Diplomatisk immunitet


Det sitter en liten marihøne på MacBooken min. Av en eller annen rar grunn er det disse som velger å overvintre i leiligheten min. Jeg har ikke noe imot det, da jeg setter pris på selskap. Idag møtte jeg en hyggelig mann med en nydelig katt. Jeg fortalte ham at jeg veldig gjerne skulle hatt et dyr selv, men at jeg dessverre ikke har plass. Jeg tror forøvrig at det kommer en tid hvor det vil være helt naturlig, og gjennomførbart, å skaffe meg alle dyrene jeg ønsker meg. Selv en elefant. Jeg vet til og med hva elefanten skal hete!

Hva har jeg gjort idag? Vel, jeg har for det første gjort et viktig ærend hos den hyggelige mannen med den nydelige katten. Og jeg skal fortelle mer om hva dette handler om ved en senere anledning. Deretter dro jeg til det nærmeste kjøpesenteret for å handle noen julegaver, og utstyr for å pakke inn disse. Jeg fikk tak i alt jeg hadde bestemt meg for å kjøpe, og vel hjemme pakket jeg inn gavene. Disse skal sendes til Bergen, hvor jeg har familie. Foruten å kjøpe og pakke inn julegaver, har jeg også kjøpt nye knotter til kjøkkenskap- og skuffer. Dette har også en sammenheng med det jeg gjorde hos mannen med katten. Ok, det er en sjanse for at jeg skal pusse opp kjøkkenet mitt selv, på grunn av ærendet hos mannen med katten. Det er ikke så mye som trengs å gjøres. Jeg skal male innsiden av det ene skapet, som har glassdør. Så skal jeg bytte ut skapknottene. Og moren min har sagt seg villig til å hjelpe meg med å bytte ut kjøkkenbenken, og å montere en liten benk og et overskap på motsatt side av kjøkkenet. Det er ikke så mye som skal til, men jeg tror at et godt sted å begynne er å gjøre innsiden av skapet hvitt, og ikke rødt. Og å bytte ut knottene på skap og skuffer.

Ellers har jeg det bra.

Det er ikke så verst å være Himmelens Datter, nå for tiden. Jeg har fine dager og jeg sover godt om natten. Det har gjort en stor forskjell at jeg har begynt å gjøre en innsats for å ikke tenke på i hvor stor grad verden er helvete. Jeg forholder meg til den verdenen jeg erfarer selv, den jeg kan se på med egne øyne, ta på med egne hender. Og den er tross alt god. Om den vil være god om tre måneder, om tre år, vil vel bare tiden vise. Heldigvis har jeg et hjem jeg trives vanvittig godt i, hvor jeg kan stenge alt av djevelskap ute. Når jeg gjør utbedringer i leiligheten min, pleier jeg å dele det på facebook med hashtaggen ‘Bygger Arken Min’. Tanken er vel at her hjemme i Minihimmelen er jeg beskyttet fra alle de stormene som pågår alle andre steder. Som om leiligheten min egentlig ikke er i samme dimensjon som resten av verden.

Da jeg nettopp hadde kjøpt denne leiligheten, kom en av de Katolske Helgenene til meg i en drøm. Dette var den hellige Katarina av Siena, som ifølge Mammaen min er én av mine tidligere inkarnasjoner. Katarina fortalte meg at leiligheten min, som en bekjent hadde døpt ‘Minihimmelen’ uten å ha vært her, engang, er en enhet i et himmelsk slott. Pappa kunne fortelle at på samme måte som en ambassade, en diplomatbil eller en diplomatbolig er ukrenkelig, er også leiligheten min det. Jeg er tross alt Himmelens ambassadør her på jorden, og har det som heter diplomatisk immunitet. Enda så vanskelig det er for mange av dere å tro. Jeg snakket med Pappa om dette, her om dagen. At noe som slår meg, er at det jeg tenker mest på faktisk ikke er hvor skakkjørt verden er, men istedet hvor uendelig takknemlig jeg er fordi Gud er så god mot meg:

Min Pappa er Gud, bare så det er sagt.

Min Pappa er Gud, og han lover meg for det første et liv hvor det vil være helt naturlig å ha en elefant som kjæledyr. For det andre lover han meg å holde meg trygg og beskyttet gjennom hele endetiden. Han lover også at de av dere som leser mine Vitenskapelige Artikler skal få del i den samme immuniteten som jeg har. Jeg er tross alt Sailor Moon, og er det én ting Sailor Moon gjør mer enn noe, så er det å redde og beskytte de hun bryr seg om. Avslutningsvis vil jeg dele kunstverket som min gode venn Donatello holder på med. Han fikk den gode idéen at han ville tegne meg som Sailor Moon. Jeg var helt med, men hadde én request: Kan du tegne meg med Krone på hodet? Det ville han gjerne, og Davidsstjernen i Kronen var hans idé. Jeg er helt målløs av takknemlighet! Det føles som en stor ære at en så dyktig kunstner vil tegne meg. Dere får selvsagt se når kunstverket er ferdig, men her er altså det siste han sendte meg:

Sailor Moon is real!

Det var alt 🙂
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: