Det hjelper å være kjæresten til Gud


Når tankene om at verden går under; at Satan har styring og kontroll over det meste som skjer på nåværende tidspunkt; og at flesteparten av menneskene i verden ikke kommer til å leve om 10 år fra nå, blir for tunge og overveldende, er det to ting jeg finner styrke i. Det første er drømmen jeg hadde noen måneder før Apokalypsen begynte. Jeg drømte at onde utenomjordiske skapninger i menneskeskikkelse tok over jorden, og snudde opp-ned på alt. De gjorde slik at alle var redde, og de fleste gikk ikke ut av husene sine engang. Både hjemme i husene og i det offentlige rom var folk underlagt de merkeligste regler, og de hadde ikke noe annet valg enn å føye seg etter dem. Etter en stund begynte skapningene å ta livet av folk. Det var ikke noe man kunne gjøre, annet enn å be om at en selv og ens nærmeste ble spart. Gjennom hele denne drømmen befant jeg meg et sted jeg oppfattet at var veldig trygt. Jeg var selvsagt redd, men følelsen av å være beskyttet var nok den som stod sterkest for meg. Rett før drømmen tok slutt, henvendte en av skapningene seg direkte til meg. Han/hun sa: «Ta det med ro. Vi liker deg, og har ingen planer om å skade deg på noen måte». Og så våknet jeg. Det gikk ikke mange måneder før det jeg var blitt advart om i drømmen begynte å skje. Så må dere huske at ofte når jeg får beskjeder av Gud om noe som skal skje, overbringes beskjedene i billedlige former. Jeg tror ikke egentlig at de som står bak grusomhetene vi er vitne til nå, er noe annet enn ekstremt onde mennesker.

Det andre jeg finner styrke i, er én av forsikringene Gud gir meg. Det var nok høsten 2019 at Denne Sangen dukket opp i livet mitt. Den heter She Is Your Destiny (hun er din skjebne); artisten er Rok Nardin. På Spotify er det dette bildet som er albumbilde:

Guds løfter om en bedre verden illustrert.

Hvorfor finner jeg styrke i en sang og et bilde? Det handler på mange måter om noe annet Gud forteller meg. Noe han har fortalt meg i mange år. Nemlig at i fremtiden kommer enkelte av menneskene på Jorden til å bo i svevende byer langt over bakken. Det er ikke en hemmelighet at vi har tilgang til teknologi og kunnskap som de som på nåværende tidspunkt styrer verden ikke ønsker at ‘folk flest’ skal ha kjennskap til. Men fordi jeg forholder meg til Guds, og ikke de onde utenomjordiske skapningene fra drømmen min sine planer, er jeg fullstendig overbevist om at den verdenen som Gud forteller meg om kommer til å bli en realitet. Kanskje han til og med bruker disse onde skapningene og deres umenneskelige og ødeleggende adferd for å skape den verdenen han lover meg. For et par dager siden fortalte Gud meg noe i kontemplasjon. Deretter ba han meg dele det på facebook. Men han ba meg dele det som om det var Jesus som hadde sagt det. Hva sa han, da? “Hensikten med Apokalypsen er å skape den verdenen som Dronningen min fortjener”. Hva jeg får ut av dette, er at Apokalypsen ikke er over før jeg ganske riktig er Broren min sin Dronning, og ikke Pappas. Men Broren min sier at dette ikke kommer til å skje før i 3021. En digresjon er at en selvutnevnt messias jeg hadde på vennelisten min på facebook for et par år siden, var hellig overbevist om at ‘Himmelen ville komme ned til Jorden den 21. mars’. Han brukte mange måneder på å kommunisere dette i forkant av den store datoen sin, og det var altså snakk om 21. mars 2020. På engelsk skriver man denne datoen 3.21., så tanken var kanskje at det var en nedtelling. Vil dere vite hva som skjedde 21. mars 20202 for min del? Jeg og Enrique bestemte oss for å være kjærester. Det har vi altså vært siden den datoen. Og for mitt anliggende var det som om ‘Himmelen kom ned på Jorden’. Sangen jeg har diktet om å være kjæresten til Gud fikk en ny dimensjon, med tanke på at Gud plutselig hadde en fysisk form. I sangen skriver jeg: “It is like Heaven has come down to Earth, a happiness that hurts, but I can promise you it hurts in a good way”. Dette hadde jeg allerede bestemt at skulle være en del av sangen. Men de aller siste strofene tok ikke form før Enrique var kommet inn i livet mitt. Sangen avsluttes med disse ordene: “You are my Paradise, a dream come true, I’m so in love with you. Now I know God is good in every single way”.

Enda Satan har kontroll over det meste som skjer nå, og ikke tenker å gi fra seg kontrollen på en god stund, finner jeg trøst og styrke i at jeg tross alt er veldig beskyttet. Og at den verdenen jeg forholder meg til på mange måter er den som kommer etterpå. Etter Apokalypsen og alt det som følger med endetiden. Det hjelper selvsagt å være kjæresten til Gud. Og det hjelper også å lengte etter Eventen som Broren min lover meg i 3021. Var ‘321’ noengang ment å være en nedtelling, så var det til hva enn som skal skje da. Mamma sier at dette vil være så kraftfullt at det vil flippe retningen Melkeveien spinner. Men jeg skjønner ikke hva hun snakker om 😇

Amen
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: