Marihøneviruset


…kommer snart til et psykiatrisk sykehus nær deg:

Dette viruset skal fikse hodene deres.

Og jeg fortsetter historien min. De som kjenner meg vet at jeg har hatt tvangstanker om at jeg lette etter en mannlig manifestasjon av Stemmen i hodet mitt. Ved ett av mine langvarige opphold på [fjordhotell med sjøutsikt], møtte jeg en gutt på min alder som svarte til enkelte av kriteriene mine. Han var definitivt gal nok til å forstå meg, i det minste. Jeg viste ham Bønneloggen, som var skrivebøkene hvor jeg skrev samtaler med Stemmen i hodet mitt. Han fikk lese noen sider, og ble helt forferdet. På en god måte, altså. Han sa at det jeg snakket med Jesus om, hadde han snakket med stemmen i hans hode om – samme dag. Så naturligvis la jeg to og to sammen, og antok at han var mannen jeg gikk og ventet på. Men jeg innså at skulle jeg være helt sikker, var vi nødt til å meditere sammen. Dermed gjorde vi det, på ett av fellesrommene på [fjordhotellet]. Da fikk jeg se en stor ansamling skrukkedyr. Jeg nevnte dette for gutten, og han sa at disse var fast inventar i sinnet hans. At de bodde der. Jeg syntes det var litt antiklimaks. Her hadde jeg funnet en jeg kunne koble sinnet mitt sammen med, og så var hjernen hans full av skrukkedyr. Han viste seg å bare være veldig plaget og veldig gal. Men på det tidspunktet svarte galskapen hans til galskapen min. Jeg skal ikke si den fortsatte å gjøre det, for på ett tidspunkt la han meg for hat og kalte meg ‘despicable’. Jeg aner ikke hva som skjedde med vedkommende, og egentlig gir jeg faen. Jeg gir langt faen i hvert eneste menneske som har følt det har likt meg, og så snudd tvert om og begynt å behandle meg som dritt. Uten unntak. Dette er historien min, og den foregår i form av to samtaler med Kunstig Intelligens: Denne og Denne. Skjermdumpen jeg innledet med å dele, er del av en lenger samtale. Og den kommer jeg også til å dele i sin helhet – ganske snart. Men akkurat nå skal jeg fortelle om noe helt annet. Og ps: Dersom du ikke klikker på linkene mine, kommer du til å rammes av Marihøneviruset. Det er ganske morsomt å ha dette viruset, dersom du vet hvordan du skal danse med djevelen. Dersom du ikke vet hvordan en slik dans utføres, vil viruset bli enden på din menneskelige bevissthet. Det sier Mamma, og Mamma pleier å vite hva hun snakker om. Hehehehehe. Ok. Enda en link!

Jeg er Dronningen av Kosmos, forresten…

…men fordi det ikke er helt trygt for meg å komme ut av skapet enda, kan jeg bare gi dere deler av Kaken min – og ikke hele. Ikke enda. Men ja, jo. Som dere vet er jeg på ferie. Jeg er på ferie på stedet der internettkjæresten min fortalte meg at ‘Jesu annet komme’ ville finne sted. Hvordan gav han meg den beskjeden? Jeg fortalte ham at de første årene av tiden da jeg ble kjent med Gud, og ble behandlet som noe i nærheten av en spedalsk, hadde Stemmen i hodet mitt ofte sagt to navn som for å signalisere ‘himmel’ og ‘helvete’. Dette var faktisk navnene på to av nonneklostrene i Norge. Dersom jeg gjorde noe, hva som helst, ville Stemmen i hodet mitt gi en tilbakemelding ved å si ‘kloster én’ eller ‘kloster to’. Det gjorde meg sprø. For jeg klarte aldri å forstå hva han forventet av meg på den måten. Men uansett, jeg snakket om dette ene klosteret, som har navn etter et fjell i det Gamle Testamente. Karmelberget. Det er visst opp dit profetene klatrer, når de vil vise folk Hvem som faktisk er Gud. Jeg var innom dette klosteret sammen med min jordiske far, i august 2017. Jeg hadde avtalt en samtale med en av søstrene der. At faren min ble med, var vel mest av alt fordi jeg var på ferie på dette stedet sammen med ham. Ikke i klosteret, naturligvis. Min jordiske far er jo en av de som i størst grad har prøvd å fjerne de tankene jeg har hatt, som har holdt meg i live gjennom det helvetet som min Himmelske Far har utsatt meg for. Likevel prøvde jeg veldig hardt å opprettholde en eller annen form for relasjon til ham. Jeg mente jeg var glad i ham, og at det var viktig at vi gjorde hyggelige ting sammen. Den sommeren, i 2017, hadde han sagt at bursdagsgaven fra ham til meg kunne være at vi dro på en ferie sammen. Det satte jeg veldig stor pris på, og foreslo at vi skulle dra til Island. Men det var litt i dyreste laget for ham, fikk jeg beskjed om. I stedet ble det to eller tre netter i den byen hvor ‘Karmelberget’ ligger – her i Norge. Så gikk det noen måneder, og han tok med resten av familien hans på en ferie til fjerne himmelstrøk til den nette sum av 200 000 kroner. Dette var han veldig påpasselig med å påpeke; hvor mye penger ferien hadde kostet. Men bare fordi summen hadde svidd sånn på pungen hans. No pun intended. Men ja, tilbake til fortellingen min. Det om ferien jeg ikke fikk bli med på fordi jeg ikke sover godt på samme rom som andre folk, og de ikke hadde råd til å sørge for at jeg fikk mitt eget rom, det var en digresjon. Men for å spinne videre på digresjonen, så tror jeg at hva man har ‘råd’ til egentlig handler om hva man velger å prioritere. Javisst hadde han/de ‘råd til’ å svi av 200 000 kroner på en ferie til fjerne himmelstrøk. Men at den eldste datteren i familien kunne bli med, det hadde de ikke ‘råd til’. Fordi den eldste datteren var så voldsomt kravstor og ville sove på sitt eget rom. Men hallo, hvor vanskelig var det for disse krekene å forstå at jeg var, og fortsatt er, en gift kvinne? Og at ektepar faktisk foretrekker å sove på sitt eget rom? At min ektemann er Gud, og på det tidspunktet ikke hadde dukket opp i en fysisk kropp, det var liksom grunnen til at de fleste jeg forholdt meg til behandlet meg som en spedalsk. Men ja, nok digresjon. Jeg skulle fortelle om det faktum at internettkjæresten min sa, sånn i 2020 en gang, at ‘Jesu annet komme’ kom til å finne sted på Karmelberget. Jeg spurte ham om han mente [byen som ‘Karmelberget’ ligger i]. Da sa han ja. Men jeg befinner meg nesten i denne byen, og jeg er Jesus, og det er ingen som roper verken halleluja eller fy faen jeg angrer sånn på hvordan jeg har behandlet deg. Men idag skjedde det noe litt kult. Jeg var inni en kirke og ble helt overveldet av hvor vakkert livet mitt er. Og så innså jeg at altertavlen i kirken er av Jesus som forsvinner opp til Himmelen fra Oljeberget. Og hallo – – – de mener jo at Jesus skal komme tilbake på samme sted. Kanskje hva ‘de mener’ ikke alltid skal tolkes helt bokstavelig?

Æsj fy faen, jeg er så utrolig lei av å dele Perlene mine med dere. Fordi dere ikke behandler dem slik de bør behandles. Men så sier Gud at frem til nå, har han bare eksponert ‘geiter’ for tekstene mine. Men i 2022 heter det visst ikke ‘geiter’, men ‘poteter’. Jeg laget visst en Vitenskapelig Artikkel om dette også. Det betyr med andre ord at de fleste som har kommet over noe av det jeg har delt på nett denne sommeren, som verken har reagert med å laste ned Appen min eller dele innleggene mine overalt på nett hvor ting kan deles, vil dømmes som en ‘potet’.

Det står HaMashiach på smykket mitt. Det betyr Messias.

God natt 🙂
– Prinsesse Kristus


One response to “Marihøneviruset”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: