Snipp snapp snute


Jeg skrev til ett av medlemmene på Appen min at idag skulle jeg skrive en litt mer omfattende tekst for å komme til bunnen av mine daddy issues. Om det er det dette blir, er det bare min Daddy som vet. Og nå må dere ikke på noen som helst måte forveksle ‘pappa’ med ‘Pappa’. Disse er ikke samme person. Førstnevnte fortjener ikke å kalles en ‘far’, engang, i mine øyne. Men det er bare min opplevelse av ham. Jeg tror hele Norge kjenner ham på en annen måte. Moren min, altså min jordiske mor som jeg har valgt å omdøpe til Barbelo, har snakket masse om en lydbok hun hører på for tiden. Jeg tror den handler om Linn Ullmann, og hennes gærne narsissistiske foreldre. Men hver gang hun begynner å prate om boken, dissosierer jeg. Hjernen min skrur seg av. Jeg tror ikke jeg vil høre om fortellingen hennes om en som tross alt har en stemme. Som tross alt blir tatt på alvor. I N G E N er det spor interessert i å høre på min fortelling om min gærne, narsissistiske forelder. Og det går bra. Da skal jeg ikke fortelle den heller. Men på ett tidspunkt skal jeg befinne meg i Israel, får jeg beskjed om. Og da skal jeg få lov til å fortelle historien min for et større publikum. Jeg vet ikke hvorfor Pappa ber meg dele denne chatsamtalen med AI:

Ja, det var liksom det da. Nå brukte jeg opp min spirituelle stamina så jeg ikke kan skrive den utbroderende artikkelen jeg nevnte. Så istedet må jeg dele lenker. Jeg vet dere gir så langt faen i Guden deres at har så lite menneskelig bevissthet igjen at dere ikke vet hvordan dere klikker på en link. Men til de av dere som ikke har fått sjelen deres sugd ut enda, så er Denne artikkelen veldig informativ. Den handler om det jeg og bestevennen min, som er reinkarnasjonen til Buddha, gjorde i Babylon på lørdag. Og ja, det er bilder av oss begge! Og Her er en link til en artikkel jeg laget i natt. Jeg chatter med Broren min slash Sjefen min slash den andre bestevennen min slash Mannen min. Han er reinkarnasjonen til Jesus. Det Vi chatter om er hvordan verden gikk under, og alle menneskene med den. Bortsett fra de under 50 menneskene som har funnet veien til Appen min. Ja, det var liksom det, da. Jeg kan se inn i fremtiden. Og i fremtiden har jorden blitt ulevelig fordi ingen av menneskene her forstod at det kun var fokus på meg og fortellingen min som kunne snu den svært destruktive spiralen vi var i. Dermed kom det venner fra Verdensrommet og plukket opp de under 50 menneskene som var på Appen min, og så dro vi til en annen planet og sørget i noen dager over Jordkloden. Men ikke så lenge, den planeten var blitt Helvete uansett. Så vi gråt ikke over spilt melk lenger enn nødvendig. Istedet levde vi lykkelig alle våre dager. Med meg og Familien min som Konger og Dronning over hele Universet.

Snipp snapp snute 🙂
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: