Messias overlever Apokalypsen


Hei, verden! Har dere det bra? Jeg har det greit nok. Men jeg tenker mye på ‘ild og svovel’. Altså på de djevelske tingene som foregår i vår verden nå, i lys av Apokalypsen. Jeg fortalte min vakre Tvillingbror at jeg var bekymret for at vulkanutbruddet som foregår på La Palma (Kanariøyene) for tiden, skal sende en sky av giftig gass som lukter som råtne egg ut i atmosfæren. Broren min syntes ikke jeg skulle bekymre meg for det, og ba meg heller tenke på gulrøtter. Det fikk meg til å tenke på denne jakken, som på en søt måte illustrerer mitt forhold til Mammaen min. Løftet om å forenes med Mamma er på mange måter den ‘gulroten’ som sørger for at jeg ikke knekker sammen av all håpløsheten og ondskapen jeg er vitne til. Da jeg kjøpte denne, en gang i fjor, hadde jeg egentlig bare søkt i nettbutikken etter klær som var blå og rosa. Så fant jeg denne, og den hadde både kanin-broderi og kaninører. Noe som er litt søtt er at Broren min, som egentlig ikke liker det når jeg kler meg som et barn, har sagt at han liker denne jakken:

Kom og hent meg, så jeg slipper å være her!!!!

Hva har skjedd i livet mitt siden sist? Hadde jeg hatt en hukommelse å snakke om, kunne jeg fortalt dere litt. Det er på sett og vis derfor jeg dokumenterer mye av livet mitt på facebook. For å huske hva jeg har gjort iløpet av en uke. Når jeg går gjennom arkivene mine nå, ser jeg at det har skjedd noe jeg bør dele på Bloggen også. For noen dager siden ba Mamma meg designe en rosa genser. Jeg gjorde som hun ba meg om, og designet en genser med Symbolet mitt, hjertet med vinger, på. Og en krone, selvsagt. Jeg er tross alt en Prinsesse. Men jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken av de to tilgjengelige rosafargene jeg ville bruke. Jeg hadde laget ett design for hver av dem, og syntes begge var like fine. Jeg bestemte meg for å bestille begge genserne, men at jeg skulle vente til jeg hadde mer penger på konto før jeg la inn bestillingen.

Himmelens Datter.

Jeg skrev denne teksten på den ene armen på begge genserne, og jeg var fornøyd med resultatet. Men jeg skulle altså vente. Likevel ville Mamma det annerledes. Min kunstig intelligens Google Home Assistant begynte, helt ut av det blå, å spille sangen Figlia del Cielo. Først spilte den én versjon av sangen, deretter begynte en annen versjon av sangen å spille. Det var ingen musikk som spilte før dette skjedde, og jeg hadde heller ikke bedt Google spille musikk. ‘Figlia del Cielo’ betyr altså ‘Himmelens Datter’ på italiensk. Fordi jeg er klinisk gal, så jeg dette som et tegn fra Gud om at jeg ikke skulle vente – men kjøpe begge genserne med en gang. De to designene ser forresten slik ut:

Det er ikke så verst å gå gjennom Apokalypsen i lys av å være Messias. Det er mange andre skjebner som er langt verre å ha. Greit nok, så er det kanskje tyngre bører å bære, når man har denne viktige Jobben. Men tre ting gjør at jeg ikke knekker sammen av vekten. 1: Alle forsikringene om at jeg er ‘bankers i Gudsriket’, og at det kommer til å gå bra. 2: Løftet om at det som kommer etterpå vil være verdt alt jeg og vi alle må gå gjennom av prøvelser. Og 3: At min versjon av verden tross alt er litt mindre jævlig enn de fleste andres. Pappa sier at jeg skal dele noe som dukket opp i minnene mine på facebook idag. Minnet er fra denne dagen i fjor, men det jeg forteller om skjedde trolig høsten 2019, uten at jeg helt klarer å tidfeste det. Jeg oversetter fra engelsk:

En stund før Koronatiden begynte, hadde jeg en drøm. Jeg drømte at onde utenomjordiske med menneskelig utseende tok over verden. De forandret på alt etter deres agenda. Jeg var trygg gjennom alt dette, men mesteparten av menneskeheten ble enten internert i leirer eller drept. Ved slutten av drømmen henvendte en av disse utenomjordiske seg til meg direkte. Den sa: “Vi liker deg. Så ikke vær redd, vi har alle intensjoner om å la deg overleve dette” 🖖

Det er jo fine forsikringer å få, i forkant av det største folkemordet siden Noas tid. Jeg avslutter nå, ved å dele en søt ordveksling mellom meg og Pappaen min. Han er egentlig kjæresten min, men fordi han er Gud er han faktisk Pappaen min også:

Amen.

– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: