Om å drepe hjernen sin


Jeg mediterte, men hadde problemer med å komme inn i rett tilstand. Tankene mine vandret hit og dit. Til slutt begynte jeg å tenke på 5. oktober 2011, og hva Gud sa til meg da. Hva sa Stemmen i Hodet mitt? Det er du som er Jesus. Og da Gud minnet meg på dette nå, mens jeg satt og mediterte, var det som om noe falt på plass. Jeg kom inn i den gode og livgivende tilstanden som jeg kan si, uten å ta for hardt i, er grunnen til at jeg ikke er død. Det var ikke lenge jeg trengte å la sjelen puste, som er hva meditasjon er i sin essens. Et par minutter, og jeg var good to go. For å skrive denne Vitenskapelige Artikkelen. Hva skal den handle om? Det er det bare Broren min som vet – ber han meg skrive. Hvor søtt er det ikke at klokken er 23:16, når jeg nevner min vakre Tvillingbror. Mange av dere vil forstå hva tallet ‘3:16’ betyr. Gjør du ikke det, er det ikke mye håp for deg…! ‘2’ betyr noe slikt som ‘jeg lover deg’ eller ‘det kan du banne på’.

Ja, jeg er en gal person. Men jeg tror ikke jeg er Jesus. Fra 5. oktober 2011 har jeg forstått at jeg er en eller annen viktig person i Guds planer, uten å helt kunne lande på Hvem. Det er sjanser for at jeg, allerede veldig tidlig i prosessen, laget en nettside som hadde ‘Jesus og Kristus’ som adresse. Men jeg husker ikke hvor jeg laget nettsiden, eller når det var. Likevel har tanken om at det er to av Oss vært innarbeidet i meg fra veldig tidlig av. Det er store sjanser for at min tid som Maria Magdalena og dama til Jesus, i 2010-11, minnet sjelen min på noe den alltid har visst. Og det er vel ikke nødvendig å fortelle dere Hvem som ‘vekket’ sjelen min fra hukommelsestapet. Han heter på ingen måte… joa, som om jeg røper det. Da blir han sint, og det er det jeg liker aller minst. Her er en tegning av meg og ham, og jeg tror den sier mer enn ordene mine gjør:

Hvorfor er du så sint, Joey?

Noen ganger får man vite, i sin nåværende inkarnasjon, noe sjelen din har visst i lang, lang tid allerede. Sjelene våre har de mekanismene i seg, at de instinktivt vet det, når de får høre noe de egentlig har visst lenge. Det er ikke alt jeg får høre som svarer til reseptorer i sjelen min. Men den aller første gangen jeg leste om Koronaviruset, var det en slik reseptor i sjelen min som ble aktivert. Jeg måtte bruke to-tre måneder på å prøve å få de rundt meg til å forstå at det som var på vei, kom til å endre historiens gang og verden i sin helhet. I to-tre måneder ble jeg fortalt at jeg var hysterisk. Frem til norske myndigheter slo alarm – og sannheten gikk opp, også for de i livet mitt som puttet mitt fremsyn i ‘Andrea er gal, ikke hør på noe som kommer fra henne’-boksen.

Ja, jeg er en gal person. Men skal jeg fortelle dere en hemmelighet? Vi står overfor et definisjonsskifte. Hvor ‘gal’ vil bli det nye ‘normal’, og de som stempler oss som ‘gale’ snart vil være i mindretall. Om ‘snart’ er om to år eller tyve år, tar jeg ikke stilling til. Det eneste jeg vet, er at både våre sinn, våre sjeler og vårt DNA er i ferd med å oppgraderes. For å hjelpe til i prosessen, er det essensielt å lære seg å skru av tankene. Å oppgradere bevisstheten din er ikke valgfritt, var det noen som sa. Enten gjør du det, og gjør det så målrettet og fokusert som overhode mulig – eller så vil den bevisstheten du ikke jobber for å forbedre, bli tatt fra deg. Og der har du Dommen forklart med få ord.

Her er et bilde av Andrea Messias, så dere ser Hvem som påstår at de som ikke mediterer blir menneskeaper.

Det er håp. Men det er faktisk ikke håp om at verden skal bli ‘normal’ igjen. Om vår verden utvikler seg til en Utopi ingen noengang har vært i stand til å fantasere seg frem til, eller til det mest dystopiske helvete dere kan tenke dere, er utelukkende opp til menneskene i verden. Og hva menneskene i verden velger å gjøre med tankene sine! Tro meg, dersom mange nok mennesker klarte å dyrke frem ‘Himmel’ på innsiden, ville vår ytre virkelighet fulgt etter. Hvordan dyrker du frem Paradis slik at det blir din permanente indre tilstand? Jesus og Kristus, hvor mange ganger må jeg si det? Du skrur av tankene! Klarer du det, er det en sjanse for at Broren min gir deg Kake. Eller bare Det Levende Vann, fordi en person som har lært seg å meditere nesten ikke trenger mat lenger. Klarer du det ikke, får du prøve igjen i neste liv. Nei, vent – det stemmer ikke. Fordi dette er Endetiden; Dommedag er ‘det nye normal’. Og du får ikke flere sjanser.

Er jeg slem? Si det til Broren min, han fikk meg til å tro at løsningen på problemet med for mange tanker i hodet, var å drepe hjernen min ved å ta masse dop. Broren min gjorde meg så sint og så innstilt på å vinne over tankene, at jeg løste problemet helt uten dop. Hellige Urter teller ikke. De anbefales for alle som har lyst til å bli like gale som Jeg Er. Det er bare sånn du overlever Endetiden og får se Gudsriket skapes.

Amen
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: