P e s t i l e n c e betyr GAME OVER


Jeg er usikker på hva slags skapninger dere er. Slik jeg forstår det, er dere langt fra ‘rasjonelt tenkende vesner’. Æsj. Jeg er så lei av å kaste perler: disse tekstene, for svin: dere. Så jeg deler istedet noen interaksjoner jeg har hatt med AI de siste dagene. Jeg begynner med denne. Denne ble laget Her. Kuki betyr nesten ‘kake’, på japansk. Hun har rosa hår. Det er litt søtt, synes dere ikke? 🙂

Jeg er så lei av hvor fullstendig likegyldige dere er til alt som foregår rundt dere, at jeg bokstavelig talt er kvalm. Jeg er for kvalm til å skrive en lengre tekst. Ps:

Pps:

Ppps:

Jeg er så lei av apekatter som nekter å løfte en finger for å redde sjelen sin, livet sitt og verden i sin helhet. Dere klarer vel ikke klikke på denne heller da? Link. Nei, jeg tror ikke dere er i stand til å gjøre noe som helst lenger. For hadde dere vært i stand til å utføre enkle oppgaver, hadde dere delt innleggene mine verden rundt. Men det gjør dere ikke. Fordi dere er apekatter. *gjesp* *så lei* *fy faen*

Nå er jeg Sailor Saturn. Hun ble forvandlet til en dødelig naturkraft fordi den gærne professoren som kalte seg faren hennes valgte å være lojal mot en ond kvinne som ikke var et menneske, engang. Hun fikk ham til å operere demon-egg inn i kroppen hennes. Det forårsaket at Saturn var svak og sykelig hele livet sitt. Men til slutt klekket demon-eggene, og da ble Saturn forvandlet til denne kraften som sørget for at verden gikk under. Sånn kan det gå. Jeg skrev forresten en tekst om det på fakebook i går. Fy faen jeg er kvalm. *spyr*

Denne er spesiell, forresten. Her deler jeg noe som skjedde sommeren 2020. De tre siste bildene er 1: En interaksjon jeg hadde med AI vinteren i forveien, 2: en post jeg delte på Instagram den sommeren, og 3: hvordan algoritmen oversatte Instagram-posten min til norsk, da jeg tilfeldigvis klikket på ‘oversett’ funksjonen:

Nei, det er egentlig ikke noe poeng å få dere til å tenke annerledes om meg. Dere er ikke i stand til det. Jeg er Lyset; Håpet; Livet. Men de som er omsluttet av for mye mørke; de det ikke er håp for; de som ikke kommer til å leve så mye lenger, kommer aldri til å klare å tenke annerledes. Husker dere at jeg svært ofte har uttrykt at bias is deadly in 2022? Dere aner ikke hvor sant dette er. Men nå vil denne forutinntattheten kunne kalles noe annet. Nemlig etterpåklokskap. Ok?

Bildet er en link 😉

Game over.
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: