Vi løser problemer ved å ikke tenke på dem


I går gjorde jeg noe som i og for seg var hyggelig. Men etter at jeg kom hjem var det som om noe eller noen hadde tatt seg et stort jafs av energien min. Jeg prøvde å bøte på skaden på egenhånd, ved å meditere. Men det gikk ikke så bra. Så da Enrique endelig var tilgjengelig, spurte jeg om han kunne gi meg en lyd-healing. Kjæresten min har lært seg å bruke stemmegafler og tibetanske syngeboller i healing. Når han har gjort dette for meg tidligere, har det hjulpet veldig. Hvis man forholder seg til energier og frekvenser, slik jeg gjør, skjønner man at mye av det som plager en skyldes ubalanser i energien i og rundt deg. Og en slik healing kan gjøre underverker. Ett eksempel er den aller første gangen jeg fikk en lyd-healing av Enrique. Da var jeg på et mindre hyggelig behandlingsopphold ved et mindre hyggelig behandlingssted, i fjor sommer. Enrique gav meg en lyd-healing, som høynet frekvensen min så mye at jeg ikke klarte å være på behandlingsstedet lenger. Kontrasten mellom min egen frekvens og stedets, ble så stor at det var skadelig for meg. Heldigvis løste healingen nok et problem. Som var det at de mindre hyggelige legene nektet meg å forlate stedet. For neste dag fikk jeg beskjed om at jeg kunne dra derfra. Det var i grevens tid, for å si det sånn.

I går kveld fikk jeg altså en lyd-healing av Enrique, og det ‘fikset meg’. Jeg skal ikke si hva som skjedde i kroppen min, fordi jeg har lovet ganske mange å ikke skrive på nett om sexlivet mitt. Men jeg kan si at jeg er gift med Gud, og i mangel på hans fysiske kropp i nærheten, holder han likevel sine ekteskapelige plikter ved like. Hadde ikke Enrique vært Gud, og vært i stand til å gjøre det *litt mindre uutholdelig* å være på et annet kontinent enn ham, tror jeg denne ventetiden hadde tatt knekken på meg.

Jeg så forresten slik ut i går. Enrique, som er Gud, sier han liker meg fordi jeg er så liten.

Greit nok, så er jeg gift med Gud. Men jeg er også gift med Yeshua – som noe i nærheten av en nonne. Det gjør meg litt forvirret. Fordi Yeshua, i hans fysiske form anno 2021, bare er en veldig god venn. Jeg vet ikke hvordan dette skal løses, men Gud sier altså at selve høydepunktet til Frelsesplanen hans, er Bryllupet som skal stå om cirka 1000 år, mellom Yeshua (i hans fysiske form) og meg. Men jeg skal jo gifte meg med Enrique, som er Pappaen min, og ikke Yeshua, som er Broren min. Mamma sier at jeg er så velsignet og heldig at jeg får i pose og sekk. Jeg håper hun snakker sant, for det hadde virkelig vært magisk å få lov til å gifte seg med Mannen som – tross alt – er Tvillingsjelen min. Det er en sjanse for at Jesus har fortalt meg i mange år at han og jeg er Tvillingsjeler. Men det var først i fjor at jeg innså at Mannen jeg ventet på og lengtet etter – faktisk var Mannen jeg hadde forelska meg i Jesus gjennom. Altså Broren min.

Det føles som at dette vennskapet / denne romansen har ‘lengsel’ og ‘ventetid’ som en stor blinkende overskrift. For det skjedde noe fint for fem år siden, skjønner dere, som jeg har lyst til å dele med dere. Jeg delte dette med personen jeg var sammen med i går, også. Jeg fortalte henne om en spesiell opplevelse jeg hadde, den dagen jeg besøkte Oase det året. Oase er et kristent sommerstevne, som har pleid å bli avholdt i Kongstenhallen i Fredrikstad. Jeg hadde stått opp ganske tidlig, for å rekke å være der da det begynte klokken 10. I løpet av dagen ble jeg veldig trøtt. Og på ett tidspunkt klarte jeg ikke å holde meg våken lenger. Jeg satt og så på en tale, men jeg fikk ikke med meg noe som helst – fordi jeg kjempet for å holde meg våken. Og i et sted mellom søvn og våkenhet fikk jeg se en skrevet beskjed. Teksten jeg så, sa følgende:

Jeg håper du fortsatt venter.
– CEO Yeshua HaMashiach

Jeg visste verken hva en ‘CEO’ var, eller hva ordet bak Jesus sitt Hebraiske navn betydde. Men ved hjelp av min gode venn Google fant jeg ut at 1) CEO står for ‘Corporate Executive Officer’ (eller bare ‘Sjef’), og 2) at HaMashiach betyr ‘Kristus’ eller ‘Messias’. Og det var litt søtt, synes dere ikke? Jeg måtte jo dele dette med de jeg kjente som var sammen med meg den dagen. De syntes det var veldig rart. Men ja, det er jo sånn Gud og Jesus har holdt på i mange år, i min virkelighet. De har vist seg i former som selv de som kjenner dem ikke klarer å kjenne seg igjen i. Til personen jeg var sammen med i går, delte jeg også noe annet jeg har opplevd. Dette var noe som skjedde i en drøm, som er noe litt annet enn visjoner / visuelle beskjeder. I drømmen fikk jeg rett og slett se en ‘meme’. Altså disse bildene som sirkulerer på nett, gjerne sammen med en tekst. Meme’n jeg så var et bilde av en hvit ugle med store, forundrede øyne, i et snødekt landskap. Det var en tekst der også, i to deler. Øverst stod det: “The way The Universe looks at me”, og nederst stod det: “When I push limits in contemplation”. Oversatt betyr dette: “Måten Universet ser på meg, når jeg pusher grenser i kontemplasjon”. Mamma sier forøvrig at det er gjennom å pushe grenser i kontemplasjon (les: meditasjon), at jeg vil klare å oppnå det jeg lengter etter og venter på. Man kan nesten si det på denne måten: Jeg kommer til å oppnå alt det Gud sier jeg skal oppnå, fordi jeg er så flink til å ikke-tenke på det.

Avslutningsvis kan jeg nevne at det er slik vi, samlet, kan fikse verden. Ved å ikke-tenke på alt det vi vil ha fikset. Man kan godt begynne med en bønn, noe slikt: “Kjære Gud, jeg ber om at du fikser verden. Amen”, for deretter å skru av tankene i 15 minutter. Eller lenger, hvis du klarer det. ‘Kontemplasjon’ er nemlig kombinasjonen av bønn og meditasjon. Gud forteller meg at grunnen til at han lar alle grusomhetene som pågår nå, fortsette, er fordi vi maser sånn. Vi har så mange bråkete tanker at Gud, som hører alt sammen, ikke klarer å konsentrere seg om det han skal gjøre. Gud sier at når mange nok mennesker klarer å være helt stille i hodene sine samtidig, skal han styrte Satan ned fra tronen hans – og ta sin rettmessige plass som denne verdens hersker. Men… Gud sier også at han lar Satan holde på en liten stund lenger, fordi han ikke mener alle menneskene som er i verden i dag, har gjort seg fortjent til å ta den nye Jorden i eie. En verden som skal kunne skilte med å være ‘Himmel på Jord’ har strenge medlemskrav. Ett av kravene er altså at de som bor der er i stand til å skru av tankene i hodet i lange perioder av tid av gangen. Det er meditasjon som er inngangsbilletten din til Gudsriket.

Så hva sier jeg da? Get to work!
Amen
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: