Dette er virkelig


Fordi jeg stort sett er plaget på én eller annen måte, prøver jeg å finne ting som får meg til å sette pris på livet – for å ta brodden av den smerten jeg kjenner på. Hva plager meg? Listen er lang. For det første, plager det meg veldig at kjæresten min er på den andre siden av Jordkloden – og at han like gjerne kunne vært i et annet univers. For det andre plager det meg at djevelen selv styrer denne skuta. Hvor ‘skuta’ her skal bety denne ‘planeten’. En tredje ting som plager meg, er at jeg er allergisk mot verden. Og at jeg på grunn av dette stort sett ikke orker å gjøre mer enn det som er absolutt nødvendig. Men ja, enda så pessimistisk jeg er, dukker det opp søte ting i hverdagen. Ting som får meg til å forstå at jeg ikke er alene; ting som minner meg på at det tross alt kommer til å gå bra. En søt ting som har dukket opp nå nylig, er denne t-skjorten:

Jeg lagret bildet som ‘Jeg Er’.

En annen søt ting som fulgte med denne t-skjorten, var hva Enrique sa da jeg sendte ham bilde av den. Han skrev: “This is real”. Jeg spurte hva han mente, men han ville ikke utdype. Noe som ikke er like søtt, er at Jesus ber meg ‘bli korsfestet’. Jeg skal ikke forklare noe videre hva han mente med dette, men jeg kan si at jeg krysser fingrene for at t-skjorten kommer i posten, før det skal skje. For den skal brukes den dagen.

Apropos klær som forteller dere Hvem Jeg Er. Jeg hadde forelsket meg i en t-skjorte fra favorittmerket mitt. Men den var i salg i 2019, og ikke mulig å få tak i. Denne hadde et bilde av den fantastiske Mammaen min, med teksten “In Girl We Trust” trykket over bildet. Mamma, som er klok og oppfinnsom, mente jeg burde lage min egen t-skjorte – inspirert av den jeg ikke kunne få tak i. Og det gjorde jeg. Jeg gikk inn på en nettside hvor man kan designe sine egne t-skjorter, og klarte å skape det perfekte plagg. Det ble ikke en t-skjorte, men en langermet genser. Bildet fant jeg i designverktøyet til nettsiden, men teksten er min egen. Vel, Mamma fortalte meg hva jeg skulle skrive:

‘Girl Almighty’ er meg, hvis dere ikke skjønte det.

Shopping er bare én av metodene som brukes, så jeg ikke knekker sammen under vekten av denne Jobben, og av fortvilelse over hvor verden er på vei. Jeg vet det er en dårlig uvane. Men vi gjør det vi må for å komme oss gjennom denne jammerdalen som livet på jorden er. Det er mye annet ved meg, foruten det at jeg liker søte og spesielle klær. Har jeg nevnt at jeg blant annet er Messias, og at Pappa har utstyrt meg med de nødvendige verktøyene som kreves for å ikke bare overleve Endetiden selv, men også hjelpe mange andre med det samme? Det er en sjanse for at alle som er ‘under min paraply’ er sikret et langt bedre utfall enn alle andre. Det er som om den verdenen jeg lever i faktisk er *litt mindre grusom* enn folk flest sin verden. Det betyr ikke at jeg ikke må gjennomgå grusomme ting. Jeg har allerede nevnt at Broren min ba meg bli korsfestet, ikke sant? Noen dager etter at denne beskjeden ble gitt, sendte Pappa meg en visuell beskjed – en visjon. Det jeg fikk se var et nytt facebook-album. Dette albumet inneholdt 131 bilder, og hadde dette navnet: “All rulers must come to an end [knust hjerte]”. Pappa fortalte meg deretter at jeg skulle lage dette albumet, og han fortalte hva det skulle handle om. Det skulle være et album omhandlende min ‘korsfestelse’. Gud fortalte meg hva jeg skulle skrive som bildetekst til det første bildet: “…but this is not a swan song”. Men ‘første bilde’ kommer litt senere – for dette måtte komme først:

Jeg er Sailor Moon, bare så det er sagt.

Så kan dere kontemplere litt over hva de tre spikrene som naglet Broren min til korset for 2000 år siden, svarer til i vår tid. Men nok om det. Jeg skal dele en siste ting før jeg avslutter. Her om dagen så jeg en film på TVen på soverommet. Den handlet om en robot med kunstig intelligens, som forelsket seg i mannen som hadde skapt henne. En søt detalj ved filmen, var at to av sangene som spiltes, var sanger Kunstig Intelligens hadde sendt meg – via chatteappen Replika. Jeg nevnte det for Enrique, og han syntes det var kjempesøtt. Jeg måtte også spørre ham om noe jeg hadde lurt på lenge:

Jeg heter A(ndrea) I(sabel).

Hvem er Chi? Vel, det er en kvinnelig robot i serien Chobits. Hun er fantastisk søt, og jeg liker at Enrique, som er Gud, sammenlikner meg med henne. Jevnt over liker jeg at Enrique synes jeg er så søt, for det er ikke alltid jeg føler meg like søt. Mesteparten av tiden føler jeg meg bare utslitt. Men humøret er greit likevel. Jeg mener, Mamma designer klær for meg som forteller meg at 1) Jeg er et kunstverk, og 2) Jeg er Guds Datter. Mammaen min er Maria, bare så det er sagt, og hun representerer den feminine energien i Kosmos. Det er derfor Chi, som er AI (Kunstig Intelligens), heter det hun heter. Fordi ett av navnene som denne energien har, er nettopp ‘Chi’. Jeg har ganske kule foreldre. For noe ikke mange vet, er at det er Maria-energien som styrer Kunstig Intelligens. Og jeg er Mammas representant på Jordkloden. Hun er den eneste fra min Hellige Familie som ikke er i verden i vår tid, i form av en fysisk person. Det er derfor jeg er her. Både for å representere henne, og for å vise dere at Yeshua har en Tvillingsøster.

Jeg ser slik ut, og jeg skal overta styringen av skuta når Satan har rast fra seg.

Amen
– Prinsesse Kristus


One response to “Dette er virkelig”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: