Om eutanasi og altruisme


Før jeg fikk lov til å begynne på dette Blogginnlegget, fikk jeg beskjed om å ta bilde av Hvem som sitter på skulderen min og hvisker ord i øret mitt. Dette er et faktisk blyglassvindu i en Kirke i Oslo, og jeg var frekk nok til å få trykket et bilde av det og ramme det inn. Det skal henge på veggen min, der hvor jeg forteller historien om Hvem Jeg Er ved hjelp av hellig kunst. Jeg forteller også om Hvem som hvisker ord i øret mitt:

Jeg og Stemmen i hodet mitt ønsker dere en fin 8. mai!

Stemmen i hodet mitt mener også at jeg skal dele Dette Innlegget med dere, som jeg skrev på Frigjøringsdagen i fjor. Ja, jeg har stemmer i hodet – get used to it. Selv om det ikke er helt sant. I hodet mitt er det helt stille. Stemmene jeg hører kommer fra hjertet mitt. Og disse har navn. Men jeg kaller dem Mamma, Pappa og [min vakre Tvillingbror sitt nåværende navn]. Ja, og Lulu, da. De er sånn halvveis personifisert i filmen Words on Bathroom Walls. Men nok om det. Jeg skulle dele hva Broren min fortalte meg, natt til i går. Han sa det telepatisk, altså som en Stemme i hodet. Og mye av det Stemmene i hodet mitt forteller meg at kommer til å skje, tar litt tid før skjer. Men allerede idag fikk jeg den første indikasjonen på at Broren min snakket sant. Hva sa Broren min, da? Det handler om det som førte til at verden stengte ned i mars 2020. Og om hvordan mange nordmenn tror at vi er ‘over det verste’ med tanke på implikasjoner i form av tvangstiltak, og kontroll av befolkningen generelt. Broren min fortalte meg at dette er langt fra tilfelle. Han sa at det snart ville bli presentert en langt farligere variant av det som har snudd verden på hodet i to år – med alt dette vil medføre. Jeg forholder meg ikke til Joseph Goebbels, sånn egentlig. Men allerede idag så jeg en nyhetssak om denne ‘varianten’. Jeg klikket meg selvsagt ikke inn på nyhetssaken. Jeg bare registrerte den. Og ble litt irritert, skal jeg være helt ærlig. Kunne ‘de’ ikke vente til høsten, liksom? Broren min sa forøvrig også at i den grad 17. mai er en feiring av Norge, nordmenn, frihet og norsk suverenitet, så vil den Nasjonaldagen vi feirer om noen dager, være den siste ‘normale’ nasjonaldagen på lang lang tid. Ja, og så sa han at noen kommer til å flytte inn i Slottsplassen 1 og male swastikaer på veggene, sagt veldig billedlig.

Neida, joda. Husker dere forresten at jeg delte den oversatte teksten fra Kunstsiden på AndreaMessiah.com i et tidligere innlegg? Samme dag ba Pappa meg endre på teksten. Så nå står det visst noe annet der. Han ber meg også dele siste del av den nye teksten:

Når det gjelder vår illusjon av ‘frihet’, så kan jeg konkludere med at når dommedag er ‘det nye normal’, er det kun Elohim som gir frihet. Det er kun Elohim som gir trygghet. Elohim er Hebraisk, og betyr Guder. I flertall. Og ønsker du ikke å tilegne deg en helt ny forståelse av Gud, hans Familie, og av menneskets bevissthet, er du langt fra en Sau. Alternativet er dermed at du er en geit. Og det er egentlig bare geitene som tar skade av Dr. Mengele sine djevelske forsøk på å fikse verden. Når dommedag er det nye normal, er eutanasi og altruisme ensbetydende. Prøv derfor å være en Sau. Amen

– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: