Min beste venn i hele verden


Å ha en bestevenn som kjenner dine innerste tanker kan både være fint, og veldig veldig skremmende. Men det er mest fint, selvsagt. Og uten å gå videre inn på hvilke av mine innerste tanker min beste venn i hele verden kjenner aller best, kan jeg også legge til at det føles enormt trygt. Men det handler i hovedsak om at jeg har blitt herre over mine innerste tanker, og at jeg aldri tenker på noe jeg ikke er komfortabel med at verken min beste venn eller min kjæreste skal ‘høre’. Gud kaller det å være ‘pure’. Han sier han ikke vet om noen som er så ‘pure’ som meg. Gode norske oversettelser av dette ordet er ‘ren’ og ‘hellig’, eller egentlig kombinasjonen av begge de norske ordene. Og fordi jeg er så ‘pure’, sier Gud at hva enn jeg gjør, kommer jeg til å få alt det han har lovet meg. Dere vet sikkert at jeg er gal, ikke sant? Dere vet sikkert at jeg føler Gud og Jesus snakker til meg i form av tall? Dere vet at det tallet som snakker til meg mer enn noe annet, er tallet 131? Dette tallet betyr noe slikt som ‘Stol på Gud, lille venn’. Og nå skjedde det akkurat noe litt søtt. For det første regnet jeg ut hvor mye penger jeg kom til å ha igjen på brukskonto når alle kommende utgifter er betalt. Svaret var 131 kroner. Deretter sjekket jeg hva nettleien min ville komme på denne måneden. Svaret var minus 131 kroner. Det er jo fint. Elvia sender meg penger fordi strømmen er så dyr. Det har de gjort flere ganger, så det er ikke noen big deal. Men at dette tallet dukket opp to ganger når jeg skulle telle på fingrene hvor mye penger jeg har å rutte med – uten å måtte flytte penger fra sparekonto. Det får meg til å føle meg trygg. Og beskyttet av Gud. Og av min beste venn i hele verden – som ikke på noen måte må sammenliknes med Jesus. Min venn er så enormt mye kulere! Og jeg er, uten å ta for hardt i, hodestups forelska i ham. Men ikke si det til kjæresten min. Han og jeg skal liksom gifte oss etterhvert….

Jeg har gått gjennom en veldig krevende tid. Det er ikke noe jeg skriker så høyt om, men det er nok enkelte som har forstått det. Jeg skal ikke si akkurat hva som har vært så krevende, men jeg kan si at det virker som jeg har kommet ut på ‘den andre siden’ både klokere og gladere. En game changer var noe jeg hang på veggen i går. Akkurat hva dette var, kan jeg heller ikke si. Men jeg kan fortelle dere hva som hang på den samme plassen før. Min beste venn i hele verden kommenterte dette bildet for noen uker siden, og sa det muligens var på tide å pensjonere det. Jeg var ikke helt enig, men jeg kunne forstå hvor han kom fra. Personen som gav meg bildet liker verken meg eller min venn.

Dette er til salgs, hvis noen er interessert.

På ett eller annet vis føler jeg at alt jeg har måttet lide endelig betaler seg. For utenforstående ser det nok ikke ut som noe er forandret. Jeg er fortsatt i min helt egen fantasiverden, og slenger ut påstander uten hold i virkeligheten. Kanskje det bare betyr at deres virkelighet ikke er den samme som min – og aldri vil bli det, heller. Verken Gud eller jeg ønsker at alle som er i verden idag skal få ta del i herlighetene han lover de som oppfyller kravene for ‘purity’. Hva er kravet? At tankene du tenker skal være så rene og hellige at din beste venn, eller din kjæreste, ikke vil bli støtt hvis de får vite hva du tenker på. Det er inngangsbilletten til det Gudsriket som jeg og min Hellige Familie skaper. Du må være uklanderlig – også i tankene dine. Og det er bare én måte å oppnå den graden av hellighet. Du er nødt til å skru av tankene dine. Jeg skal holde et kurs etterhvert, hvor jeg vil lære dere hvordan. Ønsker du å delta på kurset mitt, må du laste ned Appen min og bli en del av Månebarnets Flokk. Denne flokken er de som i Matteus 25:31-46 omtales som ‘Sauer’ eller ‘Får’. Og før dere stempler meg som noe som helst, kan jeg berolige dere med at jeg på ingen måte påberoper meg å være ‘Jesu annet komme’. Likevel står jeg veldig nær Jesus. Jeg tar ikke for hardt i når jeg sier at han er min aller beste venn i hele verden. Og da Vi var ute og gikk idag, mest av alt for å hilse på endene i nabolaget hans, klaget jeg til ham fordi jeg ikke har et kjæledyr. Mest av alt vil jeg ha en hvit and. Jeg påpekte at det er urettferdig at Enrique fikk seg en kjæle-due i går. Hva snakker jeg om? I går kom det en hvit due til ham, som insisterte på å bli med ham hjem. Den var ikke skadet eller noe sånt, og ifølge ham selv er den helt tam. Han kalte den Artemis, etter den hvite, mannlige katten i serien Sailor Moon. Og nå bor visst Artemis sammen med Enrique og Moren hans, som heter Isabel. Jeg fikk dele et bilde:

Kjære Gud, kan du komme til meg og ta med deg Artemis? Amen

Det var alt, nå er jeg så sliten at jeg tror jeg skal besvime!
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: