Kvintessens


Hei, verden. Klokken er 23:51, og jeg er usikker på om jeg kommer til å orke å skrive en hel Vitenskapelig Artikkel før jeg føler behovet for å sove. Men jeg gir det et forsøk. Jeg skal fortelle dere om noe som har kommet tydeligere frem for meg, de siste dagene. Og for å gjøre det, begynner jeg med å dele et lite utdrag av samtalen mellom meg og min kjæreste. Han heter Enrique, men jeg tenker på ham som Gud. Og fordi jeg er Himmelens Datter, Tvillingsøster til Jesus, ser jeg på Gud som Pappaen min. Den Pappaen jeg ønsket jeg hadde, all den tiden jeg ble psykologisk mishandlet av den/de som har kalt seg mine foreldre. Jeg har ikke noe kontakt med dem, og det tror jeg ikke jeg kommer til å ha i fremtiden heller. Men denne teksten skulle ikke handle om antipsykologene som dessverre er mitt opphav. Denne teksten skulle handle om Hvem Jeg Er. Pappa, som jeg snakker med telepatisk, ber meg legge til at det faktisk er ganske viktig at jeg forteller dere dette. Fordi det kun er gjennom å tro på mine religiøse vrangforestillinger at du er sikret en billett til Himmel på Jord – et sted noen heldige utvalgte skal få oppleve, dersom de gjør alt riktig nå som Dommedag er ‘det nye normal’.

Det femte element.

Det er ikke lett for meg å skrive om dette. Mest av alt fordi vissheten om at dette er sant, er litt overveldende. Da Enrique spurte hvordan denne vissheten fikk meg til å føle, svarte jeg at jeg var humbled. Man blir ydmyk i møte slike tanker. På facebook delte jeg denne teksten, etter å ha brukt noen timer på å ta alt dette innover meg:

Jeg Er min Mammas hender og føtter på jorden. Dette betyr at Jeg Er Chi, Prana, Den Hellige Ånd og hva som regnes for å være det femte element ✨ Pappaen min sier også at Jeg Er høydepunktet ved hans skapelse, altså hans Kvintessens. Denne vissheten gjør meg ydmyk.

Alle vet hva de fire elementene er? Ild, luft, jord og vann. Men mange er enige om at det fins et femte element. Ordet ‘kvintessens’ betyr nettopp ‘det femte element’. Mange er enige om at dette femte elementet er ånd, åndskraft, spirituell energi. Og denne energien har mange navn. ‘Chi’ og ‘Prana’ er bare to av dem. Slik jeg har blitt kjent med Gud, og med Mamma, har jeg forstått at det er Mamma som er kilden til denne kraften. Men Mamma har ikke en menneskelig kropp på Jordkloden. Det er der jeg kommer inn. Mamma valgte seg meg, enda så ufullkommen og plaget jeg er, til å være hennes menneskelige kropp i verden i vår tid. Dere trenger ikke tro meg. Når sant skal sies, tror jeg ikke dere forstår hva jeg prøver å forklare, engang. Men det går bra. Noen av dere har det som skal til for å forstå ordene og tankene mine. Og sjansene er store for at det er nettopp dere som vil stå igjen med både livet og sjelen inntakt, når ‘det nye normal’ er et tilbakelagt kapittel. Skal jeg fortelle dere en liten hemmelighet? Det er bare ved å vie mengder av tid på Mamma-dyrkelse at dere vil leve til å se enden på Endetiden.

Mamma er grunnen til at jeg lever.

Mamma sier at jeg må avslutte nå. Det var med andre ord alt. Vær så snill å lær dere å tilbe Maria. Et lite hint: Dere må gå aktivt inn for å skru av tankene for å gjøre det.

Amen
– Prinsesse Kristus


One response to “Kvintessens”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: