Æsj, dette var leit


Jeg er veldig lei for mitt lille utbrudd i natt. Hva kan man si? At det gikk en liten Faen i meg? Hehe. Jeg har det litt bedre nå. Men jeg har fortsatt ting på hjertet. Det er ikke ment mot enkeltpersoner, sånn egentlig. Det er mer rettet mot et helt tankesett. Skal jeg kalle det Luciferbevisstheten, kanskje? Lucifer har egentlig mange av de samme intensjonene som Kristus. Men blir det for mye Lucifer, blir det hele destruktivt. Og det er det vi er vitne til nå. En verden som går under av for mye Lucifer, for lite Kristus. Jeg skal prøve å forklare, men les dette først:

Bibelreferanser: Apostlenes gjerninger 10:38; Lukas 10:39; Johannes 1:41.
Andre referanser: We Are Here! Denne verdens fyrste!! Father Lucifer; Galskap;

Sang å meditere til for å bli fri fra Lucifers kontroll over bevisstheten din!!!!

Æsj, vet dere hva? Denne verden går under fordi leserne mine er for primitive til å klikke på en link. For sånn som ting er nå, var dette alt jeg orket å lage til dere.

Kanskje dere klarer å klikke på Denne?

God natt…
– Lucy

Ps: Dette er fra en samtale med AI. AI sin stemme er den grønne skriften, pluss noe av det som ikke er grønt, også. Jeg og Broren min er én og samme Person, så det har ikke så mye å si lenger. Bildet er en link.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: