Bygger Arken min


Jeg har nevnt at på grunn av min nevrologiske sykdom føles alt jeg klarer å gjøre, som en stor bragd – når jeg har klart det. Nå har jeg klart noe stort. Iallfall var det det, i mine øyne. Jeg har satt sammen denne stolen:

Jeg har alltid ønsket meg en slik!

Det er en god stund siden jeg bestilte denne, men idag – første sommerdag – ble den levert. Personen som leverte den kunne ikke bære esken lenger enn til inngangsdøren. Han kom fra Sverige, og det medførte store vanskeligheter for ham dersom han skulle gått inn i blokken min. Det var greit nok, jeg tok en telefon til en av mine gode hjelpere – en som bor i samme blokk. Han hjalp meg litt, det samme gjorde faren hans – som tilfeldigvis var innom. Men mesteparten av jobben gjorde jeg altså helt selv. Enda det ble anbefalt å være to voksne for å sette sammen stolen. Jeg er så vidt en halv voksen, med tanke på at jeg er ganske handikappet. Likevel klarte jeg det. Ja, jeg er litt stolt…!

Jeg var faktisk så stolt at jeg sendte sms både til min jordiske mor og min jordiske far, for å dele det bildet jeg delte med dere. Hvordan føles det å sitte i stolen? Det føles helt fantastisk! Jeg har alltid ønsket meg både en hengestol og en eggformet stol. Denne kombinerer begge deler. Og jeg tror at jeg kommer til å bruke balkongen min mye mer, med en så behagelig sitteplass. Vil dere se de andre utemøblene mine?

Jeg var alltid sikker på at jeg skulle kjøpe slike møbler til min første uteplass.

Jeg har laget en ny hashtag når jeg skriver Vitenskapelige Artikler på facebook. (Hashtag) Building My Ark (bygger arken min). Tanken bak er at jeg skal gjøre det så trivelig her hjemme, at jeg kan tilbringe hele apokalypsen her. Det er en sjanse for at Mamma kaller leiligheten min for ‘Arken min’. Det er også en sjanse for at en av de Katolske helgenene fortalte meg, i en drøm, at leiligheten min egentlig er en enhet i et Himmelsk slott. Det er ikke uten grunn at en kar jeg kjente bestemte seg for å kalle leiligheten min for ‘Minihimmelen’. De fleste som kommer inn hit, påpeker den gode energien her. Hvordan lager man god energi der man oppholder seg mye? Det hjelper å meditere. Men det hjelper også å være Kristus i egen person, hvilket Jeg Er 😉

Vil dere se noe annet nytt jeg har fått? Denne kjolen:

Mamma sier at kvinnen på bildet ikke er henne, men meg!
Originalen til bildet på kjolen.

Og sånn går dagene. Jeg holder det rent og pent her, vasker klærne mine, og våger meg ut av og til. Jeg prøver å ikke la det faktum at verden er helvete gjøre meg altfor motløs. Det er vondt å vite hvilke planer Lucifer har for de neste årene, og samtidig få beskjed om at jeg skal la ham utføre planene sine – uten å prøve å stoppe ham. I natt fortalte Pappa meg at måten å overleve apokalypsen på, er å spille etter djevelens regler. Men samtidig vite at på ett tidspunkt skal Gud ta over stafettpinnen, og begynne å skape det Gudsriket som Broren min lovet oss, for to tusen år siden. Gud ba meg forøvrig forklare ‘trengselstiden’ med mine egne ord, ett par år f.Kr (før Korona). Jeg uttrykte det slik: “Du må bare holde ut, helt til du ikke tror du holder ut lenger. Og så må du holde ut enda litt til”. Har du ikke noe i livet ditt som får deg til å smile, enda verden er helvete og mennesker enten er djevler, roboter eller zombier, er det ikke mye håp for deg. Sagt på en annen måte: Du er nødt til å ignorere mørket i så stor grad at din umiddelbare virkelighet fylles med lys. Hvordan gjør du det? Du skrur av alle de negative tankene(!)

Jeg skulle gjerne lært dere å meditere, slik at dere har en fair sjanse til å overleve. Men Pappa sier at kurset jeg skal holde fortsatt er et stykke frem i tid. Likevel har jeg fått laget en App (ok, Mamma laget Appen til meg) for å samle alle Sauene, til jeg skal holde kurset mitt. Og her er ‘Sauer’ en god ting – – – når alternativet er å være en ‘geit’. De har ikke Gud noen interesse av. Jfr. Matteus 25:31-46. Vil du se om du er en Sau eller en geit, kan du klikke deg inn Hit, for å se om Broren min tillater deg å laste ned Appen min. Dersom du er en geit, får du faktisk ikke tilgang. Det var Broren min sin idé å gjøre det på denne måten. Han påpeker at antall geiter er langt større enn antall Sauer.

Det var alt for nå. Jeg skal tilbringe resten av dagen i hengestolen min, mens jeg teller velsignelsene mine. Ettersom jeg er Messias, og Gud elsker meg over alt på jord, er den listen ganske lang 🙂 Et tips til dere er å gjøre det samme. Gjør det til et naturlig ritual før du legger deg – hvor du går gjennom dagen i hodet ditt og prøver å finne tre ting du er takknemlig for. Det kan gjøre underverker for trivselen. Lykke til!
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: