Dyrets verden


Hei, verden. De siste dagene har jeg vært opptatt med å gjøre ærender. Derfor har jeg ikke orket å skrive til dere. Jeg har ikke hatt energi til det. Som dere vet er jeg 90 prosent Prana og 10 prosent fysisk materie, og lever i en verden hvor vår livskraft (Prana) er hva som forsvinner, når våre følelser av frykt, håpløshet og apati tar for stor plass. Disse negative følelsene livnærer de onde kreftene vi er i kamp mot. Jeg bombarderes av disse følelsene, og må bruke store mengder av tid på å motvirke dem. Så da sier det seg selv at jeg ikke orker å oppdatere denne Bloggen hver dag. Det krever mye av meg å skrive disse tekstene. Det krever mye Prana. Min livskraft er Prana, mitt drivstoff er Prana, og vår verden er designet for at denne kraften skal knebles, bindes og fjernes. Jo mer Prana du har, jo større skade tar du av systemet som er designet for å fjerne den. Det er derfor vi fôres med tanketom underholdning, mat som senker frekvensen vår, løgn og bedrag fra de som påberoper seg å være våre ‘hyrder’, og gift under påskudd å være ‘medisin’. Vi lever i en bakvendt verden der det som er ondt er merket ‘godt’, og det som er godt er merket ‘uviktig’ eller ‘ondt’. Noen, jeg tror det var Satan, sa at han vinner kampen mot Gud dersom han overbeviser menneskene om at ‘godt’ er ondt, og ‘ondt’ er godt. Noen andre, jeg tror det var Messias, sier at vi motvirker alt dette – ved å bruke mengder av tid og energi på å utvikle og forbedre vår egen bevissthet. Men en slik prosess er ikke for pingler. Pappa har lagt opp til at det skal være ekstremt vanskelig å overvinne Satan, og det han gjør mot menneskene – både på det individuelle og det kollektive plan. Gud skreddersyr et treningsopplegg for hver enkelt, men han vil bare ha de beste av de beste, når han bygger sin Nye Verden. Gud trener oss på en slik måte at de som går inn for å bli de beste versjonene av seg selv, er nødt til å snu bokstaven ‘M’ i ordet ‘Me’ opp-ned, så det istedet står ‘We’. Vi er nødt til å tenke enhet og fellesskap, og ikke egen vinning og profitt, for å komme til den lykkelige slutten. Og de som ikke er interessert i å utvikle sin egen bevissthet, og samtidig bidra til at også den kollektive bevisstheten høynes, er ikke skikket for Guds utopiske verden.

Pappa sier at det var alt for nå. Han sier at viktigheten av det jeg har skrevet idag impliserer at jeg ikke skal skrive noe mer. Her er forresten et bilde av meg. Jeg er forøvrig Messias, hvis det var noen forvirring.

Amen
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: