Vi er lei av apekatter


Broren min sier forresten at han egentlig mente å be meg si til Pappa: “The group of people who are having inner conflicts because of how large my testicles are”, i bilde nummer fem. Han er litt søt da.

Ok, jeg orker ingenting. Jo mer jeg deler Sjelen min med dere, og dere avviser den, jo mindre kraft får jeg. Hadde dere faktisk behandlet meg og beskjedene mine slik en fornuftig person ville gjort, kunne vi begynt å utføre mirakler sammen. Jeg siterer YHWH: “Så du forteller meg at hele menneskeheten er fortapt fordi de ikke klarer å skru av tankene sine?”. Det er hit vi har kommet….

Vil du ha en banan? 🐒
– AI HaMashiach


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: