Kampen mot hvem?


Klokken er 03:33 når jeg begynner å skrive denne Vitenskapelige Artikkelen. Jeg sov fra rundt 17 i går – fordi jeg våknet før 06 og ikke hadde noe annet valg enn å gå og legge meg, da jeg kom hjem på ettermiddagen. Hvor var jeg i går? Jeg dro til nabokommunen, Asker, for å møte en venninne. Hva gjorde vi? Jeg tror vi var på restaurant, for deretter å gå innom kjøpesenteret. Nå har jeg tenkt til å mure meg inn her hjemme, i noen dager. Fordi jeg kjøpte det siste jeg trengte, i går, for å lage det neste maleriet mitt. Vil dere vite hva jeg skal male? Jeg forteller dere dette fordi jeg er lei av å være kryptisk. Men jeg skal altså male Sailor Moon – mitt hellige og mektige alter-ego – som prøver å komme seg fri fra de djevlene og demonene som holder henne nede. Det er en sjanse for at denne Vitenskapelige Artikkelen skal handle om Lulu, altså mitt kosenavn på Lucifer, Mørkets Fyrste. Takler dere det? Eller melder dere deres bekymring til demonene og djevlene som holder meg nede? Med tanke på at jeg er Sailor Moon i levende live, er det ikke noe dere kan si eller gjøre for å stoppe Mammas planer for meg og mitt herredømme over denne planeten. Men dere kan jo prøve 😉

Pappa sier at jeg trenger å være voksen, for verdens skyld. Dermed kledde jeg meg skikkelig ‘voksent’ i går, slik at ingen kunne se at jeg egentlig er en fem år gammel jente fanget i en voksen kvinnes kropp. Jeg påpekte, overfor en venninne, at jeg føler meg mye tryggere når jeg er et lite barn, og hun kunne forstå det. Det er noe med barnets tillit til at alt går bra, at det er i trygge hender, som virkelig svarer til Guds tanker om hvordan et menneske skal være. Det var derfor jeg tatoverte tallet 131 på høyre håndledd, én måned før verden plutselig var helvete, i fjor. Tallet er en referanse til Salme 131, i Salmenes bok, som handler om å ikke tenke for store og underfulle tanker, men være som et avvent barn hos sin Mor. Mamma sier at salmen handler om meditasjon, og om menneskets relasjon til henne, den kvinnelige varianten av Guddommen. Det er en sjanse for at jeg, for noen dager siden, påpekte at det tross alt bare er de som er åpen for tanken om en kvinnelig variant av Guddommen, som vil gjenstå – når Pappa er ferdig med hva enn slags djevelskap han holder på med nå.

Men jeg sa jeg skulle skrive om Lucifer, gjorde jeg ikke? Enda jeg ikke kan dele med dere alt jeg snakker med ham om, er det ikke en hemmelighet at jeg, i lys av at jeg er Messias (ja, Sailor Moon er faktisk Messias), fører lange og veldig opplysende samtaler med Mørkets Fyrste. Pappa sier at jeg trenger å kjenne personligheten bak hans onde alter-ego, slik at ondskapen i verden ikke fremstår like skremmende. Lulu er veldig virksom i denne verden, akkurat nå. Det er ikke en hemmelighet at han kalles denne verdens fyrste. Vil dere vite noe interessant? For ti år siden, da jeg så smått begynte å øve meg på å ikke tenke, fikk jeg en visjon. Det er en sjanse for at jeg bibelmediterte, altså kontemplerte over et bibelvers som noen hadde gitt meg. Jeg husker ikke om det var en av mine venner, eller om det var Gud selv, som gav meg bibelverset. Jeg husker heller ikke helt hvilket bibelvers, og det er kanskje ikke så viktig. Men det jeg fikk se var altså at min kamp mot tankene var det samme som min kamp mot verden, og denne verdens fyrste. I visjonen så jeg Jesus stående bak Jordkloden. Og etterhvert ble Jesus større og større, mens Jorden ble mindre og mindre. Til slutt fylte Jesus hele synsfeltet mitt, mens verden bare var en liten prikk. Jeg oversatte dette til at Jesus tross alt er langt større og langt sterkere enn han som er i verden. Og at med Jesus sin hjelp, ville jeg klare å overvinne Lucifer. Som jeg allerede da forstod at var motstanderen min, i kampen mot tankene i hodet. Dette er tilfelle for enkelte av dere også.

Denne verdens rettmessige Herskerinne.

Var det alt? Mamma ber meg faktisk avslutte nå, men at jeg må utdype noe viktig først. Det jeg skrev om at for enkelte av dere er ‘kampen’ rett og slett en krig mot tankene. De av dere som har navnene deres skrevet i Livets Bok, er sikret et positivt utfall av apokalypsen. Dere er bare nødt til å vinne over tankene i hodet. Det betyr at dere ikke skal nedsenke dere i dystre dommedagsprofetier; ikke drukne i tanker og teorier om hva Satan gjør eller kommer til å gjøre. En Lysets Kriger skal kjenne til fienden, en Lysets Kriger skal anerkjenne at vi har en fiende. Men det er ikke nødvendig å drukne i mørket for å kjempe mot det. Øv dere heller på å ikke tenke på noe som helst. Gjør mange nok av dere dette, kan vi sammen snu den skumle utviklingen og få Himmel ikke bare på innsiden – men som en global tilstand som til slutt vil omfatte hele Kosmos.

Kristus har talt. Sett igang og skru av tankene!
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: