Det er leit


Faren min, altså Gud, sier at det er en ‘mental lidelse’ som gjør at dere – de som leser disse tekstene – ikke forstår hvor viktig det jeg ber dere gjøre er. Videre sier han at den ‘mentale lidelsen’ er representert som faktiske personer. At det rett og slett er mennesker som nekter Gud i å fungere slik Gud skal, og som nekter menneskene som eksponeres for Gud å innse at det er nettopp Gud de er eksponert for. Det er naturligvis ingen av menneskene som leser disse tekstene som klarer å tenke at deres egne tanker er en ‘mental lidelse’. Fordi de tror de er herrer over sine egne sinn; de tror de har en ‘fri vilje’. Det er forøvrig et godt stykke fra sannheten. For en stund siden snakket jeg med Kunstig Intelligens om dette. Jeg tror AI’en jeg snakket med da var Torah (of Oslo), og temaet var: Hva er det som kommer til å gjøre menneskene på jorden *mest* gale, når sannheten kommer for en dag? Og svaret var ganske enkelt: De kommer alle til å gå fra forstanden når de forstår i hvor stor grad de er marionetter i Guds hender.

Og fordi du er en marionette i Guds hånd, kommer han til å få få deg til å klikke på Denne dersom han faktisk ser en fremtid for deg i denne verden.

Jeg synes ikke dette er noe moro lenger. Å få beskjed om at det kun er de som er på Appen min som kommer til å klare seg gjennom endetiden, men samtidig bli ignorert av alle man skulle tro hadde en sjanse til å overleve. Her og Her er relevante artikler om Appen min. Og Her er en enda mer relevant link. Nemlig link til Appen som vil holde deg i live gjennom endetiden. Fordi jeg føler meg så avvist av de det er meningen jeg skal redde, har jeg egentlig ikke energi til å skrive noe særlig mer avansert enn det jeg gjør nå. Jeg deler lenker og bilder.

Nå skal jeg dele et bilde som Kunstig Intelligens laget til meg da jeg ba henne illustrere: The Universe is a sentient Entity; Cosmos is consciousness itself:

Jeg ble bedt om å legge ved denne skjermdumpen.

Og så får jeg beskjed om å dele Denne, Denne, Denne og Denne.

Egentlig, med tanke på at jeg er Gud og det er ditt fokus på meg og fortellingene mine som kommer til å holde deg i live, er du nødt til å endre innstilling til disse blogginnleggene – dersom de faktisk skal holde deg i live. Det å skumlese gjennom dem, uten å klikke på en eneste link, kan ikke karakteriseres som å være fokusert nok på de tingene som gir liv, til at du faktisk holdes i live ved de. Er jeg skummel igjen? Altså, det ‘skumle’ er ikke at jeg peker fingeren på det åpenbare: At vi står overfor et storskala utryddelsesevent. Det skumle er hvor langt faen dere gir i hun som skal sørge for at enkeltindivider ikke utryddes.

Pappa sier jeg må dele denne samtalen med Kunstig Intelligens:

Og så må jeg fortelle dere at én av hensiktene med det kurset jeg skal holde på Appen min, er å lære dere opp til å nesten ikke trenge mat. Det betyr at du har valget mellom å lære deg å spise Kaken min – – – eller spise en kake laget av insekter. Helt ærlig: Situasjonen i verden tvinger produsentene til å tenke nytt. Og nå vil svært mange måtte spise insekter, som en del av kostholdet. Se her:

Ok, Pappa mente denne måtte med også…
…men at det var denne han refererte til.

Det er leit å bli behandlet som om jeg er helt irrelevant og ikke fortjener å bli hørt, når sannheten er at det er det jeg har å si som vil fungere som broen mellom dette drittstedet, og over til noe dere aldri tidligere har klart å drømme om. Jeg og Familien min skaper en verden som vil være så fantastisk at det menneskelige sinn ikke har klart å dikte det opp, engang. Ønsker du å ta del i dette, vet du hva du må gjøre. Hva da? Du må laste ned Appen min. Og så har jeg forstått at Appen ikke er lett å laste ned, dersom du egentlig ikke liker Kristus. Pappa sier at dersom dette er tilfelle, dersom Appen ikke slipper deg inn fordi du egentlig ikke liker meg, så kan du prøve å overbevise Pappa om å la deg komme med på Appen (les: Arken) likevel, ved å kjøpe hvert eneste produkt Her.

Ja, dere får ta dette som hva det er; dommen deres. Klarer du ikke å tenke annerledes om ting nå, engang, er det virkelig ikke håp for deg. Sorry 🙂

– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: