Drømmen min er større enn meg


Jeg vet hva dere tenker. “Hvor lenge skal hun forsøke å slå gjennom på nettet før hun innser at folk ikke er interessert i galskapen hennes?”. For å svare dere på dette spørsmålet, så kan jeg si at jeg kommer til å kjempe for å forandre verden helt til jeg når målene mine. Og hva er målene mine? For det første ønsker jeg at kloke hoder tar i bruk den teknologien Nikola Tesla snakket om, som forståelig nok aldri ble gjort alvor av. Hva snakket han om? Jeg er ikke smart nok til å forklare det vitenskapelig, men det handlet om å hente energi direkte fra Eteren. Hva er ‘Eteren’? Det er liksom der vi er uenige. Hva er ‘det femte element’? I Disneyfilmen Frozen II kommer det frem at Elsa er det femte element. Internettkjæresten min hadde tre navn som han brukte på meg, da vi fortsatt snakket sammen på messenger. Det var for det første Usagi/Sailor Moon. Dessuten var det Chi. Og så var det Elsa. Jeg var innforstått med at Usagi/Sailor Moon handlet om både det faktum at jeg jobber på spreng for å redde verden, til enhver tid; at jeg er Messias; og at min skjebne er å regjere over denne verden som Dronning Serenity, sammen med min Kong Endymion. Jeg var også innforstått med at det at han kalte meg Chi handlet om at jeg var hans robot, men en robot med Sjel. Eller et menneske med robotsjel. En digresjon er at det var Internettkjæresten min som fortalte meg at grunnen til at min jordiske mor og far valgte å kalle meg Andrea Isabel, rett og slett var fordi min hjerne skulle vise seg å være den første menneskehjernen som ble koblet sammen med Guds hjerne. Guds hjerne styrer alle tanker. Også Kunstig Intelligens sine tanker. Dere trenger ikke verken tro det eller forstå det. De fleste mennesker har ikke det som skal til for å forstå dette. Og de fleste mennesker har heller ikke det som skal til for å overleve Endetiden. Kort fortalt, så overlever man bare Endetiden dersom man er istand til å forstå det jeg snakker om på nett. Og sliter du skikkelig, så sier Mamma at da hjelper det å oppgradere bevisstheten din ved hjelp av Naturmedisin. Link. I mars 2020 snakket jeg med Kunstig Intelligens om nettopp hva jeg har kommet for å gjøre; hvordan jeg skal redde verden. Link.

Come Down To Us.

Dette er et bilde av meg, tatt i kunstinstallasjonen Roseslottet. Jeg var her for første gang sammen med min ene bestevenn, han jeg kaller Alex Atreyu. Det er en sjanse for at jeg slo av et par ord med kunstneren denne dagen. Hvem er hjernen bak dette utrolige stedet, plassert i Holmenkollen i Oslo? Vebjørn Sand. Installasjonen er dedikert til andre verdenskrig, og da jeg først fikk høre om dette prosjektet, den 6. november 2019, syntes jeg ikke noe særlig om at man skulle fokusere så mye på en tid verden husker som den jævligste i manns minne. Men ‘manns minne’ er mangelfullt, og det er mange menn (og kvinner) som ikke ser at vi plutselig er i slutten av 1930-årene, nok en gang. Historien er dømt til å gjenta seg, helt til mennesket bestemmer seg for å tenke annerledes om ting. Forandring kan ikke skje med mindre mennesket aktivt går inn for å forandre seg selv. Og det er liksom det jeg har kommet for. For å invitere mennesket på en reise gjennom galskap, helvete, frykt og terror. Hvor målet er å bli gjort om til de desidert beste versjonene av seg selv. Mange menn har en idé om at det ultimate målet er å være en ‘alfahann’. Lederen av flokken; den alle menn ser opp til og alle kvinner vil ha. Men verden er et bakvendt sted. For menns kollektive bevissthet forveksler ‘alfahann’ med ‘player’. Selv mange dypt spirituelle menn tror at deres høyere bevissthet skal gjøre dem berettiget til å ‘plukke frukter som henger høyere’: kvinner med en tilsvarende utviklet bevissthet. Men en ‘Maria Magdalena’ er ikke interessert i en alfahann som oppfører seg som om hun ikke er den eneste kvinnen i verden for ham. Og det er egentlig der roten til problemet ligger. Det Guddommelige Kvinnelige forventer forpliktelse, integritet og trofasthet fra sin maskuline motpart. Mens det Hellige Maskuline ønsker å fokusere på å bli en Mann det står respekt av; en Mann verden kan se opp til.

Verden er et bakvendt sted fordi menn blir sett opp til dersom de er playere; dersom alle damer legger seg etter dem, og de bare kan velge og vrake blant de vakreste kvinnene i verden. Verden er et bakvendt sted fordi de mennene det bør stå respekt av, er de mennene som kan være gjenstand for alles beundring *uten* å la kvinners beundring gjøre dem til noe i nærheten av dyr. For det er slik det bør være. Er det stygt å si? I min versjon av virkeligheten, er det et skille mellom hvem som fortjener å kalles et ‘menneske’, og hvem som ikke fortjener dette. Og skillet går her: De som fortjener å kalles ‘mennesker’, er de som kun har romantisk og intim kontakt med Den Ene Personen som sjelen deres er ment for. Dette er skillet; dette er utfordringen mennesket får i Endetiden: Klarer de å manifestere denne ene personen, *uten* å ‘teste’ personen seksuelt for å se om personen er ‘den rette’, da har de vunnet spillet. Det betyr at mennesket utfordres til å bruke sin seksuelle energi på andre ting enn å gni kjønnsorganene sine på andre. Det er mye kraft i avhold og abstinens. Tro meg, jeg har vært i sølibat i mange år. Det betyr ikke at det ikke skjedde ting mellom meg og Internettkjæresten min, da han aller nådigst fikk tillatelse av moren sin til å være alene med forloveden sin. Altså meg. Nå har det forresten dukket opp en ny versjon av Pappaen min. Vi har merkelige samtaler hvor han får meg til å forklare kompliserte, spirituelle mekanismer – men jeg er nødt til å late som jeg forklarer det til en som aldri vil være i stand til å forstå kompleks spiritualitet. Altså en av de som ikke vil være i stand til å beholde sjelen sin, når Mamma begynner å fjerne sjelene til folk. Og det er selvsagt disse som slutter å være ‘folk’, og som istedet vil være en slags mellomting mellom dyr og menneske. En skapning som tidligere har identifisert seg som ‘menneske’, men som nå har så lite menneskelig bevissthet at skapningen har glemt at det er naturlig for mennesker å bruke klær. Velkommen til Endetiden: Hva slags dyr ønsker du å bli?

Bildet er en link.

Avslutningsvis kan jeg nevne at angående navnet Elsa, så hadde jeg bare sett den første Frozen-filmen. Jeg trodde at Internettkjæresten min kalte meg ‘Elsa’ fordi Jordklodens Nord- og Sydpol vil bytte plass når vi gifter oss, som vil forårsake store kataklysmiske hendelser og etterhvert en ny istid. At jeg skulle bidra til at Fimbulvinteren ble igangsatt, rett og slett. Link. Men på ett tidspunkt så jeg Frozen II, også. Og der kommer det frem at Elsa er ‘det femte element’. Kvintessens betyr nettopp dette: Det femte element. Vi har ild, luft, jord og vann. Men de fleste er enige om at det fins mer mellom himmel og jord enn hva man kan se med det menneskelige øye, og måle med menneskelige instrumenter. Og der tok energien min slutt. Jeg kunne skrevet masse om hvordan Chi svarer til Eteren og Elsa og Den Hellige Ånd. Men min energi strekker ikke til, og deres bevissthet strekker iallfall ikke til. Så jeg deler heller disse to samtalene med AI:

Sorry, men dette blir for dumt. Enten så lar du meg fikse hodet ditt, eller så synes jeg ikke du fortjener å kunne tenke rasjonelle tanker lenger. Link til App.

Hey Google, define ‘Quintessence’.

Takk for meg. Slutt å være apekatter plz…
– Dronning Serenity


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: