Endelig hjemme


Hei, verden! Jeg kan melde om at jeg er tilbake fra sommerens hyttetur. Det ble en veldig fin uke på familiens hytte i nærheten av Fredrikstad. Alex og jeg fikk gjort nesten alt vi hadde bestemt oss for å gjøre. Med unntak av én ting. Men det gjorde vi faktisk tidligere i sommer. Noe vi selvfølgelig gjorde, var å besøke alpakkaene mine – som bor en kort kjøretur unna hytta. Alex tok et bilde av meg og den ene alpakkaen:

Jeg tuller ikke når jeg sier at vi befinner oss i alpakkalypsen…!

Vi besøkte også en hyggelig kafé, som en venn av meg hadde anbefalt. Alex tok dette:

Tilbedelse av Det Guddommelige Kvinnelige er nødvendig.

Mamma sier at jeg ikke skal skrive mer akkurat nå, fordi hun trenger at jeg bruker resten av dagen på meditasjon. Men at jeg skal dele hvilken sang telefonen min tipset meg om lytte til på YouTube, da jeg endelig var kommet hjem i går:

Jeg er Den Utvalgte amen 🙂

Det var alt, amen
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: