Galskapen min er Guds hånd


Visste dere at sinnet mitt er Guds hånd, og at han bruker galskapen min for å skape sitt nye Univers? Nei, det visste dere ikke, fordi dere tror jeg er bare er en gal person som ikke vet hva hun prater om. En glitch. Når sannheten er at jeg er en ekte Prinsesse. Vil dere forresten vite hva Gud akkurat fortalte meg? Han sa at mange av de som leser tekstene mine på denne Bloggen, føler at jeg henvender meg direkte til dem. Og så vet vi jo at jeg ikke er videre positiv til mennesker, menneskets bevissthet og menneskets natur. Så da er det mer komfortabelt for leserne mine å stemple meg som gal. På den måten trenger de ikke å ta det jeg skriver som seriøse formaninger om hva de må gjøre for å overleve Endetiden. For her er kanskje det viktigste av alt jeg skriver om på nett: Den står for døren; den har allerede begynt. Og jeg er utstyrt med det som skal til for å hjelpe de som har en sjanse til å overleve med å komme seg gjennom den mest krevende tiden vår verden har sett, uten å miste verken sin menneskelighet eller sitt liv.

Snart kommer mine Vitenskapelige Artikler på en ny adresse. Nå må jeg forøvrig gå, fordi det er en Davidstjerne som venter på meg i Helvete. Og her betyr ‘Helvete’ Oslo sentrum. Hvis dere ville åpnet øynene deres, så har jeg det som skal til for å sørge for at hele Norge blir gjort om til en liten filial av Himmelen. Men det er visst ikke slik at Gud ønsker å åpne øynene deres. Slik jeg forstår det, vil han ikke sørge for at dere Ser Lyset før det er for sent. Jeg bryr meg ikke, jeg kommer til å være opptatt med å spise Kake.

Lolz
– Prinsesse Kristus


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: