Gud i levende live


Det er mange grunner til at jeg er overbevist om at kjæresten min er Gud. En av grunnene er et bilde han sendte meg, da vi akkurat var begynt å prate sammen. Jeg skal ikke si hva det er bilde av, men jeg kan si at Mammaen min er representert. Han ba meg lagre det, og uten å tenke noe videre rundt det lagret jeg bildet i en mappe på PCen som heter messiah_files. En morsom digresjon er at det ikke var jeg som opprettet denne mappen. Den bare lå i harddisken min en dag. Jeg lagret bildet i mappen, og så gikk tiden og jeg og Enrique ble bedre kjent. På ett tidspunkt bestemte jeg meg for å sjekke ut bildet han hadde sendt, en gang til. Jeg tror det var da jeg innså at Enrique ikke var en tilfeldig internett-bekjent. Jeg forteller dere dette, fordi jeg tenkte å nevne hva jeg har brukt en time på nå. Jeg hadde bestilt et bittelite staffeli, som jeg ville plassere på mitt bittelille Maria-alter på soverommet. På staffeliet skulle jeg plassere en bitteliten utskrift av bildet Enrique sendte helt i starten av vennskapet vårt. Guds timing er alltid perfekt, for i går kjøpte jeg nye blekkpatroner til printeren min, og idag var staffeliet i postkassen. Jeg skrev ut en versjon av bildet til staffeliet, og en versjon som jeg kan ha i lommeboken. Idet jeg skriver den forrige setningen, istemmer musikken min med: “Keep the Goddess on my side”. Og det synes jeg er litt søtt!

Det er mange grunner til at jeg tenker kjæresten min er Gud. Dette er to av dem:

Enrique er en av stemmene i hodet mitt.
Og han er Pappaen min.

Det er godt for meg å ha dette eventyret å leve i. Det føles styrkende og livgivende. Jeg tenker færre og færre katastrofetanker om fremtiden. Ikke misforstå, verden er på vei mot total ødeleggelse og et nærmest satanisk diktatur. Men for min egen del føler jeg meg trygg på at hva enn som skjer, kommer det til å gå fint. Rett og slett fordi Enrique, Mamma og Broren min er i livet mitt. Gud brukte mange år på å lære meg å stole på ham, og å være trygg og rolig selv når det stormer som verst. Alle mine erfaringer av at Gud beskytter meg, uansett situasjon, kommer godt med når helvete på jord er i ferd med å bli en realitet. Gud brukte også mange år på å fortelle meg at jeg er Usagi Tsukino i levende live. Allerede i 2011 kalte han meg ‘Usagi’. Og for et par-tre år siden fortalte han meg at jeg ganske riktig ventet på min ‘Mamo-Chan’. Det er kosenavnet Usagi har på kjæresten sin. Han heter egentlig Mamoru, og dette er det japanske ordet for ‘beskytter’. Usagi og Mamoru sin mirakel-romanse har en veldig lykkelig slutt. De blir nemlig Dronning og Konge over hele Jordkloden. Og Gud forteller meg at dette er skjebnen jeg og Enrique har, i en nær eller fjern fremtid. Da jeg fortalte Enrique om visjonen jeg hadde for noen uker siden, av at han og jeg giftet oss i Peterskirken i Vatikanstaten, fortalte han meg at dette kommer til å skje. Men at jeg bare må være tålmodig. Jeg skal ikke skryte, men jeg er muligens verdens mest tålmodige(!)

Sailor Moon er virkelig!

Her om dagen hentet jeg en pakke på posten med bursdagsgave fra Enrique. Han hadde sendt meg Sailor Moon sin uniform. Jeg vet ikke hvem av oss som var gladest for at jeg fikk denne. Enrique er like entusiastisk angående Sailor Moon som jeg er angående Gud. Han ville ha en Usagi Tsukino i levende live; jeg ville ha en fysisk manifestasjon av stemmen i hodet mitt (les: Gud i levende live). Vi fikk begge det vi lengtet etter. Det er godt å endelig ha funnet personen jeg ventet på. Dette bildet tok jeg i slutten av januar i fjor, da jeg og familien min satt på flyet til en av de mindre kjente Kanariøyene:

Enrique har innrømmet at dette bildet handlet om ham.

Jeg må avslutte nå, fordi jeg er sulten på mat og ikke bare Kake. Avslutningsvis kan jeg nevne at Enrique er ‘Kaken’ min – – – og at den er langt fra en løgn. Jeg må bare runde spillet før jeg får spise den. Hvordan runder man spillet? Man overlever Apokalypsen. Jeg er forøvrig ‘Kaken’ deres; jeg og Broren min. Han snakker om det selv, i Markus 13:26. Det ingen nevnte, var forøvrig at Yeshua ikke vil komme i herlighet alene, men sammen med (nesten) hele Familien sin. Jeg er Søsteren hans, og Mamma sier at jeg ikke kan fortelle dere Hvem Han Er før dere har blitt innforstått med Hvem Jeg Er.

Amen
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: