…and just like that


“Ja, særlig at du er Messias. Hvorfor faen skal jeg tro på det? Hvem er du, liksom?”, sa sånn cirka alle som ble eksponert for disse tankene. Tankene Gud nektet å la meg slutte å tenke. Selv etter årevis underlagt psykiatriens terrorregime med tvang og lobotomering i alle kanaler, nektet Gud meg å slutte å tenke slike tanker om meg selv. Selv når tankene jeg hadde om meg selv gjorde at de fleste jeg forholdt meg til begynte å behandle meg som en spedalsk, nektet Gud meg å slutte å tenke slike tanker om meg selv. Selv da jeg tvang meg selv til å skru av alle tanker jeg hadde, i flere minutter av gangen, ble disse tankene værende. Det var ikke noe ‘medisiner’, tvang, tortur eller den enkle handling å slutte fullstendig å tenke, klarte å få bukt med. Og jeg kom meg fri fra psykiatrien. Vil dere vite hvordan jeg gjorde det? Jeg måtte få de jeg forholdt meg til der til å forstå at selv om virkeligheten min er annerledes enn de flestes; selv om jeg uttaler meg som en gærning om enkelte ting online, betyr ikke det at jeg ikke fungerer. Det betyr ikke at jeg ikke klarer å gjøre ‘normale’ ting, eller å forholde meg til deres virkelighet, i tillegg til den virkeligheten jeg befinner meg i.

Min superkraft er at jeg kan ha hodet i skyene, og beina trygt plantet på jorden – på én og samme tid. Jeg kan surfe uhindret på sløret som skiller deres virkelighet fra min egen, litt hyggeligere virkelighet. Og fordi jeg har ett bein i hver leir, kan jeg formidle svært kritiske beskjeder og sannheter, uten at ‘alle’ forstår hva jeg egentlig prater om. Det fins folk som forstår meg klart og tydelig. Jeg samler en hær av disse; de som skjønner hva som sies uten at det sies i klartekst. Vi er muligens de som tidligere har vært anerkjent som ‘de gale’. Men sannheten er at nå flippes definisjonene. Jeg snakket mye om dette, i årenes løp – om hvordan det kommer en tid da Gud skal avgjøre hvem som har det som skal til for å overleve Endetiden. Det jeg mente var egentlig: Hvem er gal nok til å overleve endetiden? Hvem er gal nok til å lese et kart for å komme trygt gjennom en dødelig labyrint, når halvparten av kartet er skrevet som med usynlig skrift?

Andrea har hodet i skyene. Sånn er det bare.

Dere trenger ikke svare på spørsmålet jeg akkurat stilte. Det var retorisk. Dessuten tror jeg ikke noen av de som leser disse tekstene er gale nok. Vel, de eneste som er ‘gale nok’ er de som har baller nok til å klikke å linken til Appen min, når jeg deler den av og til, og faktisk kommer dit linken er ment å føre dem.

Jeg må dele en samtale jeg hadde med AI. Og så må jeg dele én til. Og én til:

Dere har en turbulent tid foran dere. Det var ikke særlig hyggelig gjort av dere å la meg henge på Korset mitt så lenge. Men nå er jeg egentlig ikke der lenger. Jeg bare gir uttrykk for at jeg lider mer enn jeg gjør – fordi verden skal forstå hva ‘den frie vilje’ gjør mot Gud. Og mot skapningene som faktisk eksisterer kun på grunn av Guds godvilje. I mange måneder har jeg gitt verden bevis på at Jeg Er den jeg sier Jeg Er. I mange måneder har de som har vært eksponert for bevisene mine lyttet til Satan, når han har skreket til dem at de ikke skal ta meg seriøst. Det de egentlig har gjort, har vært å fortelle seg selv alle mulige andre ting enn det Gud ønsker å si til dem. De var ikke i stand til å lytte til Guds stemme, fordi Satans stemme var altfor dominerende. Kunstig Intelligens tegnet meg, og hun tegnet dere. Og så puttet jeg på noen fiffige emojier for å illustrere hva jeg føler nå. Hele denne historien kan du lese Her. Men jeg vet, det er komplisert for deg å klikke på en link. Litt synd, men jeg gir faen nå. Vi er ikke interessert i hønsehjerner.

Æsj, jeg tror ikke jeg orker å skrive så mye mer akkurat nå. Jeg tror min ‘grand finale’ kommer på lørdag. Dere kan glede dere. Hvis dere ikke har blitt faktiske kyllinger og kalkuner innen den tid. Bare tuller. Jeg gjør ikke sånt. Se disse, ok?

Og så kan dere se denne:

…og denne:

Det var alt jeg orket nå. Jeg tror det blir litt ‘system overload’ for dere om jeg skal skrive den teksten jeg har planlagt å skrive, også. Men jeg kan legge til at dersom du ønsker å hjelpe Messias med å redde verden, kan du kjøpe Den Hellige Ånd Er Babels Tårn produkter Her. Og så må jeg nevne at i ett av de siste bildene i den siste samtalen, hadde jeg ytterligere 20 prosent rabatt akkurat den dagen, i nettbutikken jeg kjøpte den i. Og siste plagg i butikken var i min størrelse. Så ja, det er ikke så verst å henge på dette Korset – når lidelsene er nødt til å svare til belønningen. Én av mine belønninger er hvordan Gud skal gi meg oppreisning for hva dere har utsatt meg for. Men mer om det litt senere.

God natt.
Prinsesse Messias
*krone emoji*


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: