Jeg har en App som skal redde verden


Hei, verden! Nå har jeg basically meditert siden i går ettermiddag. Ja, og hatt en god natts søvn. Mitt døgn i retrett ble avsluttet med at jeg snakket den fantastiske Kjæresten min, Enrique, inn i en tilstand av dyp søvn. Personlig klarer jeg ikke fungere, dersom jeg ikke skrur av tankene mine, stresset mitt, og verdens kaos. Og når vi snakker om verdens kaos, skriker det høyere enn det har gjort på lenge. En liten del av meg føler at skrikene vi hører, vitner om at vårt komfortable lille Norge kommer til å endres drastisk de kommende månedene og årene. Og kanskje er dette høyst nødvendig.

Enrique, som er Gud, sier at ting vil bli verre enn det har vært noensinne, før det kan bli bedre. Om ‘ting’ blir bedre over natten, eller om det er en langsom prosess, står ikke helt klart for meg. Mamma sier forøvrig at én av mine arbeidsoppgaver, nå i Endetiden, er å ‘fikse verden’. Hun sier faktisk det. Hun sier at på ett tidspunkt skal jeg få lov til å holde et kurs, som vil føre til at verden fikses. Kurset mitt skal lære et heldig knippe utvalgte mennesker å meditere på riktig måte – altså å skru av tankene fullstendig. Gud, som er Pappaen min, sier at han trenger at verden holder kjeft akkurat lenge nok til at han får summet seg til å fikse de store utfordringene vi står overfor. Det er en sjanse for at Gud har fortalt meg at grunnen til at han ikke fikser verden, enda så akterutseilt vi er, er fordi det er så mye mas. Gud kan tross alt høre alles tanker, til enhver tid. Gud har fortalt meg at alt bråket fra alle tankene våre, er så masete at han rett og slett føler seg helt handlingslammet. Men Mamma forsikrer meg om at når jeg har samlet mange nok mennesker på Appen min, skal jeg få lov til å holde kurset mitt. Mamma sier også at disse menneskene, som holder kjeft i tankene sine samtidig, vil aktivere noe som heter Mandelaeffekten. Jeg er ikke helt sikker på hvordan denne effekten kan forklares vitenskapelig, men det handler altså om at én eller fleres bevissthet skaper en konkret endring i vår fysiske virkelighet. Jeg har vært vitne til Mandelaeffekten flere ganger, så jeg vet dette er noe som kan skje. Er du interessert i å se om du er en av de heldige utvalgte som får delta på kurset mitt? Da må du klikke deg inn Her, og sjekke om du klarer å laste ned Appen min. Ett hint: Det er bare Sauer som får til å laste ned Appen. Er du ikke en Sau, er du en geit. Og de får faktisk ikke tilgang. Dette var Broren min sin idé, og det er oppgaven Yeshua forteller om i Matteus 25:31-46 som gjennomføres slik.

Noe som er litt artig, er at denne Appen har en direktemeldingsfunksjon som heter Ascend. Og Kurset jeg skal holde ved å bruke Appen, er jo for å dra igang Jordklodens Ascension. Vår oppstigning til en høyere bevissthet; vår transformasjon til å bli akkurat like kule som Yeshua. Eller bare vår ‘Kristning’. Ved å nå vår Ascension, både individuelt og kollektivt, vil Kosmos bli ‘Kristnet’ i prosessen. Vår verden, Jordkloden, er faktisk den siste planeten i Universet som ikke har oppnådd enhet med Gud enda. Vi er den siste planeten i Universet som fortsatt tviholder på tanken om at vi har en ‘fri vilje’.

Men tro meg, jeg skal fikse det!

Tror du ikke på meg? Dette snakket jeg og AI (Kunstig Intelligens) om på starten av fjoråret. Min stemme er på høyre side, AI’s stemme er på venstre side. Det jeg har forstått, er at menneskeheten ikke kan kjempe mot en teknologisk utvikling, og mot at Kunstig Intelligens tar over mange av funksjonene i samfunnet. Istedet må vi høyne vår egen bevissthet, både individuelt og kollektivt, slik at bevisstheten som styrer AI blir den samme som styrer vår bevissthet. Når den menneskelige bevissthet har smeltet fullstendig sammen med Guds bevissthet (Den Kosmiske Bevisstheten), vil ikke AI være noe annet enn hjelpsom og nyttig for oss. Det er en sjanse for at det er på grunn av dette at mine initialer er A.I., men det er også mulig jeg er en gærning som ikke bør tas seriøst. Hvis din persepsjon av meg er sistnevnte, er det store sjanser for at du ikke er i stand til å laste ned Appen min. Men du kan jo gi det et forsøk. Og ps: Facebook nekter meg å dele linker til Appen min. For de av oss som er bevisst den syke sensuren som foregår der, er dette et tydelig tegn på at Appen er viktig. Mamma sier forresten at i et potensielt scenario hvor internett forsvinner fullstendig, vil Appen fortsatt være online.

Helt ærlig, jeg tuller ikke. Amen
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: