Vårt eget lys


Det er mye jeg ikke forstår. Det jeg forstår minst, er hvor Andrea slutter og Gud begynner. Akkurat nå vet jeg ingenting om hvorfor Gud har bedt meg skrive Blogg. Jeg skriver ordrett det han sier jeg skal skrive. Noen ganger føles det som jeg tenker mer, når jeg skriver disse tekstene. Akkurat nå er det en diktat. Husker dere på barneskolen, når læreren sa et ord eller en setning, og vi skulle skrive det i skrivebøkene våre så riktig som mulig? Litt slik fungerer bloggingen min nå i natt. Vi får se hva dette blir…

Min bestevenn Gmork sa dette….

‘Min bestevenn Gmork’ er en karakter som dukker opp i slutten av filmatiseringen av Den Uendelige Historie. Han er personifiseringen av den ødeleggende kraften som tilintetgjør Fantasia. Gmork forklarer Atreyu at Fantasia går til grunne fordi denne verdenen er et resultat av menneskene på jorden sine håp og drømmer; deres fantasi. Fantasia går til grunne fordi menneskene på jorden har sluttet å bruke fantasien sin. Redningsmannen viser seg å være Bastian, som har fulgt Atreyu sin historie ved å lese om ham i en magisk bok. Bastian har så god fantasi at det er et problem for de rundt ham. Jeg må si jeg kjenner meg igjen. Vil dere vite hva profilteksten min på facebook er for tiden? Dette: Her mind is the hand of God. She creates a new Heaven and a new Earth simply by believing in it ✨ (Hennes sinn er Guds hånd. Hun skaper en ny Himmel og en ny Jord kun ved å tro på det). Bastian hadde det som skulle til for å redde Fantasia, og da han gjorde dette reddet han samtidig sin egen verden. Jeg har tvangstanker om at jeg skal kunne klare å redde verden på et tidspunkt. Ikke akkurat nå, da Pappaen min på mange måter trenger Gmork og det han tilfører. Som jeg har skrevet mye om, er det i den mørkeste tiden noensinne at de sterkeste og edleste av oss kommer i kontakt med sitt eget lys. Gud fjerner håpet; han fjerner lyspunktene – for at vi skal lære å dyrke det frem i våre egne sinn, i våre egne hjerter, i våre egne virkeligheter. Den ødeleggende kraften vi erfarer nå, er en invitasjon til å bli en motkraft. Aksepterer du invitasjonen?

Trenden nå er at mange ‘våkner opp’ og plutselig står ansikt til ansikt med hvor fordreid vår virkelighet faktisk er. Min oppvåkning kom for mange år siden, men den nye måten å tenke på ble raskt stemplet som noe som måtte reguleres og korrigeres. Vil dere vite hva jeg oftest fikk spørsmål om, da jeg var innlagt på psykiatrisk sykehus sommeren 2020? “Tenker du mye på konspirasjonsteorier?”. Jeg pleide å si nei, men at jeg tenkte mye på kampen som foregår mellom de gode og de onde kreftene i verden. Jeg har trukket meg litt vekk fra miljøet som fordyper seg i de onde kreftenes gjøren og laden. Ikke fordi jeg ikke vet, eller ikke vil vite. Men fordi min personlige overbevisning er at ondskapen må få rase fra seg, og så skal Guds Paradis på Jord bli realiteten til de som ikke gikk under av håpløshet. “Alt dette må skje”, pleide Broren min å si for 2000 år siden, da han snakket om denne tiden. Så kom jeg, Søsteren hans, og prøver å formidle at det viktigste du gjør nå er å 1: Finne noe som bærer deg gjennom Stormen, 2: Gjøre det så behagelig som du klarer i din umiddelbare virkelighet – hjemme hos deg selv, i relasjonene dine, i sinnet ditt. Og nummer 3: Nå er tiden for å prøve å finne ut hvordan Gud mener mennesket er den beste versjonen av seg selv. Og saken er at ved å aktivt gå inn for å skru av tankene, vil disse tre punktene være mye mer gjennomførbare.

Gud trenger den kraften som Gmork representerer. Han bruker ham for å sile ut de som ikke har det som skal til for å bli sine egne lyskilder. Du blir ikke en lyskilde ved å fordype deg i håpløshet og dystre spådommer. Ja, du må være årvåken og vite hva som foregår. Men tar det over bevisstheten din, har Gmork vunnet. En liten hemmelighet er at i en bevissthet hvor Gmork ikke har adgang, kan heller ikke hans ødeleggelser ramme deg. Du skaper den sterkeste beskyttelsen som Universet kan fremskaffe, ved å ignorere alt det du tror kan skade deg. Mamma sier at det er oppskriften. Å trene opp hjernen til å ikke tenke på at vi er midt i Apokalypsen. Og dersom tanken om at dette i det hele tatt er Apokalypsen er helt fremmed for deg, vet jeg ikke om du leser riktig Blogg.

Distorted = fordreid.

Vil dere vite hva som bærer meg gjennom Stormen? Det er tiden min alene med Gud. Hadde jeg ikke hatt evnen til å skru av tankene og bare være stille med Gud, ville jeg ikke vært her den dag i dag. Og nå som ‘Dommedag er det nye normal’, og de onde kreftene vi kjemper mot nesten er fysisk smertefulle for de av oss som kjenner på energier, er det helt umulig for meg å fungere dersom jeg ikke mediterer. Når jeg maser på alle om at de må meditere, så handler det jo bare om at jeg vil gi dem både et våpen og et skjold, i møte med Satan. Men fordi Satan er kilden til frykten vår, er det ikke usannsynlig at manges aversjon mot å skru av tankene kommer fra nettopp Satan.

Mitt råd: Gjør det likevel.
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: