Vi klager og utfører mirakler


Da min vakre Tvillingbror, som ikke må forveksles med Jesus, inviterte meg på taco hjemme hos ham idag, sammen med en felles venn av Oss, sa jeg at jeg dessverre måtte holde meg hjemme. Fordi jeg hadde lovet Stemmen i hodet mitt å jobbe litt. Hva sa Broren min? Jeg tror han kalte meg en ‘working girl’. I underbevisstheten min visste jeg at dette er en eufemisme for ‘prostituert’. Vet ikke helt hva jeg skal tenke om det, annet enn at jeg er skikkelig irritert fordi hele verden kjenner meg som nettopp dette. Eller, ikke meg, men den jeg var for 2000 år siden, sånn egentlig. På den tiden het jeg Maria Magdalena, eller noe i nærheten av det. Og at historien kjenner Maria Magdalena som en prostituert, er en av grunnene til at verden går under i disse tider. Og ok, verden går egentlig ikke ‘under’. Sannheten er at tiden vi er i nå, er en overgang, mer enn det er en undergang. Og det er egentlig ikke sant, det heller. Sannheten er denne: Verden har delt seg i to ulike versjoner. Den ene versjonen vil snart ta fatt på sin ‘undergang’. Den andre versjonen har en helt annen skjebne. Og min oppgave, i kraft av å være Messias, er å kommunisere beskjedene Gud gir meg, slik at flest mulig av dere kan klare å komme dere over til den gode versjonen av verden. Og før noen sier noe, så må jeg bare si at det naturligvis er veldig lett for meg å skjønne at påstandene jeg kommer med er svært vanskelig å tro på. For det første at verden går under, og for det andre at jeg er Messias. Det er ikke min oppgave å kaste ut garn lenger; det er ikke lenger slik at jeg prøver å overbevise noen av dere om noe som helst. Jeg tror historien bare må gå sin gang, slik at dere vil være tvunget til å åpne øynene deres. Når mange nok av dere har fått øynene opp og ‘Sett Lyset’, først da kan jeg lære dere hvordan dere kan unnslippe det verste av de grusomhetene som snart venter. Mitt problem er at jeg tror jeg har dårlig tid, i tillegg til at jeg er skikkelig utålmodig. Ja, og at jeg er allergisk mot den versjonen av verden som er i ferd med å gå under. Dessverre er jeg tvunget til å interagere med den også.

Se forresten min Vitenskapelige Artikkel som jeg delte på facebook på 17. mai. Jeg innså nemlig at jeg har en klagemur i nabolaget. Den er oversatt fra engelsk, og litt sensurert:

Verden er et drittsted, hvor gode mennesker blir behandlet veldig dårlig
Psykopater dikterer historiens gang
Jeg prøver å se søt ut, mens alt jeg gjør er å klage over hvor mye jeg hater verden
Det skjer heldigvis gode ting også, av og til…….. (Elohim skjer veldig snart!)
Men jeg må bare sutre (les: klage) litt mer først

Fordi jeg er allergisk mot verden, orker jeg ikke å skrive så mye mer enn dette. Men jeg skal dele en siste ting. Vil dere vite hva Elohim sitt første mirakel var? Jeg og Broren min klarte å skaffe noe i nærheten av et langbord utendørs midt i Karl Johans gate til 13 personer(!) Og det bare 15 minutter etter at jeg ringte og spurte om restauranten hadde plass til oss. En bonus var at dette var på favorittrestauranten min i den delen av byen.

De som har prøvd å finne et bord for å drikke øl sammen med en stor gjeng midt i Oslo sentrum på en solfylt 17. mai, forstår hvordan dette kan føles litt som et mirakel. Jeg drakk forøvrig bare iste. Jeg er tross alt en femåring i en voksen kvinnes kropp.

Det var alt, amen 🙂
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: