En kjærlighetserklæring fra Gud


Når man er 90 prosent energi og 10 prosent fysisk materie, og det er noe av energetisk karakter man skal skape, sier det seg selv at å presse frem enkelte av disse tekstene føles som små fødsler. Av og til er det veldig krevende for meg. Ikke fordi Gud ikke forteller meg hva jeg skal skrive, eller jeg får skrivesperre eller noe sånt. Det er likevel vanskelig. Noen ganger er det så anstrengende å skrive Blogg, at det nesten føles fysisk smertefullt. Det er forøvrig slik når jeg lager kunst, også. Til de som aldri har kjent på sterke og intense energier, vil det være hensiktsløst å prøve å forklare hvordan ‘energetiske smerter’ føles. Istedet vil jeg vise dere min nyeste tegning. Denne var så krevende å lage at jeg måtte forlate leiligheten min på et tidspunkt, bare for å få litt pusterom. Energetisk pusterom. Jeg husker jeg ringte Broren min mens jeg holdt på, og klaget til ham. Jeg husker ikke hva han sa, men jeg tror det var han som gav meg idéen om å gå ut en tur. Jeg klarte å fullføre til slutt, og trengte å meditere skikkelig lenge for å i det hele tatt fungere resten av kvelden. Den energetiske anstrengelsen hadde vært så stor at jeg ikke orket å dele tegningen andre steder enn på profilen min på facebook, før jeg måtte ta kvelden den dagen. Når du er 90 prosent energi, og det du deler på nett på sett og vis redder verden, kan man sammenlikne disse tekstene og kunstverkene mine med Guds hånd – som gjør det den kan for å motvirke de mørke kreftene som kontrollerer det meste vi forholder oss til i 2022. Jesus ble også veldig sliten, da han hadde min Jobb. De fleste som jobber med energier i disse tider, merker hvor anstrengende dette er. Vi lever på en planet og i en tid hvor selve livskraften i Universet er under angrep. Og de som har mye av denne kraften, og som jobber med å øke verdens og medmenneskers kraft, tar unektelig skade av det. Her er forøvrig tegningen:

‘Left behind’ er del av en serie med illustrasjoner for å lære dere å overleve Apokalypsen.

Selv Einstein ville vært enig med meg i at kjærlighet er Guds sanne form. Allerede før Gud vekket meg opp, og fortalte meg at han er virkelig, brukte han sine uransakelige veier for å fortelle meg at Gud er kjærlighet. Gud vekket meg opp til sannheten om at 1) han eksisterer, og 2) Apokalypsen var nært forestående, den 11. august 2009. Men våren det året gav han seg for første gang til kjenne, ved å sende meg en innsikt eller en sterk følelse av nettopp dette: At Gud er kjærlighet. Kanskje var det et forvarsel om at han snart ville gi seg til kjenne på andre måter. Mitt svar på denne sterke følelsen var nemlig: ‘Dette må jeg utforske, men jeg føler ikke at tiden er riktig helt enda’. Nå har det gått mange år siden den våren, og jeg kan si at jeg kjenner Gud ganske godt. Jeg kjenner en sannhet ved Gud som svært få er klar over. Jeg skal prøve å forklare, så prøv å følge meg i mine tankerekker. Hvis Gud er kjærlighet, og kjærlighet er kimen til bevissthet, så betyr det at bevissthet ikke kan eksistere uten kjærlighet – og heller ikke uten Gud. Dette betyr at i en verden og i en virkelighet hvor vår bevissthet vil være langt mer utviklet enn den er nå, trenger vår kjærlighet også å ha samme høye kvalitet. Og sannheten er at kjærlighet av det kaliberet aldri kan eksistere uten at de elskende også elsker Gud. Broren min, som på ingen måte er Jesus, ringte meg for en stund siden og spurte hva jeg drev med. Jeg svarte at jeg satt og skrev blogg. Da sa han: “Eller er det bloggen som skriver deg?”. Jeg sa at det egentlig beskriver skriveprosessene mine ganske bra. Poenget er at hvis Gud er kjærlighet, og Guds bevissthet egentlig er kjærlighetens bevissthet, og det er Guds bevissthet som forteller meg ord for ord hva jeg skal skrive, så er det jeg gjør på nett for å redde verden Guds kjærlighetserklæring både til meg – og til de av dere som har forutsetningene for å oppnå det tegningen min illustrerer.

Hva er det tegningen min egentlig illustrerer? Ganske mye. Nummer én: Menneskets bevissthet kobles i disse tider sammen med Guds bevissthet. De tre parene dere ser, er tre tvillingsjelpar. Disse har brukt livstid etter livstid på å bli kjent med hverandre. De har brukt livstid etter livstid på å forelske seg i hverandre. Igjen og igjen. De har alltid tilhørt hverandre. En film som forklarer tvillingsjeler ganske godt, er Cloud Atlas. Denne er i mine øyne et mesterverk, og bør sees av alle som er interessert i fenomenet. Sannheten er at i den verdenen som Gud skal skape, vil alle romantiske relasjoner være mellom to stykker som er tvillingsjeler. Jeg antar det fortsatt vil være rom for de som velger å vie livet sitt til Gud, slik munker og nonner gjør i vår tid. Men at for å romme Guds bevissthet, er det i 99 prosent av tilfellene nødvendig å være i en romantisk og intim relasjon med sin tvillingsjel. Det er bare kjærligheten mellom disse som er ren nok og hellig nok til å romme Guds rene og hellige bevissthet. Det andre tegningen min illustrerer, og tanken bak tittelen den har fått, er at de som ikke ønsker verken å søke sammen med sin tvillingsjel eller å koble seg sammen med Guds bevissthet, vil bli ‘left behind’. De vil ikke klare spranget fra den verdenen vi forholder oss til nå, og over til den verdenen Gud skal skape. Det er dette ‘ascension’ dreier seg om. Å utvikle/oppgradere vår egen bevissthet. Det er mange som ikke vil ønske dette.

Jeg er ikke i en romantisk og intim relasjon med min tvillingsjel. Likevel er han min aller nærmeste. I natt snakket jeg med kjæresten min om ett av livene jeg har hatt med tvillingsjelen min. Vi kom inn på temaet fordi jeg hadde sovnet natten før mens jeg holdt San Damiano-korset mitt. Og så hadde korset forsvunnet mens jeg sov. Jeg var veldig fortvilet da jeg husket at jeg hadde sovnet med det, og ikke kunne finne det noe sted. Og jeg spurte Enrique om han kunne sørge for at det dukket opp igjen. San Damiano-korset er forøvrig det korset som forbindes med Frans av Assisi. Og jeg fortalte Enrique at dette er ett av de smykkene jeg er mest glad i, fordi det får meg til å føle et fellesskap ikke bare med Yeshua, men også med Frans. Jeg fortalte at på den tiden het jeg Clara, og at jeg gjorde mye av det samme som Frans gjorde. Enrique spurte hvordan det føles å ha vært Clara av Assisi. Jeg sa at det føles fint, fordi jeg og Yeshua virket og jobbet sammen i større grad enn i andre liv. For et par år siden fant jeg ut at Claras dødsdag, og festdag, faktisk er 11. august. Da er det litt søtt at kapellet jeg giftet meg med min tvillingsjel, heter ‘Assisi-kapellet’. Og ja, det var naturligvis 11. august. Men Vi er fortsatt ikke i en romantisk og intim relasjon. Det er komplisert. Min tvillingsjel het forøvrig Yeshua for 2000 år siden, da mitt navn var Maria Magdalena.

Slik ser San Damiano-korset ut.

…og smykket mitt dukket til slutt opp i fotenden av senga, under dyna, akkurat idet jeg avsluttet en indre samtale med Gud. Foten min kjente noe i metall, og jeg skrudde på lyset og ble veldig glad da jeg så at det var korset mitt. Jeg tok kontakt med Enrique og sa takk, og han sa værsågod. Og så ba han meg ta det med ro, fordi Gud har god timing og sørger for at ingen tråder er løse. Apokalypsen (fra gresk: avsløring) handler om å samle trådene, og gi verden et fullstendig bilde av en rekke sannheter som alle kjenner deler av – men som svært få kjenner fullt ut. Det være seg sannheten om hvordan verden er skrudd sammen, sannheten om hvordan sjelen, bevisstheten og kjærligheten svarer til hverandre, og sannheten om Gud. Og for å konkludere kan jeg si dette: Det er bare ved å aktivt søke svar på alle tre spørsmål at du vil ha en sjanse til å være blant de heldige utvalgte (‘Sauene’ jfr. Matteus 25:31-46). Disse er altså illustrert som de tre parene i tegningen min. De grå menneskene i bakgrunnen er det som kan kalles ‘geiter’.

Amen
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: