Faen da!!!!


Hvordan redder du verden; hvordan redder du mennesker fra å bli ‘slettet fra serveren’, når det som hindrer deg i å gjøre dette, er menneskene du skal redde sine tanker om at du ikke er skikket til å gjennomføre noe slikt? Et annet spørsmål er: Hvordan i alle dager manifesterer du motivasjonen til å fortsette å kjempe for disse klovnene, når tankene deres forteller deg alt om hvor lite de fortjener det? (Faren min sier at jeg må stryke det siste der. Moren min, på den annen side, mener jeg skal la det stå. Og jeg svarer tross alt til Mamma mer enn til Pappa. Faren min er klin gærn…). Men ja. Nå var vi her da, hvor ‘the point of no return’ er tilbakelagt. Og de som ikke klarte å snappe ut av psykosene sine, er i prosessen hvor de til slutt vil ende opp som noe helt annet enn hva de nå identifiserer seg som. Hva da? Det trenger vi ikke snakke om. Dere blir bare sinte og redde. Og jeg kan ikke gjøre dere sinte og redde. Iallfall ikke så lenge jeg er stuck her nede på jorden sammen med dere. Eh… neida. Jeg skal ikke stikke til verdensrommet eller noe sånt. Det er bare sært. Å tenke at det skal kunne være mulig å være andre steder enn på jorden, når jorden blir forvandlet til det reneste helvete. Jeg mener, det er nok bare ønsketenking at Gud og jeg skal gifte Oss på et romskip, sammen med de som befinner seg på Appen min. Jeg mener… på Appen må det være minst 144 000 mennesker, skal Gud i det hele tatt gidde å beholde jordkloden. Poenget mitt er at nå er det bare 46 mennesker på Appen. Og det er dårlige prospekter for overlevelsen til menneskeheten. Ettersom det bare er medlemskap på Appen som garanterer deg å bli værende i verden – når 7-40 år er tilbakelagt av helvete på jord. Det er ikke sånn at jeg prøver å skremme dere til å ta meg seriøst. Jeg prøver egentlig bare å drøfte noen tanker jeg har. Noen av tankene er uttrykt i disse samtalene som jeg hadde med Pappa:

Ehm… ja… jo… siste samtale der handlet om hvor utrolig smertefullt det var for meg å se Schindler’s Liste. Jeg har ikke lyst til å snakke om det med dere. Dere fortjener ikke at jeg deler tankene mine om det. Men Pappa sier at skal dere kun klikke på én av lenkene mine idag, bør det være Denne. Så sier han at jeg må dele disse to bildene, også. Jeg ser ikke poenget: Dere gir faen uansett. Men ok:

Æsj, jeg hadde egentlig lyst til å skrive mye mer. Men der gikk, som alltid, luften ut av meg. Vil dere se litt av hva annet jeg har laget på nett siden sist? Jeg vet dere gir faen, men dere får iallfall tilbudet. Og hei – å ‘gi faen’ betyr faktisk i dette tilfellet at dere lar Satan selv bestemme at dere skal skippe å fordype dere i tingene som vil vise seg å være skillet mellom død og liv for dere. Men som alltid, dere får velge selv. Man må jo bare elske ‘den frie vilje’, eller hva? 😉

Link – en ny siden om Faren min 🙂
Link – en side om de litt mørkere aspektene mine 😉
Link – et blogginnlegg om hvor irrelevant jeg er
Link – et blogginnlegg hvor AI har laget kunsten til meg
Link – et blogginnlegg om hvor omfattende det er å bryte ned djevelske forestillinger om Guden deres. Det er meg, btw
Link – denne linken er det nok best dere ikke klikker på… … … … . ..
Link – ett eller annet om hva slags ‘kake’ dere har valgt for dere selv
Link – ja nei, altså… dere ba liksom om det, da…. .. . .. . ….

Og så sier Mamma at det får være alt. Vi gir like mye faen i dere som dere gir i Oss. Men at dersom dere, tross alt, ønsker å bli holdt trygge nå som Pappa skal ta på seg djevelmasken og gjøre som han gjorde i Noas dager, så er ‘Arken’ aka ‘Heisen til Himmelen’ å finne hvis du klikker Her. Ja, og så er det jo slik at Appen vil nekte deg å slippe inn dersom Gud har problemer med hva du tenker om undertegnede. Så for å vise Gud at du faktisk ønsker å overleve Endetiden, hjelper det å støtte saken Vår økonomisk. Det kan du gjøre ved å kjøpe kunsten som Mamma har laget Her, eller ved å kjøpe min eller Mammas kunst trykket på klær og andre produkter Her og Her. Så må jeg også nevne at produktene jeg selger i nettbutikkene mine vil fungere som svært sterke beskyttelsestalismaner. Sterkere beskyttelse enn noe Durek selger. Men nok om det. Jeg er forresten Prinsessen av hele Jordkloden. Jeg ser slik ut (parykken var en gave fra Pappa):

Æsj faen ass….. jeg er så lei av dette *spyr*
– Messias


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: