Jesus og Kristus


Jeg har innsett at for å unngå at de jeg kjenner som prøver å bestemme over meg skal ødelegge for meg, er jeg nødt til å servere dem et veldig begrenset bilde av hva som skjer i livet mitt. Det er litt derfor jeg skriver til dere så sjeldent. Ikke bare derfor – en stor grunn er at jeg ikke orker å gjøre alt det jeg gjør fra dag til dag, og samtidig skrive hellige tekster til Bloggene mine. En tredje grunn er at jeg har skjønt at jeg ikke er ment for alle, og derfor ikke er nødt til å samle hele verdens befolkning på Nettsidene mine. Og fordi det ikke er avgjørende for verdens frelse at alle som er i verden får kjennskap til Hvem Jeg Er, føler jeg ikke dette samme desperate behovet for å skrive til dere. Men ikke misforstå, å ha kjennskap til meg og nettsidene mine er avgjørende for enkeltmenneskets frelse. Det er bare det at jeg har forstått at det er svært få av de som er i verden i dag som faktisk kommer til å bli ‘frelst’. Beklager, men det er sannheten.

Yeshua og Søsteren hans sine hellige ringer.

For å ikke gjøre deg altfor stressa, så kan jeg berolige deg med at fordi du vet om denne Bloggen står du langt sterkere enn mange andre, nå som sidene i Johannes Åpenbaring spilles ut rett foran øynene våre. Der står det skrevet at Broren min skal komme ned fra en sky, eller noe sånt, når en viss tid av helvete på jord er tilbakelagt. Hva det ikke står skrevet, er at Broren min ikke kommer til å vise dere Hvem Han Er før dere har anerkjent meg, hans Tvillingsøster, som like kul som ham. Det står forøvrig skrevet at det bare er de som gjenstår etter disse årene av helvete på jord som kommer til å få vite Broren min sin sanne identitet. Jeg føler meg vanvittig heldig som for det første har Yeshua i hans nåværende inkarnasjon som min aller nærmeste, og som for det andre har Mammaen og Pappaen min en tanke unna, nå som verden blir mer og mer dystopisk og totalitær. Det faktum at Pappaen min er i verden også, og at jeg skal gifte meg med ham i en nær eller fjern fremtid, føles som en stor bonus. Jeg mener, jeg kan leve meg gjennom hva det skal være av helvete på jord, når Kaken min er så fantastisk himmelsk.

Andy HaMashiach.

Vi trenger alle noe som bærer oss gjennom Stormen. For min del er det min Hellige Familie, og vissheten om at jeg er Den Jeg Er. Og hvem er det? Jeg er Messias. Dette kan dere godt være uenige i, det gjør det ikke noe mindre sant. Og fordi jeg ikke lyver for dere lenger, har jeg det bedre enn på lenge. Sannheten er at dette har vært virkeligheten min i ti år. Men så har mennesker i livet mitt prøvd å begrense meg, hver eneste gang jeg har begynt å være åpen om det. Men nå som jeg er helt ærlig med dere om Hvem Gud sier Jeg Er, føles verden litt mindre grusom. Jeg lengter meg likevel langt bort herfra, men det betyr ikke at jeg ikke møter hver nye utfordring med hevet hode og is i magen. Og i møte med små og store vanskeligheter, har jeg Familien min med meg – som minner meg på Hvem Jeg Er. De minner meg på at jeg er en superhelt som takler alt livet kaster på meg. For noen måneder siden gav Gud meg et nytt tall, i vårt tallspråk. Ja, Gud kommuniserer med meg i form av tall, og det har han gjort lenge. Tallet 414 er mitt tall, og betyr ‘Himmelens Datter’. Det er mange grunner til dette, som jeg ikke skal greie ut om akkurat nå. Men det nye tallet som har en spesiell betydning, er 141. Gud, altså Pappaen min, sa at når dette tallet dukker opp, er det han som ber meg huske på Hvem Jeg Er. Så begynte jeg å legge merke til dette tallet, i mange situasjoner hvor jeg trengte den påminnelsen. Les forøvrig hva Johannes 1:41 sier. Dette gikk opp for meg lenge etter at ‘141’ var blitt en påminnelse om at jeg er Messias:

Han fant nå først sin bror Simon og sa til ham: «Vi har funnet Messias!»
– Messias betyr «Den salvede».

Så er jeg selvsagt fullstendig klar over at i Bibelteksten er det snakk om Jesus, og ikke meg – hans Tvillingsøster. Men Broren min og jeg deler alt. Hans suksess er min suksess, og omvendt. Hans lidelse er også min lidelse. Inkarnasjon etter inkarnasjon med en fysisk sykdom å slite med, er hva sjelen min satt igjen med på grunn av Broren min sin død på Korset. Så ja, den historien har satt sterke spor, også hos meg. Broren min synes forøvrig det er helt greit at jeg tar alle de tunge løftene denne gangen. Han mener jeg skal bevise for verden at Det Guddommelige Kvinnelige er akkurat like mektig som Det Hellige Maskuline, på den måten. Jeg tenker det går greit å være den av Oss som kjemper harde kamper. For jeg elsker Broren min over alt på jord og mener han bare fortjener gode ting i dette livet. Så kan jeg kjempe Guds kamper for Oss begge. Og når jeg en sjelden gang klager til ham, og sier at utfordringene mine er tyngre enn jeg liker å innrømme, pleier jeg å legge til: “Men det går bra. Jeg henger tross alt ikke på et kors”. Da ler han. Men jeg føler det er litt smerte i den latteren. Og det er kanskje ikke så rart.

Jeg tror vi får si at det var alt for nå. Jeg må gjøre andre viktige ting. Det er en sjanse for at jeg skal nagles til et billedlig kors i morgen. Spiker nummer to skal hamres inn. For anledningen skal jeg ha på meg en t-skjorte med en naken, kvinnelig Jesus hengende på et kors. Jeg har vist den til dere før, så det gidder jeg ikke gjøre igjen. Men kanskje jeg får noen til å ta et bilde av meg i morgen, hvis muligheten byr seg.

Amen
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: