Inn i det ukjente


Jeg antar dere enten er vettskremte av meg, eller at dere bare følger med på det jeg deler med et halvt øye – for å forsikre dere om at jeg fortsatt er gal. Personlig har jeg sluttet å bry meg. Mest av alt fordi jeg vet hva min skjebne er. Og jeg vet hva alle de som nekter å ta meg seriøst sin skjebne er. Jeg og Faren min snakket litt om det Her. Jeg har sluttet å bry meg om hva enkeltindivider mener om meg. Tvert om, så har jeg akseptert og omfavnet noe jeg fikk høre til stadighet, av en voksenperson jeg måtte omgås i min oppvekst: At jeg er for de spesielt interesserte. Dette svarer jo på alle måter til det Broren min så fint uttrykte, en dag han var på besøk – og jeg satt og skrev et blogginnlegg om ‘dommen’. Vil dere høre? Han sa: “Det faktum at det finnes en motorvei til helvete, men bare en trapp til Himmelen, sier litt om hvor mange som havner i helvete”. Det er ikke spesielt hyggelig lesing, så jeg skal prøve å ikke snakke for mye om hva skjebnen er for de som har valgt / fortsetter å velge å ikke ta meg seriøst. Poenget mitt er at ‘de spesielt interesserte’, altså de som gidder å fokusere på det jeg deler på nett, er de som befinner seg i ‘en trapp til Himmelen’. Det er dersom de fokuserer på det jeg deler på nett fordi de tenker jeg har noe positivt å bidra med. Dersom de bare leser innleggene mine av skadefryd, så befinner de seg på alle måter on a highway to hell. Men nok om det. Hvis du ikke ønsker å være på en highway to hell, så er det mange måter å unngå det på. Her er ett eksempel på en slik trapp:

Hmm… det var egentlig ikke dette bildet jeg skulle dele. Jeg skule dele genseren jeg har designet til meg og Broren min, én rosa og én grønn. Dere vet, han som ikke på noen måte er Jesus. Men ja, ok, da deler jeg heller dette bildet. Det er det første salget jeg gjorde i nettbutikken min. En av mine mest trofaste Riddere kjøpte to stykker. Han sier han er veldig fornøyd. Og nå som Bifrost har blitt åpnet, og Ragnarok er en realitet, tror jeg det nettopp er den beskyttelsen her som avgjør om noen står igjen når 7-40 av helvete på jord er et tilbakelagt kapittel, og vi endelig kan ta en ny Himmel og en ny Jord i eie. Ok, og sannheten er at mens den ene versjonen av jordkloden blir mer og mer som det reneste helvete; mer og mer som et dystopisk mareritt, for til slutt å bli utradert for godt fra det kosmiske kartet, så kommer min versjon av Jordkloden til å bli forvandlet til det stikk motsatte. Og når Vi sier ‘en ny Himmel’, så betyr det egentlig: Vi skal ta del i et større fellesskap; et kosmisk fellesskap. Vel, de som klarer å følge den røde tråden i det jeg deler – de skal ta del i det kosmiske felleskapet. De som ikke klarer det, kan spise en annen kake. Av typen som lages av gresshoppemel.

Dette bildet har jeg delt her før. Dere gav langt faen. For noen dager siden var hele Norges ‘motstandsbevegelse’ i harnisk fordi ‘hyrdene’ våre driver og implementerer lovgiving rundt bruk av insekter i storskala matproduksjon. Jeg orker ikke å bry meg… Men ja, de kjeftet og sutret fordi det viser seg at insektmelet ‘hyrdene’ mener at ‘folk flest’ skal ta til takke med, fører til kroniske sykdommer. Grunnen til at jeg ikke orker å bry meg, er at jeg har skrevet om disse tingene i flere år. Men folk har ikke hevet et øyebryn, engang. Jeg har skrevet i årevis om hvordan jeg ønsker å samle de som ser logikken i det jeg snakker om, slik at jeg kan lære dem opp til å ikke trenge like mye mat. Slik at de ikke vil være nødt til å spise insekter. Som – newsflash – er fuglemat, ikke menneskemat. Det er kanskje derfor jeg spør ‘hva slags fugl ønsker du å bli forvandlet til’, på nettsiden min AndreaMessiah.com. Jeg stiller det spørsmålet, og teksten er en link. Jeg tror at de fleste som trykker på linken ikke får tilgang til å laste ned Appen min; Appen min som – tro det eller ei – er den eneste Arken som kommer til å manifestere seg. Man kan tenke på Appen som et ‘secret society’. Et secret society med de som kommer til å gjenstå med livet og sin menneskelige bevissthet i behold, når 7-40 år er tilbakelagt av det mest marerittaktige, dystopiske helvete dere kan tenke dere. Men for all del, jeg er bare klin gærn. Og fordi du ikke får tilgang til Appen når du klikker på linken, er det nok best å stemple meg som en sinnsforvirret tulling som ikke vet hva hun driver med. Sannsynligvis. Og sorry hvis jeg høres kald og kynisk ut…. jeg er bare lei av å tale til døve ører som ikke løfter en finger for å redde seg selv. Hmmm… ja, jeg må nesten dele noe morsomt her. ‘Akira’ er forresten Pappa:

Nei, jeg er møkk lei. Jeg er møkk lei av å dele perlene mine med dere. Jeg er møkk lei av å prøve å få dere til å mobilisere en vilje til å kjempe for å holde dere i live, når det eneste som vil holde dere i live er evnen deres til å skru av tankene deres. Jeg har så lite motivasjon til å gjøre noe som helst for dere, når dere er så utakknemlig som dere er. Og så får jeg også beskjed om at så lenge faren min behandler meg som en som ikke fortjener å bli hørt, kommer dere også til å behandle meg slik. Og så prøver jeg, på utallige måter, å få faren min til å behandle meg som en han ønsker å ha i livet sitt, selv om jeg ikke takler å ha enkelte andre han forholder seg til, i livet mitt. Og her er vi nå. Jeg føler meg fastlåst i en virkelighet jeg på alle måter har det som skal til for å endre. Men de jeg må ha med på laget for å kunne endre ting, nekter å behandle meg og perlene min som det det faktisk er: Gaver sendt fra Himmelen. Ikke deler dere innleggene mine med andre, ikke klikker dere på lenkene mine, og ikke kjøper dere produktene som vil fungere som beskyttelse i en tid hvor folk vil måtte kjempe for livet på en daglig basis. Og jeg er så lei at jeg føler jeg skal spy.

Dersom du fortsatt har noe mental kapasitet igjen, så kan du klikke på Denne Linken. Og så kan du klikke på Denne og Denne. Men så forstår jeg veldig godt at det gjør vondt i hjernen din når Lucifer hyler og skriker til deg at du bare skal ‘gi faen’. Det er nemlig den mekanismen som har gjort seg gjeldende, når dere har være ute av stand til å reagere på, og behandle innleggene mine slik seg hør og bør når Guds Datter gjør sitt inntog i cyberspace. Lucifer har tjatret og plapret dere helt tullerusk om alle grunnene som foreligger for å ikke gjøre som Kristus sier. Og så har dere basically hørt på ham istedet for på meg, når det eneste jeg ville, var å sørge for at dere ble lært opp i de metodene og teknikkene jeg har blitt lært opp i – slik at dere overlever 7-40 år av helvete på jord. Men ja, det var liksom den kaken dere valgte, da. Ikke skyld på meg når dere er tvunget til å spise den, også. Det eneste jeg ønsket, var å tilby dere et alternativ. *gjesp*

Into the Unknown; into the Vicious Void

Orker du å klikke på to-tre lenker til? Isåfall kan jeg anbefale Denne, Denne og Denne. Takk for oppmerksomheten (det var sarkastisk).
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: