Messias: En videopresentasjon


Daoko Girl, eller bare Andrea Messias.

Har dere sett denne? Fordi jeg er galere enn en sekk med katter, tenker jeg at Jenta med det blå håret i denne videoen, er undertegnede. Jeg har vist den til flere jeg kjenner, og de fleste har gitt meg medhold i mine tanker om at den ganske riktig handler om meg.

Jenta videoen handler om befinner seg stort sett i en annen dimensjon, hvor hun dikter opp fantasifulle versjoner av virkeligheten – mens hun mediterer seg fra sans og samling. Det gir henne gode følelser. Fra tid til annen ‘dykker hun ned i verden’, iført søte antrekk. Hun er her for å gjøre verden vakker; for å manifestere Himmelriket på Jord. Ønsket hennes er at så mange av menneskene i verden som mulig skal slutte å tenke, slik at de kan bli forvandlet til nydelige blomster i Guds hage. Men enkelte hun møter på, har verken bevissthet eller kjærlighet. De blir til støv i møte med Jenta (Matteus 13:12). Det er en Mann (eller to?) i Jentas verden, som hjelper henne videre når tvangstankene om at Jesus elsker en annen (jenta med det røde håret) høyere enn han elsker henne, tar for stor plass. Da svartner det for Jenta, og livet mister all mening.

Jeg har ikke så lyst til å fortelle dere om hvem jenta med det røde håret representerer. Men jeg kan dele noe jeg delte med en annen, tidligere idag. For noen år siden var jeg og bestevennen min Alex på ferie i Kristiansand. Fordi jeg har en dødelig sykdom som sakte men sikkert gjør meg funksjonshemmet, kan jeg ikke gå langt. Det kunne jeg ikke da heller. Men jeg klarte å bevege meg fra sandstranden og bort til nærmeste toalett, akkurat denne dagen. På vei tilbake til plassen vår på stranden, etter å ha vært på do, hørte jeg noen i mine omgivelser rope navnet til jenta med det røde håret, eller den hun representerer for meg. Dette er et navn som typ ingen i Norge heter. Og heter de det, er de oppkalt etter vedkommende. Men noen ropte altså navnet hennes, og det gjorde meg litt stressa. Mens dette skjedde, klarte jeg samtidig å tråkke på en veps. Stikket gjorde vondt i maks 20 sekunder. Men da jeg satt meg ned og fikk se på skadene, stakk det ganske riktig en brodd ut av tåen min. Gud forklarte hendelsen ved å bruke uttrykket ‘tornen i foten’. Og forsikret meg om at det er Jenta med det blå håret, og ikke hun med rødt hår, som er hovedperson i fortellingen hans om Apokalypsen.

Men hvordan skal jeg egentlig gjøre dere til nydelige blomster i Guds hage? Mamma sier at det kommer en tid hvor jeg skal få ‘svinge tryllestaven’ og hjelpe menneskene i verden til å oppgraderes. Men at Mammas og Pappas onde alter-egoer skal luke ut ugresset først. Jeg skulle ønske jeg slapp å være her mens de holder på med dette. Men jeg tror ikke sjansene er så store for at Pappa sender et stjerneskip for å hente meg og et heldig knippe utvalgte, slik at vi kan være alle andre steder enn på Jordkloden – nå når Helvete på Jord er ‘det nye normal’. Heldigvis lover Pappa meg at jeg er trygg, uansett hva som skjer. Det er derfor jeg ignorerer det som står skrevet i Åpenbaringen 13:17, men istedet finner min verdi og trygghet i Sefanja 3:17. Pappa sier at jeg ikke kan fortelle dere hva dere skal gjøre, men at jeg kan fortelle dere hva Gud ber meg gjøre – hvis hensikten er å ikke miste verken livet eller sjelen mens verden går under.

Pappa lover å holde dere trygge, slik han holder meg trygg – dersom dere leser mine Vitenskapelige Artikler.

For mange år siden, da jeg innså at jeg er Månebarnet, var det en av mine gode hjelpere som gjorde litt research for meg. Han fant en artikkel, eller var det en bok, hvor ‘Månebarnet’ var representert. Karakteren var beskrevet som en som har en viktig rolle å spille i Endetiden. Men verken da eller nå kunne Gud fortelle meg akkurat hva min rolle er, når det snart ikke lar seg skjule lenger, hvilken tid vi er i. Jeg tror egentlig bare Gud vil at jeg skal kose meg, nyte reisen, slappe av – og overleve. Ja, og så vil han at jeg skal dokumentere Endetiden ved hjelp av Vitenskapelige Artikler og fotoreportasjer. Det er derfor jeg har albumene Christ’s Doomsday Diary I, II og III på facebook. Jeg har forøvrig dokumentert hverdagen min på facebook i flere år. Men de albumene har andre navn. I lang tid hadde de navn etter ting Gud har kalt meg oppigjennom. Eksempler er: Phallus Dei, Kronen på Skaperverket og Figlia del Cielo. Men favorittnavnet er forøvrig, uten unntak, Playmate to Jesus. Denne albumtittelen var Jesus sitt verk, og ikke mitt.

Vi får si at det var alt. Jeg trenger å meditere, og MacBooken min trenger å startes på nytt. Vær så snill å se videoen jeg innledet med, da blir Mamma så glad!
– Himmelens Datter / Prinsesse Kristus / Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: