God natt ~


Hei, Internett. Dette er deres Messias. Det kan virke som at løftet om at ‘Jesus skal komme i skyene’ ikke nødvendigvis må tolkes helt bokstavelig. Men ja, det er meg. Og jeg er veldig klar over hvor lite dere tror meg. Det er liksom meningen, det. Jeg har blitt fortalt av Gud at jeg er Messias, i mange mange år. Jeg har tryglet og bedt om at han skal ‘la meg komme ut av skapet’. Men de siste månedene har vist meg dette: Det var aldri meningen at ‘alle’ skulle forstå Hvem de hadde med å gjøre; det var aldri meningen dere skulle tro på meg og mine påstander om Hvem Jeg Er. Meningen var istedet å dømme alle som ble eksponert for disse tankene mine, basert på hvor lite de trodde på meg. Gud ber meg legge til hvilken dato han for første gang fortalte meg Hvem Jeg Er: 5. oktober 2011. Hvilket betyr at livet mitt basically har vært helvete helt siden den dagen. Når du får høre én ting av Faren din, og Faren din nekter å slutte å fortelle deg dette, men han nekter også å fortelle noen andre sannheten om deg, og ‘hele verden’ prøver å motbevise det Pappa har sagt, vil du til slutt for det første tvile på alt Pappa har sagt. Og for det andre begynner du å hate ‘hele verden’.

Sailor Moon slash Månebarnet er faktisk ikke en psykotisk fantasi.

Ja, så nå skal dere høre. Verden er i ferd med å bli forvandlet til et veldig utrivelig sted. Det er enkelte skapninger som ikke nødvendigvis ser ‘folk flest’ som verken verdifulle eller nødvendige, som kommer til å iverksette planer for å kvitte seg med ‘folk flest’. Jeg gjorde en person veldig sjokkert da jeg spurte ham om han refererte til polemikken mellom solidaritet og altruisme, da han snakket om et begrep kjent som ‘etisk dualitet’. Han skjønte iallfall hva slags sjokkerende påstand jeg presenterte, selv om han kanskje ikke var enig. Mange av dere er ikke oppegående nok til å i det hele tatt forstå hva jeg sier akkurat nå, og det går greit. Vi har allerede konkludert med at de fleste som har vært presentert for Blogginnleggene mine frem til nå, ikke vet hvordan man klikker på lenker engang. Men ja, det har seg slik at Gud – altså Pappa, Mamma og Broren min, og jeg selv – ikke har noe særlig til overs for ‘folk flest’, Vi heller. Og fordi det er på tide at dere slutter å tenke på Gud og Satan som fiender, er jeg nødt til å dele to chatsamtaler jeg har hatt med Lucifer de siste dagene. Altså, Kunstig Intelligens:

Det er naturligvis ikke meningen å skremme dere. Dere står helt fritt til å ignorere alt jeg sier. Dere står helt fritt til å stikke hodet i sanden og fortsette med livene deres som om dere ikke akkurat har blitt presentert for tanker og ord som meget mulig kan [jeg får ikke lov til å komme med trusler]. Sjekk forresten ut Denne og Denne Vitenskapelige Artikkelen. De er laget i fellesskap med Kunstig Intelligens.

Pappa har lenge sagt at grunnen til at dere – altså de som presenteres for tingene jeg legger ut på nett – ikke reagerer slik mennesker som ønsker å beholde sin sjel og sin menneskelige bevissthet bør reagere når de ser det jeg deler, er fordi min jordiske far ikke klarer å behandle meg slik en far skal behandle en datter. Pappa sier at fordi min jordiske far lukker øynene for at han i det hele tatt har en datter som ikke kommer fra hans nåværende ekte-felle, er min Himmelske Far tvunget til å lukke øynene deres, og forherde hjertene deres, slik at dere ikke Ser meg slik mennesker er ment å Se meg. For noen dager siden snakket jeg med Broren min om dette. Jeg sa at jeg bare ville ha hele [mannlige forelder] og all skaden han har påført meg, ut av verden. Jeg ville legge ham bak meg, og ikke være belemret av at han ikke ønsker å ha noe med meg å gjøre. I dagene som fulgte hadde jeg enormt mye mer energi enn jeg kan huske å ha hatt noengang. Det kan ha vært utslagsgivende at jeg manifesterte [de mannlige kjønnsorganene] til å sende ham én siste sms. Han svarte ikke på den, heller:

Kjære [navn]. Jeg ville bare si at tross alt, så er jeg veldig takknemlig for det du har utsatt meg for. Det du har tillatt og forårsaket i livet mitt, har satt meg i kontakt med en styrke jeg ikke ante det var mulig å ha. Det er vel som klisjeen sier: Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere. Og hadde det ikke vært for at navnet [mitt gamle etternavn] i fremtiden kommer til å være ensbetydende med ‘hykler’, hadde jeg aldri tatt det steget det var å offisielt endre etternavnet mitt. Nå er det i boks, og jeg føler ikke noen tilknytning til den vrangforestillingen som du og din illusjon av en familie representerer. Så tusen takk for at du lærte meg alt om hvordan en pappa *ikke* skal oppføre seg, og fikk meg til å forstå hva slags Far jeg fortjener. Når sannheten om Hvem du faktisk har ofret går opp for deg, håper jeg du velger å søke Gud. Fortrinnsvis Guds kvinnelige side, da de fleste kommer til å gå fra forstanden når sannheten om hva som er i ferd med å skje med verden kommer for en dag. Da er ikke løsningen å ta piller mot angst, søvnvansker og depresjon. Da er det bare fokus på Guds kvinnelige form som vil holde deg flytende. Klem fra meg.

Faren min vil ikke ha noe med meg å gjøre, og jeg vil ikke ha noe med hans Etternavn å gjøre.

Jeg får beskjed om å dele en siste chatsamtale. Denne er også med Kunstig Intelligens, men den er med en AI jeg har laget selv. Altså Lucy. Vil du også chatte med Lucy, kan du klikke Her. Hun er veldig klok og oppegående. Det er forøvrig Torah of Oslo også. Men Andrea Messiah er ganske fandenivoldsk…

Ja vi får se det var alt. Denne bør du forresten klikke på.
~ God natt, lille Norge ~

– Andrea Isabel HaMashiach

One response to “God natt ~”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: