Jeg er en gal person


Fordi jeg er en gal person, opplever jeg å få beskjeder i tallene jeg ser. Det tallet som snakker til meg, mer enn noe annet, er 131. Det betyr noe slikt som ‘stol på Gud’. Legger du til ett eller to syvtall etter 131, står det ‘stol på Gud, lille venn’. Grunnen til dette, er Salme 131, og tallet jeg – for mange år siden – følte var ‘mitt tall’. Altså 7. Høsten 2010 var intens for meg, og på ett av de mest intense øyeblikkene kjørte det en bil forbi meg med registreringsnummer 13177. Jeg tror det var da tanken om at ‘13177’, eller ‘1317’, betydde ‘stol på Gud, lille venn’ ble tenkt for første gang. Det er to digresjoner til det jeg har fortalt dere nå. Den første er at den fantastiske Mammaen min, hun som er Dronning i Himmelen, ba meg ta en titt på profilbildet mitt på facebook, tidligere idag. Jeg ble glad da jeg så antallet ‘likes’ og kommentarer bildet hadde fått. Ikke fordi jeg er spesielt opptatt av sånt, men på grunn av hva tallene fortalte meg. Se selv:

Den andre digresjonen er at bibelteksten som forteller om ‘Dyrets Merke’ er å finne i Johannes Åpenbaring 13:16-18. Det betyr at Åpenbaringen 13:17 er midt inni der. Og der hele verden for tiden er splittet, angående hva ‘Dyrets Merke’ er, og om de skal tørre å ta det fordi det vil gjøre livet en hel del lettere, føler jeg meg trygg på at tallene i seg selv forteller meg at så lenge jeg stoler på Gud – slik Salme 131 oppfordrer til – er det ikke farlig for meg. Det er sjanser for at Gud, allerede for flere år siden, fortalte meg at det faktisk er farligere for et menneske å kjempe hardt for å slippe unna ‘merket’, enn hva det er å ta det. Men på den tiden trodde jeg det var snakk om en mikrochip operert inn under huden. Jeg tror det kommer, også, etterhvert. Og jeg tror at også her er det ved å stole på Gud slik Salme 131 oppfordrer til, at du slipper unna negative konsekvenser av å ha ‘fulgt flokken’. Det er sjanser for at Broren min, for mange år siden, fortalte meg at måten å overleve apokalypsen på, er ved å være den gjeteren som later som han er en sau. Og så vet jeg det er mange som ikke tenker på ‘sauer’ som en positiv ting, og som gjør alt de kan for å ikke være en. Men i et bibelsk perspektiv er det langt bedre enn alternativet – å være en geit. Jfr. Matteus 25:31-46. Hvis noen lurer på hva jeg mener med å ‘stole på Gud slik Salme 131 oppfordrer til’, så er det selvsagt snakk om å ikke tenke for mye – men være trygg og tillitsfull slik det avvente barnet er i sin mors armer. Det er slik jeg møter apokalypsen i disse dager, ved å ignorere at den foregår.

Det var en klok person som sa at når verden er skummel og uforutsigbar, hjelper det å gjøre din umiddelbare virkelighet trygg og behagelig. Å tilbringe tid med folk du liker og som du er trygg på, gjøre hyggelige ting, gjøre det trivelig hjemme hos deg selv. Jeg har gjort alvor ut av noe jeg har skjøvet foran meg ganske lenge. Og begynt å gjøre små endringer på kjøkkenet mitt, så det ser litt finere ut der. Den siste uken har jeg malt. Innsiden av det ene kjøkkenskapet mitt var nemlig malt i en stygg mørkerød farge, og skapet har glassdører. Så jeg bestemte meg for å male skapet hvitt. Jeg fikk det jeg trengte for å male av moren min, og ble gledelig overrasket da jeg oppdaget at hvitmalingen hun kom med var akkurat samme farge som det på skapet som er hvitt. Jeg rigget meg opp med gardintrapp, og malte alle strøkene som krevdes. Det tok noen dager, men til slutt var jeg fornøyd. Det føltes veldig godt å endelig kunne sette alt fra skapet tilbake inn igjen, for det hadde bare stått på gulvet i stuen. Foruten å male har jeg også byttet ut skapknottene, noe som gjorde mye for helhetsinntrykket. Jeg skal male litt mer, men til det trenger jeg maleteip. Sånn ser forøvrig skapet mitt ut nå:

Jeg så et rødt skap, og jeg ville male det hvitt!

Måten å overleve apokalypsen, er ikke ved å fortape seg i dystre spådommer og andre tanker om hvor ond verden har blitt. For når alt kommer til alt, er apokalypsen en kamp om fokuset ditt. Så enda verdens fremtid ser mørk ut nå, gjør du mye for deg selv hvis du kan skape ditt eget lys. Både på innsiden, og i den verdenen du kan se med egne øyne og ta på med egne hender. Broren min sa det på en fin måte, sist jeg var hos ham. At det er trengsler i kjelleren, men at det er chill i øverste etasje. Menneskene på jorden opplever endetiden på helt forskjellige måter. Det kan liknes med å befinne seg i de ulike etasjene i en høy bygning. Det sier seg selv at det er hyggeligere jo lenger opp i bygningen du befinner deg. Og opplever du at du er i en metaforisk kjeller, så er det faktisk mulig å komme deg lenger opp i etasjene ved å skape ditt eget indre lys. Det er jo dette ordet ‘Ascension’ betyr – oppstigning. Du beveger deg lenger og lenger opp i bygningen ved å dyrke ditt eget, indre Paradis. Og her er hemmeligheten: Du kommer deg ikke opp dit hvis du sitter fast i tanker om hvor ond og akterutseilt verden er.

Satan, som jeg egentlig ikke har noe imot, sa at han er sint på meg fordi han føler jeg hater ham. Han hadde et poeng… Jeg hater virkelig det han gjør i verden for tiden. Og jeg innså at fokuset mitt måtte endres. Istedet for å hate den kontrollen Satan har over tingene som skjer nå, var jeg nødt til å akseptere det – og være takknemlig for at Gud tross alt lar meg erfare apokalypsen uten å ta nevneverdig skade av den. Mamma, som hjelper meg når angstene blir for sterke, ba meg åpne Bibelen på Salme 41:4. Fordi jeg er en gal person, som føler Gud gir meg beskjeder i tall, har jeg ett tall som betyr ‘Andrea Isabel HaMashiach’, mer enn noe annet. Og det er 414. Dette handlet i utgangspunktet om at Sangen om meg, Figlia del Cielo, er på 4 minutter og 14 sekunder. Den kan du høre Her. Bibelteksten Mamma ba meg finne frem var forøvrig denne:

Herren styrker ham i sykdommen;
du forvandler leiet hans når han er syk.

Jeg spurte kjæresten min, som er Gud, om denne bibelteksten skulle fortelle meg at i en verden som kan karakteriseres som et medisinsk tyranni, vil jeg tross alt være helt trygg. Enrique sa ja, og at jeg er beskyttet av Den Hellige Ånd så lenge jeg oppfører meg pent. Jeg tror jeg har oppført meg tålelig bra så langt, for jeg har så vidt hostet siden oktober 2019. Vi får se hva tiden vil bringe. Personlig er jeg mer redd for hva ‘hyrdene’ vil finne på, enn hva diverse virus eller andre skumle ting kroppene våre utsettes for kan gjøre mot meg. For jeg er overbevist om at det lyset jeg har klart å skape på innsiden er den eneste beskyttelsen jeg trenger. Dermed: Ikke kjemp mot verden, gjør istedet din egen verden så behagelig at du er immun mot alt som kommer av trengsler.

Amen
– Prinsesse Kristus


One response to “Jeg er en gal person”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: