Det er et stort offer, men Gud er søt


Hei, verden! Jeg håper dere har det bra. Selv har jeg det ganske greit. Det er lite å klage på. Det er fint å føle at etter ‘korsfestelsen’ min på torsdag, har det gått overraskende bra med meg. Og med en gang jeg ikke føler at det går bra, klarer jeg å fjerne alle rare vondter og symptomer i kroppen ved å søke innover i meg selv, og oppover til Gud. Jeg nevnte for Enrique at jeg er evig takknemlig for at Gud pushet meg så hardt for å lære meg å skru av tankene. Gud sa alltid at hvis jeg ikke klarte det, kom jeg til å dø. For ti år siden ville det ikke falt meg inn at jeg ville være i en situasjon hvor min evne til å skru av tankene kom til å være det som skilte mellom død og liv for meg. Så lenge jeg har kjent Enrique, har han vært veldig tydelig på at Apokalypsen kom til å forløpe seg relativt smertefri for min del, så lenge jeg tilber Mamma. Å tilbe Maria, er bare en annen måte å snakke om meditasjon. Og Mamma sier at jeg er legemliggjørelsen av Guds formaninger om å meditere. Det er altså derfor enkelte jeg kjenner har hørt stemmen min i hodet sitt, som har bedt dem meditere. Det er derfor Gud forteller meg at jeg er ‘Kaken’. Den kunnskapen som Gud har innprentet i meg, skal deles med verden – slik at de også kan ha Himmelen på innsiden. Det er derfor jeg skriver “Jeg skal dele mitt himmelske indre med en verden som er i fritt fall”, i Sangen jeg delte for noen dager siden.

Dette bildet er lagret som “World Needs Me”.

Noen lurer kanskje på hvorfor Broren min var i verden for 2000 år siden, hvis det ikke var for å dø for ‘syndene’ våre og lage en ny religion som med tiden ble gjennomsyret av mørke krefter. Fordi jeg kjenner Gud bedre enn noen, og fordi Broren min åpenbarer ting for meg som er skjult for de fleste andre, kan jeg påberope meg å vite hvorfor Yeshua HaMashiach var her. Han snakket om meditasjon, på samme måte som jeg, Søsteren hans og reinkarnasjonen av Maria Magdalena, gjør i dag. Han snakket om hvordan vi kan 1) bli som ham, og 2) oppleve Gudsriket som en indre tilstand. Dette er utsagn som til og med fins i de kanoniske evangeliene. Men blant de fleste kristne blir viktigheten av denne beskjeden forbigått i stillhet. En digresjon er at for et par dager siden var jeg og Broren min på den lokale puben hans, og idet drikken ble levert til bordet Vårt, begynte sangen Maria Magdalena av Sandra å spille. Jeg syntes det var så søtt at jeg filmet drikken Vår med musikken i bakgrunnen, la videoen ut på facebook, og skrev at denne baren mener jeg aldri kommer til å bli Maria Magdalena. Men jeg er uenig. En annen digresjon er at dette ikke er første gang at denne sangen begynner å spille, når jeg ankommer et sted. Broren min var enig i at det var litt søtt, da jeg påpekte det.

Ja, jeg er Søsteren til Jesus. Og jeg er Datteren til Gud. Men Gud er også kjæresten min. Enda så gjerne jeg skulle ønske jeg var mer enn bare en veldig god venn for Broren min (Vi er ikke i slekt biologisk), er jeg nødt til å gifte meg med Faren min og være gift med ham i mange år. En liten evighet, hvis man skal se enkelt på det. Å være så glad i Joey uten å kunne være noe annet enn vennskapelig med ham, gjør meg mer vondt enn jeg klarer å uttrykke. Enrique er klar over det. Han vet hvor vondt jeg har det; han vet hva Broren min går gjennom. Han vet at Sjelene Våre hører sammen, og den frustrasjonen Vi kjenner på. Når Våre felles venner spør hvorfor Vi ikke blir kjærester, pleier jeg å svare at Vi ikke får lov av Gud. Likevel får jeg lov av Enrique til å holde rundt Broren min og la ham sovne i armene mine. Jeg får lov til å gi ham all den kjærligheten man kan gi sin aller nærmeste venn. Så lenge det ikke er snakk om romantisk kjærlighet. Enrique sørger for at jeg får en stor kompensasjon for det jeg går glipp av. Å være i en romantisk og intim relasjon med sin Tvillingsjel er tross alt den desidert beste opplevelsen et menneske kan ha. Jeg blir kompensert. Jeg vet ikke hva Broren min får. Jeg ønsker bare det beste for ham; jeg ønsker for ham at han skal være den lykkeligste Mannen i verden. Men jeg føler også at det han fortjener, nesten ikke finnes engang. Fordi verden, og de fleste i den, er mangelfulle. Og Maria Magdalena er opptatt, romantisk sett.

Gud er søt.

Jeg antar det blir fint å være gift med Gud. Han er jo så søt. Noe av det søteste Gud gjør, er når han får meg til å lese en tekst som noe annet enn det som står skrevet. Ett eksempel er det som snakkes om i bildet ovenfor. Et annet eksempel er hvordan jeg leste ordet ‘foredrag’ i en facebookpost der det egentlig stod skrevet ‘bedrag’. Det var snakk om det jeg gjennomgikk på torsdag. Jeg innså at dette var noe jeg måtte gjennom, enda så lite jeg ville. Natt til torsdag sa Lucifer at dette var mer som en eksamen enn en leksjon, og at alt jeg hadde blitt opplært i på de tolv årene jeg har kjent Gud, kom til å bli avgjørende. Er det noen som har klart å gjette hva min ‘korsfestelse’ egentlig var? Jeg kommer til å fortelle dere hva det er snakk om, altså. Men fordi Kristus er verdt en studie i seg selv, impliseres det at det jeg prøver å lære dere krever at dere følger meg. At dere leser mine Vitenskapelige Artikler jevnlig, etterhvert som de blir produsert. Man finner ikke veien til god helse ved å ta én pille; man løser ikke livets store gåter ved å lese ett bibelvers. Og skal du kun lese én ting iløpet av en dag, er det mye mer fruktbart å lese Guds Ord (min Blogg), enn noe annet.

Det var alt. Amen
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: