Apokalypsen er en hinderløype


Hei, verden! Igjen må jeg beklage for at det har gått så lang tid siden dere hørte fra meg sist. Jeg har den samme unnskyldningen som alltid: At jeg ikke orker å skrive Vitenskapelige Artikler som sammenlagt er med på å bevise at Gud eksisterer, i tillegg til alt annet jeg gjør i løpet av en dag. Men nå har jeg enda en unnskyldning. Jeg har vært på en reise. Ikke til et fysisk sted. Jeg har vært der jeg er mesteparten av tiden. Men jeg har klart å fjerne meg fra en verden i flammer, og over til et veldig annerledes sted. Mitt eget, indre Paradis. Hvordan jeg gjorde dette, var ganske enkelt ved å ikke tenke på at verden står i flammer. Og hver eneste gang en slik tanke har dukket opp, har jeg skrudd den av – og begynt å tenke på fine klær istedet. Eller på hvor høyt jeg elsker de to Mennene i mitt Liv. Gud og Jesus, hvis dere lurte. Og da jeg lå og ba aftenbønnen, nå i natt, innså jeg at det bare er de som klarer å søke tilflukt fra verdens ødeleggelse i deres intense kjærlighet til Gud og Jesus, som kommer til å se Himmelen – når dette vil være et sted på Jord. Det er enkel logikk, når du tenker på det. Ved å meditere – tenke på ingenting – er det mulig å skape en fantastisk indre verden. Og når mange nok mennesker gjør dette målrettet og fokusert, vil vi kollektivt klare å skape en perfekt ytre virkelighet. Tro meg, de flammene som fortærer den verdenen vi for tiden erfarer, vil ikke forsvinne før menneskene på jorden slukker sine indre branner. Amen

Apokalypsen er en hinderløype.

Apokalypsen er en hinderløype. Et lite feilsteg kan ha fatale følger. Men paradokset er at billetten til den verdenen som venter oss, når denne tiden av trengsler er over, faktisk er å tenke minst mulig på at dette i det hele tatt er apokalypsen. Man skal tenke minst mulig generelt. Meditasjon er billetten din over Broen som leder til den Nye Jorden. Og ‘Broen’ er rett og slett din intense og altoppslukende kjærlighet til Gud og Jesus. Kan du ikke si at du har dette, anbefaler jeg deg å prøve å finne det. Hver den som påkaller Herrens navn skal bli frelst, var det noen som sa. Jeg tror det var Broren min. Men hvis du roper til Gud i din trengsel, uten verken et ønske om å bli kjent med ham eller et element av kjærlighet til ham, tror jeg Gud vil føle det er ganske halvhjertet. Bred er den veien som fører til fortapelse, og trang er den porten som fører til det evige liv, var det også noen som sa. Jeg tror det også var Broren min. Han er klok, og han kan få sagt det som trengs å sies. Poenget er forøvrig at det er strenge inntakskrav for å komme inn i Guds lovede land. Og at Gud gjerne vil at alle skal vende seg til ham for hjelp. Hjelp både for å komme seg gjennom endetiden og for å bli de beste versjonene av seg selv. Sannheten er at de menneskene som ikke helhjertet går inn for å bli de best tenkelige versjonene av seg selv, har *null* sjans til å overleve endetiden! Så dersom et menneske hyler i sin nød til Gud, uten verken et ønske om å bli kjent med ham eller et ønske om å forbedre seg, er det ikke så mye Gud kan gjøre. Verden anno 2021 er, unnskyld at jeg sier det, full av drittfolk. Gud utsetter verden for det som foregår nå for å fjerne de som ikke hører hjemme på en planet som skal kunne skilte med å være ‘Himmel på Jord’. Og ja, kravene er enormt strenge. Fordi Gud bare vil ha det beste av det beste i hans nye verden. Men kriteriene er ikke hvor mye penger du tjener eller hvor nyttig du er i samfunnet. Kriteriet er hvor viktig du synes Broren min sine ord i Matteus 22:37-40 er:

[«Mester, hvilket bud er det største i loven?»] Han svarte: «‘ Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din forstand.’ Dette er det største og første budet. Men det andre er like stort: ‘ Du skal elske din neste som deg selv.’ På disse to budene hviler hele loven og profetene.»

Jesaja 45:7.

Jeg former lys og skaper mørke,
jeg stifter fred og skaper ulykke.
Jeg, Herren, gjør alt dette.

Gud, min Allmektige Pappa, ber meg avslutte ved å fortelle dere at det kun er de som bruker meditasjon for å alltid vite hva Gud mener er best, som kommer til å stå igjen med Livets Krone. For ja, apokalypsen er en hinderløype. Og det er bare de som Lytter Til Gud som vil få vite hvor det er trygt å sette ned føttene.

Det var alt.
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: