Eksamensprosessen


Gud forteller meg at det er noe han vil oppnå med Koronaviruset. Hvordan fortalte han meg dette? Jeg leste ordet ‘oppnå’ i en setning trykket på en juicekartong, men istedet for å lese det det faktisk stod skrevet, leste jeg ‘corona’. Det hender ofte at Gud gir meg beskjeder på den måten. Noe annet han fortalte meg, også ved å la meg lese en annen tekst enn hva som stod skrevet, er at der mange mener vaksinen mot covid19 er et bedrag, leste jeg ‘foredrag’. En leksjon i det som kalles ‘the Ascension process’ (skolen hvor du lærer å bli som Jesus). Det er sikkert ikke lett å forstå. Og jeg kan tenke meg jeg har lesere som er enten for eller imot vaksinen. Men det Gud forteller meg, er at de som kommer til å ha en sjans til å stå igjen når Apokalypsen er over, med både sjelen og livet intakt, er de som har tatt vaksinen og ikke mistet verken sjelen eller livet av den. Det skremmer meg at det Mamma snakket så mye om i fjor vår og sommer, faktisk skjer i disse dager. Mamma var veldig tydelig på at hun kom til å fjerne mange av menneskene på jorden sine sjeler. Jeg visste ikke hvordan hun hadde tenkt til å gjøre dette, men nå vet jeg. Og jeg gråter for menneskeheten. Jeg gråter fordi det ikke er noen vei utenom de prøvelsene vi blir presentert med, både på det individuelle og det kollektive plan. Og fordi jeg vet at det er svært mange som ikke vil se nytteverdien av å jobbe for å beholde sjelen sin. Kanskje de ikke tror at ‘sjelen’ er en reell ting, engang(!)

Hvorfor har jeg pushet så hardt, nesten så lenge jeg har skrevet om tankene mine på nett, for å få dere til å meditere? Hvorfor sier jeg at meditasjon er livreddende? Fordi det er det. I en tid hvor kampen er både om livene våre og om sjelene våre, er det vår vilje og evne til å skru av tankene som vil gjøre at vi vinner kampen. Og det er egentlig litt vondt at flere ikke tar disse formaningene på alvor. For slik jeg ser det, har Gud utstyrt meg med de verktøyene jeg trenger for å overleve Apokalypsen. Og slik jeg ser det, består mye av kallet mitt i disse tider av å prøve å hjelpe så mange av dere som mulig med å stå seirende igjen, og vinne ‘Livets Korona’ (Corona betyr ‘Krone’).

Jeg skal fikse verden og gi dere Livets Krone!

Hvem er jeg? Og hvorfor er jeg her? Jeg har laget en tegneserieside for å forklare:

Profetien om Ørnen og Kondoren.

Denne tror jeg at jeg laget i 2017, men den er fortsatt svært relevant. Noe annet som er relevant, er denne graffitien. Kondoren er ikke representert, men det er Kaninen, som jeg egentlig i mye større grad identifiserer meg med. Ørnen er forøvrig der:

Credit of ALEX FACE fra Bangkok.

Gud sier at Apokalypsen er ‘eksamen’. Han sier at man ikke kan velge å stå over; at dette er noe vi alle må gjennom. Dersom du ikke står på eksamen, får du ikke flere sjanser. Det er liksom det som kjennetegner Endetiden: At Gud velger seg ut hvilke sjeler han ønsker å fortsette å bruke tid på. Det som venter, når Apokalypsen er over, er et Paradis av en verden. Det kommer til å være så vidunderlig at det menneskelige sinn ikke har klart å fantasere seg frem til det, engang. Men vil du komme deg dit, må du faktisk prioritere sjelen din. Du må ta de rette valgene. Du må være fokusert og årvåken. Og det hjelper å lese mine Vitenskapelige Artikler. Hvem er jeg? Jeg er på ingen måte Kristus; og Broren min er på ingen måte Jesus. Ok, det er Oss, Jesus og Kristus…! Og i går ble jeg fortalt at Kristus sin energi har fargen rosa, og det er litt søtt. De fleste som kjenner meg vet at jeg er veldig rosa av meg. Men hva vil Gud oppnå med Koronaviruset? Og med den såkalte løsningen på pandemien? Han vil gjøre folk til ‘Kristus’; han vil finne ut hvem som fortjener ‘Livets Krone’. Det er grusomme midler han bruker for å gjennomføre dette. Hvorfor? Fordi det bare er de sterkeste av de sterke som fortjener å kalles ‘Kristus’. Og ps: Du kan ikke være en del av ‘Kristuskroppen’ uten å ha kjennskap til Kristus Selv.

Det var alt. Vær så snill å lær dere å skru av tankene!
Amen
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: