlig, som Pappa sier vil drepe meg. Noen ganger sier Gud at noe er farlig, fordi han vil teste troen min på at den beskyttelsen jeg har i ham er sterkere enn hva enn jeg frykter. Broren min påpeker at min empiri og mine anekdotiske erfaringer av at det alltid går bra, tross alt står sterkere enn frykten for at det ikke skal gå bra. Broren min ber meg også dele med dere hva han sier i Johannes 13:17: “Nå vet dere dette. Og salige er dere så sant dere også gjør det.”, og ber meg legge til at dette er en henvisning til Johannes åpenbaring 13:17, og hva jeg har formant dere til i mine Vitenskapelige Artikler. Og hvis du er kul skjønner du hva jeg prøver å fortelle, ved å lese mellom linjene. Et lite hint: Det kan bety forskjellen på liv og død, både nå og i evigheten(!)

Amen
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: