Jeg er fortsatt lei for det, Yeshua


Hei, verden! For første gang noensinne skriver jeg til dere fra hengestolen min på balkongen. Jeg trives veldig godt her, og er strålende fornøyd med kjøpet. Jeg har det ganske greit, selv om jeg fikk en injeksjon med dødelig gift i går, ment for å stenge av kontakten mennesket har med Gud. Fordi jeg er 90 prosent Gud og 10 prosent menneske, skal det mer til enn Zypadhera, som giften heter, for å fjerne det som tar størst plass i virkeligheten min. Men godt forsøk, psykiatrien. Dere kan prøve så hardt dere orker – – – jeg kommer ikke til å slutte å bekjenne Hvem Jeg Er på nett. Og hvem er det? Jeg kommer tilbake til det. Følger du denne Bloggen er du nok allerede innforstått med Hvem jeg tenker at jeg er. Og følger du ikke denne Bloggen, er det sterkt anbefalt å begynne. Her kommer nemlig kartet du trenger for å komme deg tørrskodd gjennom det havet av svovel som vår verden har utviklet seg til å bli.

Bloggen min er et Kart til Større Ting.

De som ikke forstår at vi er i de begynnende fasene av endetiden, er enten fullstendig lukket for tanken om at Gud fins, og at det kommer en tid hvor Gud er den eneste som kan redde oss fra de farene som venter. Eller de har stukket hodet så langt ned i sanden at de ikke klarer å tenke noen andre tanker enn de som er akseptert av våre såkalte ‘hyrder’. Eventuelt en kombinasjon av begge disse tingene. Jeg er ganske frittenkende, som dere sikkert har skjønt. Derfor har spesielle agenter for ‘hyrdene’ bestemt at de skal gjøre det de kan for å korrigere tankene mine. Agentene skjønner ikke at de jobber for ‘hyrdenes’ agenda; de tror de jobber for å bedre menneskers mentale helse. Men når man er relativt oppegående og immun mot agentenes gift, forstår man at hele systemet ‘psykiatri’ er designet for å prøve å fjerne de tankene som ikke aksepteres av ‘hyrdene’. Det er derfor ordet ‘konspirasjonsteoretiker’ nå betyr noe slikt som ‘alvorlig sinnslidende ekstremist’. For å understreke dette, kan jeg nevne det at da jeg i fjor sommer var pasient ved agentenes behandlingsinstitusjon, var spørsmålet jeg fikk oftest dette: “Tenker du mye på konspirasjonsteorier?”. Jeg sa stort sett nei, og at jeg istedet tenkte på kampen som er mellom Gud og Satan, og kampen som foregår i sinnene våre. Jeg snakket like mye om viktigheten av å meditere til alle som ville (og ikke ville) høre da jeg var innlagt, som jeg gjør på nett. Det er en sjanse for at en av agentene kom inn på rommet mitt da jeg mediterte (les: gjorde sånn som gifte folk gjør (jeg er gift med Gud btw)). Det var litt flaut, men personen var én av de få agentene jeg likte, så det var greit.

Jeg må kanskje nevne at det var Pappa som sørget for at jeg ble innlagt. Dette var fordi han i utganspunktet ba meg dele en video på nett av at jeg mediterte. Og sannheten er at når jeg mediterer vil jeg ofte oppleve svært gode kroppslige fornemmelser. Så jeg mediterte i 13 minutter og 7 sekunder, til Denne Sangen, mens webkameraet mitt filmet det. Så la jeg ut videoen på nett, og Enrique ble rasende. Sendte meg drøssevis av bibelvers som alle handlet om straffen for seksuell umoral. Jeg ble litt frustrert, for det var faktisk han som hadde bedt meg gjøre det. Kort tid etter kom det sinte leger hjem til meg for å frakte meg til den lite trivelige behandlingsinstitusjonen. Jeg mener å huske at Enrique bedyret at ikke noe av det som skjedde var min feil. Og sånn er det vel, når man ikke har en fri vilje og har lovet å gjøre alt Gud ber deg gjøre. Da må man finne seg i at Gud oppfører seg som han er rasende for at du har gjort noe han ba deg gjøre(!)

Det var for ett år siden, idag, at jeg ble sendt til Blakstad. Fordi mine jordiske foreldre ikke tåler at jeg er åpen om Hvem Jeg Er, om hvor traumatisert man blir av å vokse opp med tre psykologer som foreldre, og om at jeg er i en romantisk og intim relasjon med Gud selv. Og i den grad det er agentene som vil korrigere tankene mine, så kommer deres tanker om hva jeg trenger, fra mine jordiske foreldre. Men jeg orker ikke å skrive om hva jeg føler om dem, akkurat nå. Istedet kan jeg skrive om Broren min, og hvordan overskriften på den Vitenskapelige Artikkelen jeg skrev fra sykehussengen på denne dagen i fjor lød: “Broren min straffer meg for det jeg gjorde mot ham på denne dagen for ni år siden”. Hva gjorde jeg mot Broren min, som på ingen måte er Jesus, den 22. juli 2011? Jeg skrev et veldig langt og veldig utleverende blogginnlegg om ham. Men jeg skrev ikke om alle de gode egenskapene hans; jeg skrev ikke om alle grunnene jeg hadde til å elske ham. Istedet gjorde jeg ham om til Satan, på sett og vis. Da blogginnlegget var ferdig, og jeg akkurat hadde publisert det på den gamle bloggen min, ringte min vakre Tvillingbror og fortalte meg hva som foregikk på Utøya. Jeg fikk helt vondt inni meg. Og ikke bare på grunn av nivået av grusomhet i det jeg fikk høre. Men også fordi jeg følte at det blogginnlegget jeg akkurat hadde skrevet, aldri burde blitt skrevet. Det føltes som om blogginnlegget hadde forårsaket den største tragedien dette landet har sett, noengang. Jeg slettet blogginnlegget umiddelbart, deretter slettet jeg alle de andre innleggene. Til slutt slettet jeg hele bloggen. Så gikk det mange år før jeg turte å begynne å blogge igjen. Men da jeg gjorde det, fikk jeg lov av blogg.no til å benytte den adressen bloggen jeg slettet hadde hatt. Dette domenet, JesusogKristus.com, har forøvrig eksistert siden 2016. Hvem er Jesus? Det er på ingen måte Broren min. Men om du spør meg hvem Yeshua er, er svaret noe annet. Og at jeg utleverte ham slik, krevde kanskje at straffen måtte planlegges i ni år. Avslutningsvis kan jeg nevne at 1) Broren min snakket på ett tidspunkt om at mitt ‘svangerskap’ ville vare i ni år, og ikke i ni måneder. Og 2) I fjor fant jeg ut at 22. juli er festdagen for Maria Magdalena.

Jeg vet ikke hvor mange ganger og på hvor mange ulike måter jeg har sagt unnskyld for det blogginnlegget. Akkurat denne dagen, for ti år siden, er et veldig vondt kapittel i Jesus og Kristus sin historie. Men jeg tror Broren min elsker meg likevel. For, tro det eller ei, selv de tvers igjennom idiotiske tingene jeg gjør er det Gud som står bak. Eventuelt Mammaen min. Ja, sånn er det faktisk, når du har lagt din ‘frie vilje’ i Guds hender. Du kan gjøre teite, dumme og tullete ting som til og med får deg buret inne. Likevel vil Pappa si: “Ikke noe av dette er din feil”. Og fordi jeg stoler på Gud, føler jeg meg trygg på at uansett hva som skjer – er skjebnen min å bli Keiserinnen av hele Kosmos i fremtiden. Jeg mener, jeg er tross alt Den Jeg Er 😉

Hvem er jeg?
– Prinsesse Kristus

Amen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: