Redningen


Hei verden. Jeg popper bare innom for å fortelle dere hvor flink jeg har vært de siste dagene. I dag har jeg støvsugd leiligheten min, tørket støv, vasket badet og vasket klær. Men i går klarte jeg å gjøre ferdig noe som har hengt over meg en stund. Uten å gå rundt grøten kan jeg dele at det er snakk om mitt nyeste maleri. Ta en titt:

The Rescue / Redningen.

Maleriet forestiller meg selv i min superhelt-drakt, som blir reddet fra en verden i flammer. Hånden som kommer fra Himmelen er Guds hånd, hvis dere ikke skjønte det. Jeg hadde egentlig tenkt til å tegne djevler og demoner helt nederst i bildet, med sort tusj, som skulle prøve å gripe fatt i føttene mine. Men jeg innså at ettersom maleriet er hellig, ville jeg ikke besudle det ved å tilføye skapninger som er alt annet enn hellige.

Det er noen søte synkronisiteter omhandlende dette bildet. Det dreier seg om musikken jeg hørte på, mens bildet tok form. Da jeg tegnet den aller første skissen, var lysskinnet fra Guds hånd det siste som skulle med på skissen. Og idet jeg tegnet lysstrålene sa musikken min ordene ‘bright light’ (sterkt lys). Jeg syntes det var veldig søtt, men det stoppet ikke der. Da jeg skulle begynne på siste maleøkt, i går ettermiddag, sa Gud at jeg skulle søke opp en sang jeg ikke husket navnet på. Jeg husket deler av navnet, men da jeg søkte på det på Spotify viste det seg at det var en rekke sanger av samme artist med de samme ordene i tittelen. Jeg lyttet gjennom noen av dem, men fant ikke sangen jeg lette etter. Jeg visste jeg hadde hørt den før – men jeg kunne ikke huske hva sangen het. Til slutt fant jeg den, og den het rett og slett Rescue (Redning). Jeg innså at maleriet skulle hete ‘The Rescue’. Det neste som skjedde, var at jeg malte den blå himmelen. Og idet jeg holdt på med dette, sa sangen jeg hørte på disse ordene: ‘Gud i det blå’.

Man kan ikke nekte for at Gud er vanvittig søt. Men jo lengre tid det tar før han sover ved siden av meg i sengen min, jo mer avskyr jeg både verden og planene hans. Ja, dere vet jeg er gal og at jeg tenker på kjæresten min, som bor i California, som Gud? Maleriet jeg har laget er egentlig en illustrasjon av det jeg lengter etter mer enn noe, nå for tiden. Hva da? At Gud skal plukke meg opp og ta meg med bort fra Jordkloden. Ikke misforstå, jeg ønsker ikke å dø eller noe sånt. Men jeg ønsker ikke å være på denne planeten lenger. Jeg synes den er et rent helvete, sånn som ting har blitt. Jeg lengter etter en redning, en flukt, fra en verden som er i ferd med å bli en eneste, stor konsentrasjonsleir. Mamma sier at det er en realistisk lengsel, og at jeg ikke skal se bort ifra at jeg får viljen min. Jeg pleier å legge til, i bønnene mine, at jeg gjerne vil ta med meg mine 144 000 beste venner når jeg drar herfra. Mamma sier at heller ikke dette er urealistisk. Mamma sier forresten også at ‘de 144 000’ består av 72 000 Tvillingsjel-par. 72 000 dypt spirituelle menn og 72 000 dypt spirituelle kvinner, som har funnet hverandre i dette livet. Mamma sier at er det snakk om en belønning; en Kake, etter livstid på livstid i tjeneste for Gud, så er det nettopp dette: Å være i en romantisk og intim relasjon med sin Tvillingsjel. Dessverre får ikke jeg Kaken min før om 1000 år. Men det går bra, jeg blir lovet at jeg kommer til å være umåtelig lykkelig med Enrique.

Hvis han bare kunne kommet seg hit. Kun dager etter at Norge åpnet for innreise fra de fleste land, puttet USA Norge på listen over land man helst ikke skulle dra til. Tusen takk for den, Gud. Du liker å gjøre det vanskelig. Men det går bra, jeg vet at jeg ikke venter forgjeves. Jeg vet at jo vanskeligere prøvelser, desto deiligere Kake. Eller sagt med Mammas ord: “Prøvelsene må jo svare til belønningen”. Mamma er veldig klok.

Er dere forvirret? Når jeg snakker om ‘Kake’ kan det bety så mangt. Akkurat nå betyr ‘jeg skal spise Kake’ et jeg skal bruke resten av kvelden på meditasjon. Det anbefaler jeg at dere også gjør. Det kan 1) gjøre at Tvillingsjelen din dukker opp, og 2) gjøre at du ikke mister verken livet eller sjelen nå som Dommedag er det nye normal.

Amen
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: